Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Φθινοπωρινή Ισημερία 2023 θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Εποχή για μεγαλύτερη ισορροπία αλλά και εξωστρέφεια



Το ζεστό καλοκαίρι αρχίζει να απομακρύνεται (και μαζί του παίρνει και την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο, δόξα τω Θεώ). Ενώ οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι πιο σύντομες και πιο σκοτεινές, το ωροσκόπιό σας για την φθινοπωρινή ισημερία 2023 επικεντρώνεται σε μια πιο ειρηνική νοοτροπία από ό,τι έχετε βιώσει τους τελευταίους μήνες. Δεδομένου ότι η πρώτη μέρα του φθινοπώρου συμπίπτει με την έναρξη της σεζόν του Ζυγού με γνώμονα τη συντροφικότητα και την ευχαρίστηση, αυτή η εποχή του χρόνου έχει να κάνει με την προτεραιότητα των συνδέσεων και των επανασυνδέσεων. Έτσι, αν η εποχή της Παρθένου σας αγχώνει, η έναρξη μιας νέας νέας σεζόν υπόσχεται να σας φέρει ξανά στην ευθυγράμμιση.

Ως βασικό ζώδιο, η ενέργεια του Ζυγού είναι υπεύθυνη για την έναρξη προσπαθειών που περιλαμβάνουν κοινωνικοποίηση, δημιουργικές συνεργασίες και οικοδόμηση νέων σχέσεων. Είναι η τέλεια εποχή για ενασχόληση με άλλους ανθρώπους, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου, είναι επιτέλους σε ευθεία πορεία. Εφόσον αυτή η σεζόν έχει να κάνει με το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους, ωστόσο, οι ανεξάρτητες αναζητήσεις σας μπορεί να μείνουν πίσω. Εδώ θα ήταν χρήσιμο αυτές οι ζυγαριές του Ζυγού, γιατί θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στο να δίνετε προτεραιότητα στους άλλους και στον εαυτό σας.

Πότε είναι η Φθινοπωρινή Ισημερία του 2023;

Η φθινοπωρινή σεζόν θα ξεκινήσει επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου. Η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την εποχή του χρόνου που οι μέρες και οι νύχτες βιώνουν ίση ποσότητα φωτός της ημέρας, συμβολίζοντας την έναρξη των ημερών που σιγά-σιγά γίνονται μικρότερες και οδηγούν στους ψυχρότερους μήνες.

Αυτό σημαίνει επίσης τη μετατόπιση του ήλιου στον Ζυγό, επομένως κάθε ζώδιο θα δώσει προτεραιότητα στην απόλαυση, την τέχνη και τη ρομαντική σύνδεση για τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο Ζυγός θεωρείται το ζώδιο της πτώσης του ήλιου, όπου ο ήλιος χάνει την αξιοπρέπειά του, μπορεί να καταναλωθείτε υπερβολικά με το να γίνετε αρεστοί ή αποδεκτοί από άλλους ανθρώπους. Υπάρχει μια τάση για αποφυγή σύγκρουσης ή αντιπαράθεσης κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, κάτι που μπορεί να σας παρακινήσει να ξεφύγετε από τον δρόμο σας για να διατηρήσετε την ειρήνη. Αν και αυτή η περίοδος είναι τυχερή για την εξομάλυνση των πραγμάτων στις σχέσεις, θυμηθείτε να μην εγκαταλείπετε την αυθεντικότητά σας για χάρη του να κρατάτε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους.

tattoo5

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από την φθινοπωρινή ισημερία του 2023:

Κριός

Θα κλίνετε πλήρως στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, Κριοί, καθώς ο ήλιος μεταβαίνει στον έβδομο οίκο των ρομαντικών συνεργασιών σας. Αυτή η εποχή σας ενθαρρύνει να δώσετε προτεραιότητα στην αλληλεξάρτηση, η οποία μπορεί να είναι αντίθετη με την έμφυτη συμπεριφορά σας. Αν και μπορεί να μην είναι μια περίοδος που είστε απασχολημένοι με τα σόλο έργα σας, είναι μια ευεργετική περίοδος για να εμβαθύνετε τη δυναμική σας με τους άλλους. Μη διστάσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το να είστε πιο κοινωνκοί. Θα είναι ωραίο να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ανεξάρτητες αναζητήσεις σας.

Ταύρος

Καθώς η φθινοπωρινή ισημερία ξεδιπλώνεται, θα αναζητάτε αυξημένη ισορροπία στις καθημερινές σας ρουτίνες και τις συνήθεις δραστηριότητές σας. Με τη συνδρομή της Αφροδίτης, η αρμονία είναι το παν και αυτή η εποχή είναι που η προτεραιότητα σε ευχάριστες τελετουργίες θα αποδώσει τα μέγιστα. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε την τάση να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και τη γενική σας ευεξία με τρόπο που να σας ικανοποιεί και να σας συντηρεί, καθιστώντας αυτήν την ευτυχή στιγμή για να εφαρμόσετε μια νέα πρακτική αυτοφροντίδας.

Δίδυμοι

Η φθινοπωρινή ισημερία είναι μια απίστευτα δημιουργική περίοδος για εσάς, Δίδυμοι. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο οίκο σας αυτόν τον μήνα, η επιθυμία σας για ευχαρίστηση, ικανοποίηση και απόλαυση θα φωτιστεί. Είναι μια τυχερή στιγμή για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους. Είτε πρόκειται για ένα νέο ρομαντικό ενδιαφέρον είτε για ένα νέο διασκεδαστικό χόμπι, θα περάσετε όμορφα και δημιουργικά όλο τον μήνα.

Καρκίνος

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον τέταρτο οίκο σας, ενθαρρύνοντάς σας να ομορφύνετε το σπίτι και τον ιδιωτικό σας κόσμο. Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής ισημερίας, θα έχετε την τάση να επιδοθείτε στις απολαύσεις της οικιακής σας ζωής και να καλλιεργήσετε τις συνδέσεις που μοιράζεστε πίσω από κλειστές πόρτες. Μη διστάσετε να αποσυρθείτε τώρα στο καβούκι σας – δεν θα σας ενδιαφέρει πολύ να βγείτε πάρα πολύ αυτόν τον μήνα.

Λέων

Αυτό το μήνα, ο ήλιος, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, θα μεταβεί στον Ζυγό, φωτίζοντας την επιθυμία σας για σύνδεση μέσω επικοινωνίας, κοινών ιδεών και μελέτης θεμάτων που διεγείρουν το μυαλό σας. Αυτό το μήνα, θα λαμβάνετε ενεργά περισσότερες πληροφορίες από το τοπικό σας περιβάλλον και θα συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες και παραγωγικές συζητήσεις. Δεν θα χρειαστεί να πάτε πολύ μακριά για να μάθετε νέα πράγματα αυτόν τον μήνα, Λέοντες.

Παρθένος

Καθώς η φθινοπωρινή ισημερία ξεδιπλώνεται, η κύρια εστίασή σας θα είναι στα χρήματα, τα υπάρχοντά σας και τους πόρους σας. Μπορεί να εστιάζετε περισσότερο στο πώς μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ή να αξιοποιήσετε τα έμφυτα χαρίσματα και τα ταλέντα που σας έχουν δοθεί. Μπορεί επίσης να είστε πιο διατεθειμένοι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα, Παρθένοι, οπότε φροντίστε να παρακολουθείτε τα έξοδά σας – η ενέργεια του Ζυγού τείνει να αυξάνει την επιθυμία για υπερβολή.

Ζυγός

Είναι η εποχή σου, Ζυγέ, οπότε φυσικά θα νιώθεις ο εαυτός σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει το πρώτο σας σπίτι, θα βιώσετε μια αύξηση της αυτοπεποίθησης καθώς αρχίζετε να επιβάλλετε τον εαυτό σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι μια τυχερή στιγμή για να πάρεις ρίσκα και να βάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Η κοινωνικοποίηση ήταν πάντα εύκολη για εσάς, αλλά καθώς ξετυλίγεται η φθινοπωρινή ισημερία, θα προσελκύετε την προσοχή τιμώντας απλώς την αυθεντικότητά σας.

Σκορπιός

Θα αποσυρθείτε στο καβούκι σας αυτόν τον μήνα, Σκορπιοί, καθώς πραγματοποιείται η φθινοπωρινή ισημερία. Αν και τείνετε να είστε μοναχικός, η εποχή του Ζυγού είναι μια περίοδος αυξημένης απόσυρσης και ενδοσκόπησης, που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ακόμα πιο αντικοινωνικοί από ό,τι συνήθως. Μην ανησυχείτε, ωστόσο – ο χρόνος που θα αφιερώσετε για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας θα αποδώσει, ειδικά όταν έρθει η σεζόν σας.

Τοξότης

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον 11ο οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων σας, φωτίζοντας την επιθυμία σας για κοινότητα και συλλογική υποστήριξη. Μπορεί να βρεθείτε να συμμετέχετε σε περισσότερες ομαδικές εξόδους ή έργα αυτόν τον μήνα, που ενθαρρύνουν τις σχέσεις και τη συνεργασία με άλλους. Είτε ενώνετε δυνάμεις με έναν οργανισμό είτε αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε ομαδικό περιβάλλον, θα κάνετε πολλές κοινωνικές συναναστροφές αυτό το φθινόπωρο, Τοξότες.

Αιγόκερως

Αυτόν τον μήνα, θα εστιάσετε στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, καθώς ο ήλιος διασχίζει τον 10ο οίκο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδείξετε τη δουλειά για την οποία είστε περήφανοι ή οποιαδήποτε επιτεύγματα θα θέλατε να κάνετε γνωστά. Είναι βέβαιο ότι θα σας δεχτούν καλά τώρα, Αιγόκεροι, γι' αυτό μην ντρέπεστε - σας αξίζουν κάποια εύσημα για όλα τα επιτεύγματά σου.

Υδροχόος

Θα νιώσεις απίστευτα περιπετειώδεις αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, καθώς ξετυλίγεται η φθινοπωρινή ισημερία. Θα είστε πρόθυμοι να τολμήσετε έξω στον κόσμο και να εξερευνήσετε διαφορετικές προοπτικές, μέρη και μελέτες. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να κάνετε κάτι αυθόρμητο. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας αυτή την εποχή, γι' αυτό μη διστάσετε να επιδοθείτε σε διαφορετικές περιπέτειες.

Ιχθύς

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον όγδοο οίκο σας, φωτίζοντας τα προσωπικά σας θέματα, τα οικονομικά και τις στενές σας σχέσεις με τους άλλους. Αυτόν τον μήνα, θα τραβήξετε την αυλαία σε μερικές από τις βαθιά προσωπικές πλευρές της ζωής. Μπορεί να βάζετε όρια στις σχέσεις σας ή να επαναξιολογείτε τα κεφάλαια και τους πόρους σας. Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι πιο σοβαρός για εσάς, αλλά μέχρι το τέλος του, θα ανακουφιστείτε που έχετε τακτοποιήσει μερικές από τις σημαντικές σας υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»