Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου



ΚΡΙΟΣ: Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα.

Pixel
Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΛΕΩΝ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

ΙΧΘΥΣ: Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν. Βελτιώστε εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 10 Μαΐου

Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας

BLOGS

“Hind’s Hall”: Ο Macklemore παρουσιάζει ένα κομμάτι για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού

Το κομμάτι πήρε τον τίτλο του από ένα κατειλημμένο κτίριο του Columbia University που τιμά ένα εξάχρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στον πόλεμο - όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees  

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα