Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Οκτωβρίου

Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν



ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν-έναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ό,τι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ: Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας. Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα