Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου

Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική



ΚΡΙΟΣ: Αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά θα έχετε, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα θα είναι με το μέρος σας για να αναδιοργανώσετε την καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Η τύχη θα βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν και εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

 

ΖΥΓΟΣ: Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Η διεύρυνση του κύκλου σας, δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα. Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Οι πολλές έννοιες που έχετε δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική σας κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτή την κρίση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δεν χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;