Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου

Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάζοντας τάξη στα συναισθήματά σας



ΚΡΙΟΣ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, δείξτε πειθαρχία. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με συγκέντρωση και περισυλλογή σε θέματα που θα αφορούν τις επενδύσεις σας. Οι συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε την αυτοσυγκράτησή σας και μην κάνετε παράτολμες πράξεις. Εφαρμόστε ό,τι θεωρείτε πρωτοποριακό, χωρίς να χάνετε τις ευκαιρίες και τον αυτοέλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπεραισιοδοξία επιτρέπεται μόνο σε ό,τι αφορά αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Η στρατηγική που θα καταστρώσετε σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα, θα κάνουν θαύματα.

ΛΕΩΝ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Δεν θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι θα αφορά τον συναισθηματικό σας τομέα. Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή.

ΖΥΓΟΣ: Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε, θα έχει αίσιο τέλος. Εάν εξαιρεθούν κάποιοι διαπληκτισμοί με οικογενειακά σας πρόσωπα, η κοινωνική σας ζωή βαίνει καλώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας, αλλά και τις συναλλαγές σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού