Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου

Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας


Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα σας βοηθάει να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα. Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα.

 

ΛΕΩΝ: Έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τες, λοιπόν, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλώς δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο προσεκτικός χειρισμός του λόγου, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να βρείτε κοινές συντεταγμένες για τα σχέδιά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δεν θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου

Φροντίστε μέχρι το τέλος του μήνα να μην γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο «αθώο» ψέμα που λέτε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Υπάρχει μια φράση που λέτε και δεν ισχύει… και κάθε ζώδιο έχει τη δική του…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση

Προτεινόμενα

CELEBS

Αποκαλύψεις για τη Λετίθια: «Η νύχτα στο παλάτι με τον πρώην γαμπρό της»

Αναστάτωση στην Ισπανία για τον φημολογούμενο παράνομο δεσμό της βασίλισσας

ΤΑΞΙΔΙ

Χριστούγεννα στο Παρίσι – οι 3 top Xmas δραστηριότητες

Το Παρίσι είναι πάντα υπέροχο, αλλά τα Χριστούγεννα είναι πιο μαγικό από ποτέ

CELEBS

Νίκολας Κέιτζ: Αποσύρεται από τον κινηματογράφο μετά από 45 χρόνια καριέρας

«Νιώθω ότι έχω πει λίγο-πολύ αυτό που είχα να πω στον κινηματογράφο...»