Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 8 έως 14/10

Απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους που ρουφάνε την ενέργειά σας, δημιουργώντας έναν νέο κοινωνικό κύκλο



Στις 10 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Στις 11 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερο, θα φέρει μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές. Θα δείτε σχέδια να αλλάζουν ουσιαστικά και να μεταμορφώνονται από εξωτερικές παρεμβολές, γεγονός που θα σας ταρακουνήσει και θα σας ωθήσει να λάβετε μέτρα και να θέσετε όρια και κανόνες. Βάλτε τάξη σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας, καθώς η πειθαρχία που θα δείξετε θα είναι σωτήρια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους που ρουφάνε την ενέργειά σας, δημιουργώντας έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Στις 13 ο Άρης περνάει στον Σκορπιό, φέρνοντας δυναμισμό, ενέργεια και αυξημένη γοητεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο συγκρατημένοι με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αλλαγές για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς). Στις 14 που πραγματοποιείται η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις οι περισσότερες ευχάριστες που θα σας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πορείας σε κάποια θέματα. Συλλέξτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για τα μελλοντικά σας σχέδια και μην είστε αδιάφοροι απέναντι σε άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν. Ακούστε τη γνώμη αγαπημένων προσώπων που εμπιστεύεστε, αλλά πράξτε σύμφωνα με το τι ταιριάζει στον χαρακτήρα αλλά και τη διαίσθησή σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

ΚΡΙΟΣ: Εξετάζοντας τις αδυναμίες και τις δυνατότητές σας, θα οδηγηθείτε σε πιο ώριμες επιλογές. Συμβουλές σε θέματα σχέσεων θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Πάρτε πρωτοβουλίες και δημιουργήστε νέες προοπτικές στον εργασιακό σας χώρο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας τομέα και εξασφαλίστε περισσότερο ό,τι σας δίνει χαρά. Για να κερδίσετε έδαφος και να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα κινηθείτε στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα θα βοηθήσουν στο να αναζωπυρωθεί η σχέση σας, ενώ ένας κοινός στόχος θα σας δώσει καινούριο ενδιαφέρον και θα την κάνει πιο ζωντανή. Δείξτε υπομονή με τους συνεργάτες σας και μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν. Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να βάλετε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε φιλία και έρωτα για να αποφύγετε μπερδέματα. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράματα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και όσων θα βρίσκονται γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό. Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε σωρεία από αξιόλογες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε και το έτερόν σας ήμισυ. Το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας, θα εξαλείψει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχετε στο μυαλό σας, ενώ δεν πρόκειται να σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι θα χάσετε την ελευθερία σας κάνοντας δέσμευση μαζί του. Οι δυνατότητες που θα σας δοθούν σε αυτή τη σχέση θα είναι απεριόριστες.

ΖΥΓΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να πάρετε αυτά που χρειάζεστε και αρχίστε να βάζετε τα θεμέλια για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε, γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές. Η έκφρασή τους θα αποτελέσει εγγύηση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Το πλανητικό σκηνικό θα σας οπλίσει με γοητεία και επιχειρήματα στην προσπάθειά σας να πείθετε αλλά και να κατακτήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, εάν κυριαρχήσει το συναίσθημα η επιστροφή στην αρχή θα είναι όχι απλώς δύσκολη, αλλά ακατόρθωτη. Επίσης και στον επαγγελματικό τομέα θα αντιληφθείτε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι αντάξιοι εμπιστοσύνης και ποιοι όχι. Μην αφήσετε ανησυχίες ή ανασφάλειες να σας κάνουν θύμα των επιδιώξεών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πιο σωστά διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών. Σίγουρα δεν θα λείψει η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καλυτέρευση της ψυχολογικής σας διάθεσης, αλλά και στα καινούρια σας σχέδια. Θα δείτε κάτω από άλλο πρίσμα συνεργασίες και σχέσεις που είχαν αδυναμίες ή ελλείψεις. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δεν θέλετε να τις χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά. Λίγες και μικρές κινήσεις, αρκούν για να δείξετε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης.

ΙΧΘΥΣ: Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι μεγάλη, οπότε μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις. Απ’ το να είστε ισχυρογνώμονες, ακούστε τους γύρω σας και επωφεληθείτε από τις ιδέες τους. Η τύχη σάς ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επενδύσετε οπουδήποτε, ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα, γιατί ξαφνικά γεγονότα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα