Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για αγάπη και έρωτα τον Οκτώβριο

Πώς θα είναι η ρομαντική σου ζωή αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σου



Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να χάνεται στις σκέψεις σας αυτό το μήνα, μπορείτε να το κατηγορήσετε στα αστέρια. Η πρόβλεψη αγάπης του Οκτωβρίου φαίνεται εξαιρετικά ονειρική: Περιμένετε να έχετε το κεφάλι σας στα σύννεφα, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή.

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν αστρολογικά αυτόν τον Οκτώβριο, οπότε ίσως θέλετε να κρατήσετε σημειώσεις. Δεν υπάρχουν μία αλλά δύο εκλείψεις αυτόν τον μήνα, ξεκινώντας με μια έκλειψη Ηλίου και μια νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14. Αυτό θα ενθαρρύνει όλα τα ζώδια να αναζητήσουν αρμονία στη ζωή τους, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά όλα τα πράγματα στην αγάπη, την ευχαρίστηση και την ομορφιά, βγαίνει από τον φλογερό Λέοντα (όπου βρίσκεται από τον Ιούνιο!) και πάει στην πρακτική, γειωμένη Παρθένο στις 8. Η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι από τον ιδεαλιστικό και ονειρικό Ποσειδώνα, προκαλώντας μια ενδιαφέρουσα ενέργεια. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι να φαντάζεσαι τι είναι ιδανικό και να ωθείς προς τη δημιουργία μιας ζωής που έχει αρμονία, σταθερότητα και ασφάλεια.

Υπάρχει επίσης μια έκλειψη Σελήνης που συμπίπτει με την πανσέληνο στον Ταύρο στις 28, η οποία προσθέτει ενέργεια στο ζώδιο της γης για τον μήνα. Και, φυσικά, η σεζόν του Σκορπιού ξεκινά στις 23, η οποία θα ζεστάνει τα πράγματα για όλο τον ζωδιακό κύκλο. Αυτό το αισθησιακό ζώδιο θα φέρει μια ένταση στον μήνα, στη ζωή και στην αγάπη.

ΚΡΙΟΣ

Σε σχέση: Κριοί, η έκλειψη Ηλίου στις 14 έχει τη δυνατότητα να φέρει κάποια αναταραχή στη σχέση σας. Μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το αστρολογικό συμβάν ως έναν μικρό σεισμό στην ερωτική σας ζωή, εδώ για να απαλλαγείτε από τυχόν μακροχρόνια ζητήματα ή ανεπίλυτες διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν και αυτό ακούγεται τρομακτικό, θα είναι προς το καλύτερο. Απλώς καθίστε και συζητήστε τα πράγματα ήρεμα – η εύρεση συμβιβασμού και λύσης μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κινείται επίσης στον τομέα της ζωής σας αυτόν τον μήνα, ενθαρρύνοντας εσάς και την αγάπη σας να βολευτείτε μαζί στο σπίτι. Προτιμήστε το IKEA για τη νέα συρταριέρα για την οποία λέγατε και συναρμολογήστε την. Μικρές εργασίες όπως αυτή μπορεί να οδηγήσουν σε γλυκές στιγμές σύνδεσης.

Single: Single Κριοί, αν ψάχνατε το ιδανικό, θα θελήσετε να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα αυτόν τον μήνα. Ο Οκτώβριος φέρνει μεγάλες δυνατότητες για σπινθήρες, ειδικά γύρω από την έκλειψη Ηλίου και τη νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14. Η αστρολογική πρόβλεψη απαιτεί απροσδόκητες συναντήσεις, ακόμη και μια πιθανή συνάντηση-χαριτωμένη. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετακινείται επίσης από τον Λέοντα στην Παρθένο στις 8, φέρνοντας μια πιο πρακτική, γειωμένη ατμόσφαιρα στη ρομαντική ζωή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν βρείτε κάποιον που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον... Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που πρέπει να το κάνετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σχέση: Βάζετε τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα, Ταύροι; Αν ναι, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας για να ανάψετε τη φλόγα και να δώσετε προτεραιότητα στο S.O. Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στο σπίτι του ρομαντισμού σας και στο ζώδιο της οργανωμένης Παρθένου, η βραδιά ραντεβού πρόκειται να ανάψει. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ημερολόγιό σας για να απολαύσετε τη σχέση σας και ίσως στριμώξετε και σε κάποιες διασκεδαστικές φθινοπωρινές δραστηριότητες. (Τελικά είναι τρομακτική εποχή!) Η έκλειψη Ηλίου και η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28 φωτίζουν τα φώτα της δημοσιότητας σε τομείς ανάπτυξης στη σχέση σας. Αντί να αποθαρρύνεστε από αυτό, πάρτε το ως ευκαιρία για να ενισχύσετε τον δεσμό σας και να επικοινωνήσετε. Αυτό μπορεί να φέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο οικειότητας στη σχέση σας.

Single: Single Ταύροι, είστε απασχολημένοι αυτόν τον μήνα. Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, να μετακομίζει στο σπίτι του ρομαντισμού και των γνωριμιών σας, πιθανότατα θα βρείτε το κοινωνικό σας ημερολόγιο γεμάτο. Θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους. Στη συνέχεια, όμως, η έκλειψη ηλίου και η πανσέληνος στον Ζυγό στις 28 θα ταρακουνήσουν λίγο το πρόγραμμά σας, ελευθερώνοντας μέρος του χρόνου σας για ραντεβού. Αν σε ενδιαφέρει μια σχέση, δεν θα λείψουν οι δυνατότητες. Μείνε ανοιχτός και απόλαυσε τον ρομαντισμό, Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σχέση: Ο Οκτώβριος φέρνει καύσωνα στην ερωτική σου ζωή, Δίδυμε, οπότε ετοιμάσου! Η έκλειψη ηλίου και η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 14 είναι στο σπίτι του ρομαντισμού σας, προσφέροντας πολλή αυθόρμητη διασκέδαση όλο το μήνα. Προγραμματίστε χρόνο για να δείτε ένα οινοποιείο ή οργανώστε μια ζεστή βραδιά δίπλα στο τζάκι. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά τις ερωτικές μας ζωές, επηρεάζει επίσης τη ζωή στο σπίτι σας, καθιστώντας την τέλεια στιγμή φωλιάς για εσάς και την αγάπη σας. Ήρθε η ώρα να αναδιατάξετε τα έπιπλα και να γεμίσετε με τέχνη τον τοίχο σας. Κάνοντας τον χώρο έναν κοινό, γεμάτο με έργα στα οποία δουλέψατε οι δυο σας, θα τον κάνει ακόμα πιο γλυκό.

Single: Μπορεί ο καιρός να δροσίζει, αλλά η ερωτική σας ζωή είναι έτοιμη να πάρει κόκκινο, single Gem. Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14 προσγειώνεται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, φέρνοντας ένα κύμα θετικής δυναμικής στην ερωτική σας ζωή. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και εξερευνήστε τυχόν πιθανές συνδέσεις. Εάν υπάρχει ένα γλυκό με το οποίο φλερτάρετε στο τοπικό καφέ ή στο γυμναστήριο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε την κίνησή σας. Η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28 αυξάνει μόνο την αισθησιακή ατμόσφαιρα γύρω σας. Απολαύστε το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση: Η έκλειψη ηλίου και η νέα σελήνη στον Ζυγό έχουν στο μυαλό σας την οικογένεια, Καρκίνοι. Και ο σύντροφός σας είναι τεράστιο μέρος αυτού! Τώρα είναι μια σημαντική στιγμή για να κάνετε οποιεσδήποτε συζητήσεις που έχετε αναβάλει οι δυο σας και, συνολικά, να βεβαιωθείτε ότι το όραμά σας για το μέλλον είναι ευθυγραμμισμένο. Στη συνέχεια, όταν ο ήλιος μπαίνει στο σέξι ζώδιο του Σκορπιού στις 23, είναι μια εξαιρετική στιγμή να ζεστάνετε τα πράγματα με μια διασκεδαστική βραδινή έξοδο. Χτυπήστε αυτό το υπέροχο νέο εστιατόριο που έχετε προσέξει ή σκεφτείτε λίγο έξω από το κουτί και κάντε κάτι πικάντικο. Αυτή είναι η στιγμή να επαναφέρετε τη σπίθα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου με όποιον τρόπο σας γαργαλάει.

Single: Αν ψάχνετε για αγάπη αυτόν τον μήνα, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ μακριά. Ο Οκτώβριος αναδεικνύει τον ρομαντισμό στη γειτονιά σας καθώς η Αφροδίτη, ο πλανήτης όλων των πραγμάτων αγάπης, περνά στον τομέα της καθημερινής ζωής και του περιβάλλοντος. Αυτή η πλανητική τοποθέτηση αυξάνει τις πιθανότητές σας να συναντήσετε κάποιον κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ρουτίνας – είτε είστε στη σειρά στο σούπερ μάρκετ είτε στο αγαπημένο σας μπαρ. Στη συνέχεια, στο τέλος του μήνα, η σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στον Ταύρο στις 28 θα εμφυσήσουν ακόμα περισσότερο πάθος στη ζωή σας. Μείνετε ανοιχτοί σε νέους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να ταιριάζει πολύ!

ΛΕΩΝ

Σε σχέση: Αυτό το μήνα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και της έκλειψης ηλίου στις 14, θα νιώθετε πιο κοινωνικοί από ποτέ, Λέοντες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια προς όφελός σας και αφήστε την επικοινωνία να ρέει με τον σύντροφό σας. Ίσως επενδύσετε σε ένα παιχνίδι όπως το We’re Not Really Strangers ή κάποιο άλλο ρομαντικό παιχνίδι για να κάνετε τους δυο σας να σκεφτείτε και να μάθετε ο ένας για τον άλλον. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για εσάς και για εσάς αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, αναδεικνύει επίσης τον οικονομικό σας τομέα, επομένως είναι πιθανό ο προϋπολογισμός ή ο συνδυασμός των οικονομικών να είναι επίσης θέμα συζήτησης. Μείνε ψύχραιμος και προσέγγισε αυτές τις συζητήσεις με αγάπη και ευθύτητα, Λέων!

Single: Ο Οκτώβριος έχει να κάνει με το να σε βλέπουν και να σε αναγνωρίζουν, single Λέων. Ξέρεις αυτό το μικρό πράγμα που σε κάνει να νιώθεις πάντα μεγάλη αυτοπεποίθηση; Ίσως είναι ένα κούρεμα, ένα φρέσκο ​​μανικιούρ ή ένα νέο φθινοπωρινό ντύσιμο. Ό,τι κι αν είναι, φροντίστε να επενδύσετε σε αυτό αυτόν τον μήνα, καθώς σίγουρα θα είστε στο επίκεντρο! Αν ψάχνετε για αγάπη, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ειδικά γύρω από την πανσέληνο έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28. Πολλοί άνθρωποι θα έλκονται από τη ζωντανή σας ενέργεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε ανοιχτοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σχέση: Η αυτογνωσία και η αυτοεκτίμηση είναι τα θέματα αυτού του μήνα, Παρθένοι. Εάν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, δεν μπορείτε πραγματικά να εμφανιστείτε στη σχέση σας. Όπως λέει και το παλιό ρητό, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου! Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εισέλθει στο ζώδιό σας στις 10, αφιερώστε χρόνο για να επιδοθείτε στην αυτοφροντίδα – κλείστε την ημέρα του σπα ή φύγετε το Σαββατοκύριακο μακριά. Και φέρτε μαζί σας το ταίρι σας. Αυτή η περίοδος αποκατάστασης μαζί θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας κάνει και τους δύο πιο προσγειωμένους και παρόντες. Όταν ο ήλιος μπει στον Σκορπιό στις 23, θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ο σύντροφός σας το κάνει πολύ καλά. Απολαύστε αυτή τη στιγμή και την παρέα ο ένας του άλλου.

Single: Παρθένοι, αν νιώθετε λίγο μελαγχολικά, δεν πειράζει. Τι μέτρα κάνετε όμως για να βελτιώσετε την κατάσταση; Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την αυτοφροντίδα και δεν αναφέρομαι μόνο σε μασάζ και αφρόλουτρα (αν και αυτά ενθαρρύνονται επίσης). Αυξήστε το ημερολόγιο, τον διαλογισμό και ίσως τη θεραπεία σας αυτόν τον μήνα. Το να φροντίζετε τον εαυτό σας είναι το πιο σημαντικό και ελκυστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Όταν η Αφροδίτη μετατοπιστεί στο ζώδιό σας στις 8, ίσως είναι ώρα για λίγη ανανέωση. Κάντε ένα νέο κούρεμα ή ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας. Θα πετάτε ψηλά μέχρι το τέλος του μήνα. Και στην κατάλληλη στιγμή, η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και η πανσέληνος στις 28 είναι η καλύτερη στιγμή για να συναντήσετε έναν ενδιαφέροντα σύντροφο, εάν τον αναζητήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σε σχέση: Ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου, Ζυγέ. Με την Αφροδίτη, τον κυρίαρχο πλανήτη σας και τον πλανήτη της αγάπης, στην Παρθένο αυτόν τον μήνα, λαχταράτε λίγο χρόνο για ηρεμία. Φορτίστε με στιγμές εκτός πόλης αν μπορείτε και αν δεν μπορείτε, προγραμματίστε μερικές απρογραμμάτιστες μέρες χαλάρωσης μαζί. Αφιερώνοντας χρόνο για να επιβραδύνετε θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε πραγματικά την ευχαρίστηση της παρέας του άλλου και να εμβαθύνετε στον δεσμό σας. Αυτό αποδεικνύεται σημαντικό κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης και της νέας σελήνης στον Ζυγό στις 14, όπου μπορεί να αναδυθούν βαθιές συζητήσεις για την ισορροπία στη σχέση σας. Μοιραστείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, Ζυγοί. Αν το ταίρι σας αφήνοντας τα ρούχα του στο πάτωμα σας κάνει να θέλετε να ουρλιάξετε, ενημερώστε το... με αγάπη! Μέχρι την πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28, θα νιώσετε πιο κοντά από ποτέ και περήφανοι για τη συλλογική σας ανάπτυξη.

Single: Αν περιμένατε γύρω από το διαμέρισμά σας, ελπίζοντας ότι το «ταίρι» θα σας χτυπήσει την πόρτα, σκεφτείτε τον Οκτώβριο που θα ξυπνήσετε. Δεν πρόκειται να βρεις το άτομό σου αν δεν το ψάξεις, Ζυγέ! Η έκλειψη ηλίου και η νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 14 σας ενθαρρύνουν να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Ανανεώστε τα προφίλ των εφαρμογών γνωριμιών σας και να είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό που θέλετε. Το να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός είναι το πιο ελκυστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις και τα αστέρια δείχνουν ότι πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σου νιώθουν ακριβώς το ίδιο. Μείνετε λοιπόν ανοιχτοί σε νέες συνδέσεις. Είναι πιθανό  αυτό που ψάχνεις να είναι καθ' οδόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σχέση: Μπορεί να είναι δελεαστικό να μείνετε στο μικρό σας συννεφάκι, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βγάλετε τη σχέση σας έξω, ας πούμε έτσι. Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στην Παρθένο, αισθάνεστε εξαιρετικά κοινωνικοί αυτόν τον μήνα. Αντί να πετάτε μόνοι σας σε όλα τα brunch των γενεθλίων σας και τα πάρτι, φέρτε μαζί και το ταίρι σας! Το να είστε δίπλα σε άλλους θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Στη συνέχεια, η έκλειψη Σελήνης στις 28 υπογραμμίζει περαιτέρω αυτή την ισορροπία μεταξύ των φιλιών σας και της ερωτικής σας ζωής. Εξερευνήστε πώς μπορεί να μοιάζει η ανάμειξη των δύο. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα, Σκορπιέ.

Single: Η εποχή των γενεθλίων σου είναι επίσημα εδώ, Σκορπιέ, και το κοινωνικό σου ημερολόγιο σίγουρα το δείχνει. Ευτυχώς για εσάς, όμως, τα αστέρια δείχνουν μια πιθανή σχέση αγάπης μέσω φίλων. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στην Παρθένο, αναδεικνύοντας την κοινωνική σας πλευρά και τη δελεαστική σας διάθεση για ζωή! Διατηρήστε ανοιχτή καρδιά και μυαλό καθώς συναντάτε ενδιαφέροντα άτομα ή ίσως αναπτύξετε μια βαθύτερη σχέση με κάποιον που ήδη γνωρίζετε. Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28 αναδεικνύει την επιθυμία σας για συνεργασίες και άνεση ακόμα περισσότερο. Άκου την καρδιά σου, Σκορπιέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σχέση: Ως συνήθως, Τοξότη, είσαι έτοιμος να βγεις από το σπίτι αυτόν τον μήνα. Και ενώ είστε σίγουρα απασχολημένοι, μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για τα σχέδιά σας. Το ημερολόγιό σας είναι γεμάτο ανάμεσα στην απογείωση της καριέρας σας και τα τρομακτικά γεγονότα της σεζόν που έχετε επιμεληθεί προσεκτικά, και η απόλαυση αυτής της περιόδου ως ζευγάρι θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Στο τέλος του μήνα, η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο θα έχουν εσάς και την αγάπη σας να συζητάτε για το πώς να συνεχίσετε να μεγαλώνετε μαζί. Συνολικά, είναι ένας ευτυχισμένος μήνας για τη συνεργασία σας, οπότε απολαύστε!

Single: Όποιο και να είναι το πλάνο αυτόν το μήνα... είσαι ψηλά! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, αναδεικνύει το σπίτι της φιλίας και των διασυνδέσεών σας στην Παρθένο. Αυτό θα τονίσει τις άψογες κοινωνικές σας δεξιότητες καθώς πηγαίνετε από το ένα υπέροχο γεγονός στο άλλο όλο τον μήνα. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιον(ους) που σας τραβήξουν τα βλέμματα αυτό το μήνα, αλλά η Αφροδίτη στην κριτική Παρθένο σας προτρέπει να προσεγγίσετε την αγάπη πρακτικά. Αν σκοπεύετε να πάτε σε μερικά ραντεβού αυτόν τον μήνα, βεβαιωθείτε ότι συναντάτε άτομα που πραγματικά ευθυγραμμίζονται με το μέλλον που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σχέση: Η συνεργασία σας γίνεται πιο βαθιά αυτόν τον μήνα, Αιγόκερε, με όμορφο τρόπο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά όλα τα πράγματα σε αγάπη, ομορφιά και ευχαρίστηση, βρίσκεται στην Παρθένο. Αυτό σας κάνει να θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με κάθε είδους νέους τρόπους. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία να εξερευνήσετε με τον σύντροφό σας! Ίσως είναι ένα νέο κοινό μάθημα ή απλά προσπαθείτε να διαλογιστείτε και να εξασκηθείτε περισσότερο στη γιόγκα. Συμμετάσχετε τον σύντροφό σας για να μπορέσετε να εργαστείτε μαζί προς αυτούς τους στόχους! Είναι πάντα ωραίο να έχεις έναν φίλο λογοδοσίας, ειδικά αυτόν που αγαπάς.

Single: Αιγόκερε, αν νιώθεις ότι στάθηκες άτυχος στην αγάπη, ίσως ήρθε η ώρα να αναλύσεις τους στόχους σου. Αυτόν το μήνα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετατοπίζεται στην Παρθένο, ωθώντας σας να αμφισβητήσετε τι ψάχνετε από έναν σύντροφο. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να ελέγξετε και την αυτοσυζήτησή σας για την ερωτική σας ζωή. Εάν λέτε πάντα στους φίλους σας και στον εαυτό σας ότι δεν πρόκειται να συναντήσετε ποτέ κάποιον, μπορεί απλώς να στέλνετε λάθος μηνύματα εκεί έξω. Πίστεψε στον εαυτό σου και στην ικανότητά σου να βρεις αγάπη, Αιγόκερε. Αυτόν τον μήνα, σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες, ειδικά προς την πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, που θα φωτίσουν το σπίτι γνωριμιών σας! Απολαύστε τη διασκέδαση της συνάντησης νέων ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σχέση: Υδροχόε, έχεις νιώσει τη σχέση σου ισορροπημένη τελευταία; Ή μήπως πληρώνετε τους λογαριασμούς, συντάσσετε ένα διάγραμμα αγγαρειών και παραλαμβάνετε το S.O. ενώ προσπαθείτε να χειριστείτε τα δικά σας πράγματα; Αν τα πράγματα είναι στραβά, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, τα διορθώνει όλα αυτά μεταβαίνοντας στην πρακτική Παρθένο. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τις προσδοκίες και τις ευθύνες. Αν το κάνετε αυτό, θα ενισχύσετε μόνο μια βαθύτερη σύνδεση που αναδεικνύει την ευάλωτη πλευρά σας. Αν και μπορεί να ξεκινήσετε τον μήνα απογοητευμένοι, τα σημάδια δείχνουν ότι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιο ομαλό, ακριβώς στην ώρα της πανσέληνου και της έκλειψης ηλίου στον Ταύρο.

Single: Single Υδροχόοι, είναι πιθανό η αγάπη να σας κοιτάζει κατάματα. Ίσως υπάρχει ένας φίλος φίλου που πάντα έβρισκες ενδιαφέρον ή ένα άτομο στο μάθημα γιόγκα σου που στέλνει δονήσεις. Τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε τα νερά και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Ενώ το να είσαι αληθινός για το ενδιαφέρον σου για κάποιον μπορεί να είναι τρομακτικό, μια μικρή ευαλωτότητα μπορεί να βοηθήσει πολύ στην οικοδόμηση μιας σχέσης. Αγκαλιάστε αυτήν την ευκαιρία! Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει μια επιπλέον δόση διαίσθησης, βοηθώντας σας να πλοηγηθείτε σε τυχόν πιθανές συνδέσεις με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια.

ΙΧΘΥΣ

Σε σχέση: Πώς είναι τα πράγματα μεταξύ εσένα και του S.O. σου τον τελευταίο καιρό, Ιχθύ; Η έκλειψη ηλίου και η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 14, έχουν επικεντρωθεί στη δικαιοσύνη και την ισορροπία στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για αυτό αντί να ασχοληθείτε και να κρατήσετε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας. Το άνοιγμα αυτής της οικείας συνομιλίας θα το βοηθήσει να σας κατανοήσει και να βελτιώσει την απόδοσή του, εάν είναι απαραίτητο. Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εισέλθει στην Παρθένο, θα ανεβάσει τη ζέστη στη σχέση σας... με εξαιρετικό τρόπο. Νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα ενεργοποιεί τον σύντροφό σας. Απολαύστε αυτήν την ενέργεια και λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί αυτόν το μήνα. Η πανσέληνος και η έκλειψη στον Ταύρο στις 28 υπογραμμίζουν επίσης την επικοινωνία για εσάς, οπότε σίγουρα θα συζητήσετε πράγματα όλο αυτό το μήνα!

Single: Έχει ζέστη εδώ μέσα ή είσαι μόνο εσύ, single Ιχθύ; Η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, που σημαίνει ότι φαίνεστε και νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Βασικά, θεωρήστε τον εαυτό σας θεά για τον μήνα Οκτώβριο. Αγκαλιάστε αυτή την ενέργεια στον τομέα των γνωριμιών, καθώς σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα μερικών ανθρώπων. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 28 αναδεικνύει την επιθυμία σας για επικοινωνία. Έτσι, αν βρείτε μερικά άτομα που σας ενδιαφέρουν στην τροχιά σας, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τους ανοίξετε την καρδιά σας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε τα νερά μιας πιθανής σχέσης από το να επικοινωνήσετε και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και απολαύστε τις καλές δονήσεις αυτόν τον μήνα!

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

CELEBS

Ιφιγένεια Αστεριάδη: Πέθανε η ηθοποιός σε ηλικία 57 ετών

Η ηθοποιός, έδωσε μια σύντομη και γενναία μάχη με τον καρκίνο