Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου

Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια



ΚΡΙΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σαν χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις.

 

ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε το δυναμισμό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας. Το ζητούμενο της ημέρας, είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήστε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση θα είναι έντονη.

 

ΙΧΘΥΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα