Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 3 έως 10/9

Θα βάλετε τάξη στο χάος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό



Στις 5 η Αφροδίτη επιστρέφει και πάλι σε ορθή πορεία στον Λέοντα, θέση που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να βάλετε τάξη στο χάος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό. Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που πικράνατε ή κακοκαρδίσατε και επιδιώξτε να τους ξανακερδίσετε και να φτιάξετε σχέσεις που επλήγησαν. Και ενώ μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω στα επαγγελματικά σας θέματα, κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία, έρχεται ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δημιουργώντας πισωγυρίσματα και προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες θα προσκρούουν σε εμπόδια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μειώστε την επιθετικότητα, καθώς δεν θα σα βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα. Απεναντίας θα τα αυξήσει και θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Στις 6 ο Ήλιος στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, σας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας και να αναλύσετε τις απόψεις σας για να σας καταλάβουν καλύτερα, αρκεί να μη βγάζετε εκνευρισμό. Στις 8 ο Ήλιος στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες.

 

ΚΡΙΟΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας, τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας, για να μην υπάρξει ρήξη. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε. Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεση. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεση σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία και μην αφήσετε την καταναλωτική σας τάση να γίνει μανία. Προτιμήστε να κάνετε μια βόλτα με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς οι δημιουργικές ασχολίες ευνοούνται. Δείξτε κατανόηση απέναντι σε κάποιους που έχουν εκρήξεις θυμού. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που θα ακούσετε από αναξιόπιστα άτομα.

 

ΛΕΩΝ: Βοηθήστε με την ψυχραιμία σας φίλους να καταλάβουν το λάθος τους. Αρχίστε να νιώθετε καλά με αυτά που έρχονται και που πραγματικά είναι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αναζωογονηθείτε συναισθηματικά για να κερδίσετε πολυποίκιλες ευκαιρίες. Βγάλτε από τη ζωή σας εγωισμούς, κίνητρα ή υπεροψίες και απλοποιήσετε τη συμπεριφορά σας. Θα μάθετε να βαδίζετε σε καινούρια μονοπάτια και θα επωφεληθείτε περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ωριμότητα που σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να ενεργήσετε πιο ψύχραιμα στις καινούριες ευκαιρίες. Είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και αυτό θα είναι ένα από τα συν σας. Γεμίστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε αλλά πριν το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες. Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, μια που οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δεν λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, γιατί τα καλύτερα έρχονται. Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκετε τοίχο μπροστά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθεί παρασκήνιο σε βάρος σας. Αυτό που έχει σημασία και προτεραιότητα για εσάς είναι η καλή σας εικόνα προς τα έξω. Μια δόση συναισθηματικής ανασφάλειας θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί ώστε να μη νιώσετε ότι περιορίζεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει σημαντικά να επεκτείνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, όπως και ο ερωτικός σας τομέας.

 

ΙΧΘΥΣ: Διορθώστε τα άσχημα σημεία στη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να είστε προκλητικοί. Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε κοινά σημεία με όσους σας φαίνονται δύσκολοι ή απρόσιτοι. Ο διπλωματικός τρόπος θα αποδειχθεί ο καλύτερος, ενώ η αμεσότητα θα έχει αποτελέσματα. Δείτε πιο καθαρά τον ρόλο που θέλετε να παίξετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».