Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου

Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο



ΚΡΙΟΣ: Δείτε το ως νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δεν θα σας βοηθήσουν. Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ: Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση. Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια που σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να την διατηρήσετε. Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα