Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου

Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει



ΚΡΙΟΣ: Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις. Εφαρμόστε ότι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσει χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας, όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν οι σχέσεις σας ταλαντεύονται, φταίνε οι δικές σας αναθεωρήσεις και κανείς άλλος. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα