Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς ο Άρης στον Σκορπιό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο στο υπόλοιπο 2023

Απελευθερώστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας



Η ζωή ήταν άτονη τελευταία; Μην ανησυχείτε, γιατί έχετε πολλά να περιμένετε, ειδικά όταν συνειδητοποιήσετε πώς ο Άρης στον Σκορπιό θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Αν περιμένατε για ένα κοσμικό λάκτισμα στον πισινό, τότε μην κοιτάξετε άλλο αφού ο Άρης στον Σκορπιό 2023 σίγουρα θα αυξήσει το κίνητρό σας.

Μπορείτε να κατηγορήσετε τα άστρα για οποιαδήποτε αποθάρρυνση και πρόσφατα μπλοκαρίσματα, δεδομένου ότι η μέχρι τώρα κοσμική ενέργεια ήταν πιο αργή από το συνηθισμένο. Μεταξύ της χαμηλής ενέργειας και της πολύ μικρής κίνησης, μπορεί να ήταν δύσκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί. Ευτυχώς, αυτό πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο όταν ο Άρης μπει στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου.

Στην αστρολογία, ο Άρης είναι ο μικρότερος κακός πλανήτης. Ως ανήλικος κακόβουλος, ο Άρης μπορεί να είναι μια περίπλοκη ενέργεια, καθώς αυτός ο πλανήτης κυβερνά την οργή, το σεξ και τα κίνητρα. Αν και αυτό μπορεί να είναι αρχικά δύσκολο να ενσωματωθεί, ο Άρης μπορεί τελικά να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της ζωής μας. Όταν κοιτάμε προς τις αστρολογικές διελεύσεις, ο Άρης θα μπορούσε να είναι ο πλανητικός ενισχυτής που θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο άνετοι με τις αισθησιακές μας επιθυμίες, να εκφράσουμε θυμό και να επιδιώξουμε στόχους.

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε επανέλθει στη ζωή όταν ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου. Από την αρχή, αυτή η διέλευση θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αφού ο Άρης κατοικεί στον Σκορπιό. Στην παραδοσιακή αστρολογία, ένας πλανήτης κατοικίας εμφανίζεται όταν το ουράνιο σώμα βρίσκεται «στο σπίτι» στο ζώδιο που κυβερνά. Οι εγχώριοι πλανήτες είναι αβίαστα εκφραστικοί, αναζωογονώντας μια κοσμική ευκολία από την οποία όλοι μπορούν να επωφεληθούν. Δεδομένου ότι ο Άρης στον Σκορπιό κατοικεί, μπορεί να νιώθουμε ανανεωμένοι χάρη σε αυτό το νέο κύμα ενέργειας. Ευτυχώς, μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτήν την ισχυρή διέλευση μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.

Η αποπλάνηση θα είναι αυτό που αναμφισβήτητα κάνει καλύτερα ο Άρης στον Σκορπιό. Αφού μπερδεύουμε τις σεξουαλικές επιθυμίες και τις αποφάσεις σε όλο τον Άρη στον Ζυγό, μπορεί να αισθανόμαστε πιο ακριβείς με το τι θέλουμε στον Άρη στον Σκορπιό. Η λίμπιντο θα ενταθεί, επομένως κάθε δισταγμός γύρω από τις σεξουαλικές αναζητήσεις και επιθυμίες θα μπορούσε να σβήσει. Το Sexcapades είναι αναπόφευκτο κατά τη διάρκεια αυτής της αισθησιακής διέλευσης στον Άρη, οπότε μην εκπλαγείτε αν εσείς και ο αγαπημένος σας ξεπεράσετε τα όρια!

Δεύτερον μετά το σεξ, ο πόλεμος είναι ένα άλλο λαμπρό χαρακτηριστικό του Άρη στον Σκορπιό. Αν μη τι άλλο, ο Άρης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους στρεσογόνους παράγοντες, τα παράπονα και πολλά άλλα. Η έκφραση και η εξερεύνηση του θυμού σας θα μπορούσε να μεταμορφωθεί ψυχολογικά, καθώς αυτός ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε άνετα με τα άβολα.

Τέλος, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει στην ανάληψη δράσης προς στόχους και προσπάθειες. Η αποφασιστικότητα θα ενισχυθεί αφού ο Άρης στον Σκορπιό ξέρει τι θέλει και δεν θα φοβάται να το κυνηγήσει. Έτσι, αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσετε, τότε θεωρήστε αυτή τη διέλευση την τέλεια στιγμή για να επιδιώξετε τους στόχους σας.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον Άρη στον Σκορπιό, τότε θα πρέπει να παρακολουθείτε μερικά επερχόμενα αστρολογικά γεγονότα.

Το πρώτο μεγάλο αστρολογικό γεγονός θα είναι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου όταν ο Άρης στον Σκορπιό θα εναντιωθεί στον ανάδρομο Δία στον Ταύρο. Η αντίθεση θα είναι το κοσμικό μας σύνθημα για να κοιτάξουμε πριν πηδήξουμε, καθώς η παύση για την αιτία μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε την καλύτερη πορεία δράσης. Μέχρι την επόμενη μέρα, αυτές οι συζητήσεις θα μπορούσαν να προκύψουν αφού ο Άρης στον Σκορπιό θα συναντήσει τον Ερμή στον Σκορπιό. Ωστόσο, αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε έντονες αλλά διαφωτιστικές συζητήσεις.

Αργότερα, μπορεί να υπάρξει μια μοναδική ανατροπή των γεγονότων όταν ο Άρης στον Σκορπιό εναντιωθεί στον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο στις 11 Νοεμβρίου. Μια ευκαιρία, ένας στόχος ή μια ανταλλαγή μπορεί να μην πάει σύμφωνα με το σχέδιο, οπότε περιμένετε το απροσδόκητο κατά τη διάρκεια αυτής της αντίθεσης.

Το κίνητρο για να κάνετε κάτι για τις περιστάσεις σας θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε όταν ο ήλιος στον Σκορπιό συναντήσει τον Άρη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου. Η σύνοδος θα τροφοδοτήσει το θάρρος και τη γενναιότητα, επομένως η δύναμη της θέλησής σας θα ενισχυθεί. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ηρωικά μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασής σας ή την επίτευξη ενός στόχου. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις εγώ, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με το να τροφοδοτείτε περιττές πυρκαγιές.

Τέλος, μπορεί να υπάρξει μια τελική ώθηση όταν ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο στις 21 Νοεμβρίου. Κάθε φορά που εμπλέκεται ένας μικροσκοπικός αλλά ισχυρός Πλούτωνας, μια λεπτή ισορροπία θα μπορούσε εύκολα να υπερνικηθεί. Το εξάγωνο θα μας υπενθυμίσει τη δύναμη και την επιδεξιότητά μας ενώ θα μας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το τεράστιο κύμα ενέργειας για τα καλά.

Πώς ο Άρης στον Σκορπιό 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Τιμήστε την έμφυτη δύναμή σας, Κριοί. Θα είστε ασταμάτητοι όταν ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιήσει τον όγδοο οίκο σας των πόρων, της μεταμόρφωσης και της οικειότητας. Αν και αυτή η αρειανή ενέργεια θα λειτουργήσει ως βιολογική κινητήρια δύναμη, θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο άνετοι με τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας για να πετύχετε ό,τι θέλετε. Ο Άρης στον Σκορπιό θα οξύνει τις αποκαταστατικές σας ικανότητες. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να παρατηρήσετε μια υπέροχη αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση χάρη στις οικονομικές στρατηγικές σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί αφού η σχέση σας με την οικειότητα θα μπορούσε να βαθύνει. Ο Άρης στον Σκορπιό θα μπορούσε ακόμη και να βοηθήσει με την αυτοδυναμία. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο έντονο αυτοστοχασμό για να επιτύχετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης!

Ταύρος

Όλα είναι δίκαια στον έρωτα και στον πόλεμο, σωστά, Ταύροι; Συνήθως, είστε το χαλαρό ζώδιο της γης που προτιμά την ειρήνη και τη σταθερότητα πάνω από όλα. Ωστόσο, μπορεί να αναστατωθείτε όλο και περισσότερο όταν ο Άρης στον Σκορπιό αμφισβητεί τον έβδομο οίκο των σχέσεων και των δεσμεύσεών σας. Από τη μια πλευρά, αυτό θα μπορούσε να είναι η τέλεια διέλευση για να καθορίσετε σταθερά τα όρια και τις προσδοκίες σας για να αποφύγετε να σας παρασύρουν παντού. Αλλά από την άλλη, αυτή η κοσμική ενέργεια θα μπορούσε να ενισχύσει τυχόν επιδείνωση ανάμεσα σε εσάς και το άλλο μέρος. Αν και δεν είστε τυπικά μαχητής, μπορεί να βρείτε αυτή την ενέργεια του Άρη καθαρτική αν θέλετε να μοιραστείτε τις ενοχλήσεις σας στην ερωτική σας ζωή ή εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις απογοητεύσεις σας σε μια επαγγελματική συμφωνία. Εάν η απογοήτευσή σας τροφοδοτείται, τότε προσπαθήστε να βρείτε κάποιου είδους λύση για να βελτιώσετε τις δεσμεύσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Δίδυμοι

Go for it, Δίδυμοι! Δεν θα υπάρχει χρόνος για χάσιμο όταν ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον έκτο οίκο της δουλειάς, της ρουτίνας και των συνηθειών σας. Συνήθως, μπορείτε να είστε λίγο παντού, καθώς η ευμετάβλητη φύση σας μπορεί να σας κάνει να απλωθείτε. Αντί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μονομιάς, αυτή η αρειανή ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα κύρια καθήκοντα και τους στόχους στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε εστιασμένοι στο λέιζερ κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς αυτή η κοσμική ενέργεια θα σας θέλει να λυγίσετε. Έτσι, αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που θα δείτε τη μεγαλύτερη βελτίωση με οποιουσδήποτε επαγγελματικούς στόχους ή προσωπικούς στόχους. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να δείτε ακόμη και κάποια οφέλη για την υγεία από την τήρηση μιας ρουτίνας και τη βελτίωση της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι για την επόμενη υπερ-καθήλωσή σας, Καρκίνοι; Ετοιμαστείτε να δοθείτε ολοκληρωτικά όταν ο Άρης στον Σκορπιό εισέλθει στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού σας. Αν περιμένατε να βρείτε ένα νέο χόμπι, τότε αυτή η διέλευση θα μπορούσε να είναι η στιγμή να πειραματιστείτε με τις δημιουργικές σας αναζητήσεις! Αλλά μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να επενδύσετε σε ένα νέο έργο πάθους, καθώς ο Άρης στον Σκορπιό θα σας δεσμεύσει να διασκεδάσετε. Εκτός από τα χόμπι σας, αυτή η κοσμική ενέργεια θα μπορούσε να μεγεθύνει την αγάπη και τη σεξουαλική σας ζωή. Ωστόσο, μπορεί να πρέπει να προσέχετε ότι θα ερωτευτείτε κάποιον πολύ γρήγορα, εάν είστε μόλις στα αρχικά στάδια για να γνωρίσετε τον αγαπημένο σας ή ακόμα και να βγείτε με κάποιον νέο. Προσπαθήστε να το κάνετε αργά.

Λέων

Κρατήστε την ψυχραιμία σας, Λέοντες. Η ηλιόλουστη προσωπικότητά σας θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε όταν ο Άρης στον Σκορπιό επιδεινώσει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Δυστυχώς, αυτή η διέλευση από τον Άρη μπορεί να το κάνει δύσκολο να συνεργαστείτε, καθώς μπορεί να παρατηρήσετε περισσότερη απογοήτευση στις οικογενειακές σας αλληλεπιδράσεις ή ακόμα και με οποιονδήποτε συγκάτοικο. Η συνεργασία σε έργα και εργασίες στο σπίτι μπορεί επίσης να αυξήσει τυχόν ενοχλήσεις. Εφόσον παραμείνετε ήρεμοι, μπορείτε να αποφύγετε μια μεγάλη μάχη ή δύο. Εκτός από αυτό, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αρειανή οδήγηση για να αντιμετωπίσετε τυχόν οικιακά έργα στα οποία θέλατε να φτάσετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μη φοβάστε να ρίξετε τον εαυτό σας σε ένα έργο βελτίωσης σπιτιού για να κάνετε τον χώρο σας άνετο και φιλόξενο.

Παρθένος

Είστε ουσιαστικά ένας ειδικός πράκτορας, Παρθένοι! Αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας για να βρείτε και να αναλύετε πληροφορίες όταν ο Άρης στον Σκορπιό ενδυναμώνει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας. Η οξυδέρκεια και η προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα ενισχυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της ακριβούς διέλευσης στον Άρη. Καθώς αυτή η κοσμική ενέργεια ξεδιπλώνεται, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επιλέγει κάθε μικρή απόχρωση στις συνομιλίες, τις αλληλεπιδράσεις σας και πολλά άλλα. Κανένα ίχνος δεν θα μείνει πάνω του χάρη στην επιθυμία σας να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα. Μεταξύ της κατηγοριοποίησης των εσόδων σας έως την πραγματοποίηση μιας βαθιάς κατάδυσης στο διαδίκτυο, θα έχετε άφθονες πληροφορίες για να ενεργήσετε.

Ζυγός

Η επινοητικότητά σας θα είναι η υπερδύναμή σας, Ζυγοί, όταν ο Άρης στον Σκορπιό αυξήσει την ένταση στον δεύτερο οίκο του χρήματος και του συστήματος αξιών σας. Το να κερδίσετε χρήματα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή η αρειανή διέλευση θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκεφτείτε τρόπους για να επωφεληθείτε από όλα τα ατού σας. Δεδομένου ότι τα χρηματικά σας θέματα μπορεί να είναι ένα επώδυνο σημείο, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επιδιώκει ενεργά νέες ευκαιρίες και περίεργες δουλειές για να αυξήσετε την οικονομική σας ασφάλεια. Θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπερφορτισμένη ενέργεια για να δεσμευτείτε σε έναν οικονομικό στόχο, τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε με την ώρα που ο Άρης θα έχει τελειώσει τη διέλευση μέσω του Σκορπιού. Ωστόσο, προτού ξεκινήσετε την αναζήτηση εφαρμογών εργασίας στο LinkedIn ή στο Indeed, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τι εκτιμάτε, ώστε να βρείτε μια οικονομική ευκαιρία που να ευθυγραμμίζεται με τους στόχους σας.

Σκορπιός

Θα έχετε μια αδιαμφισβήτητη παρουσία σε όποιο περιβάλλον βρεθείτε, Σκορπιοί. Μόλις ο Άρης βρεθεί στο ζώδιό σας, θα ενδυναμώσει τον πρώτο σας οίκο του εαυτού. Το να έχεις τον Άρη στον πρώτο σου οίκο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα ενέργεια για να δουλέψειτε. Εάν θέλετε να φανείτε τόσο δυνατοί, διεκδικητικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας, τότε ο Άρης σίγουρα θα τονίσει αυτά τα λαμπερά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η ενέργεια του Άρη μπορεί να ληφθεί ως επιθετική και εκφοβιστική αν δεν προσέχετε πώς θα εκφραστείτε. Επομένως, ίσως χρειαστεί να προσέχετε τον τόνο, τη γλώσσα του σώματος ή τις εκφράσεις του προσώπου σας εάν δεν θέλετε να σας εκλαμβάνουν ως τρομακτική δύναμη της φύσης. Και πάλι, ίσως θα θέλετε να σας φοβούνται! Θα εξαρτάται από εσάς το πώς θέλετε να σας αντιλαμβάνονται.

Τοξότης

Προσέχετε την ψυχραιμία σας, Τοξότες! Συνήθως, είστε το ζώδιο της φωτιάς που δεν ιδρώνει στα μικρά πράγματα, καθώς υπάρχουν μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα που πρέπει να περιμένετε. Αν και η θετικότητά σας είναι αξιέπαινη, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο τσιμπημένοι από ό,τι συνήθως όταν ο Άρης στον Σκορπιό εισχωρεί στον δωδέκατο οίκο σας του υποσυνείδητου και πνευματικού βασιλείου. Ίσως θελήσετε να αναλογιστείτε πόσο ευαίσθητοι είστε, καθώς τα σχόλια και οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να χτυπήσουν νευρικά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μέσω του αυτοστοχασμού, μπορεί να συμβιβαστείτε με εσωτερικά παράπονα που δεν έχουν ακόμη αντιμετωπιστεί. Η ανάλυση των ονείρων θα μπορούσε ακόμη και να είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια αυτής της ψυχικά φορτισμένης διέλευσης, καθώς το υποσυνείδητό σας μπορεί να προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό.

Αιγόκερως

Ποιος θα σας παρακινήσει και ποιος θα σας ρίξει κάτω, Αιγόκεροι; Ίσως θελήσετε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας όταν ο Άρης στον Σκορπιό επιλέξει εκτός από τον ενδέκατο οίκο σας με μεγαλύτερη κοινότητα και φιλοδοξίες. Η πεπερασμένη Αρειανή ενέργεια θα σας ενθαρρύνει να αναλογιστείτε την πίστη σας. Μερικές από τις συνδέσεις σας είναι δοκιμασμένες και αληθινές, ενώ άλλες σχέσεις μπορεί να έχουν πιο σκοτεινό τόνο. Μη φοβάστε να γυρίσετε την πλάτη σας στους συνεργάτες που έχουν ανταγωνιστική ατμόσφαιρα ή φέρνουν μια απογοητευτική παρουσία στη ζωή σας. Σε τελική ανάλυση, θα θέλετε να έχετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα όταν πρόκειται για την κοινότητά σας. Επιπλέον, θα θελήσετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς αυτά τα άτομα θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν καθώς ακολουθείτε τα όνειρά σας!

Υδροχόος

Κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, Υδροχόοι. Δεν θα σας σταματήσει όταν ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο της καριέρας, της θέσης και των επιτευγμάτων σας. Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος σας θα ενεργοποιηθεί, αυτή η αρειανή ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε εξαιρετικά γνωστοί τόσο για προσωπικά όσο και για επαγγελματικά επιτεύγματα. Μια αδίστακτη νοοτροπία μπορεί να κυριαρχήσει δεδομένου ότι ο Άρης στον Σκορπιό δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να σας βοηθήσει να ανεβείτε πιο πάνω. Έτσι, μπορεί να γίνετε γνωστοί για την αποφασιστικότητα, την επιμονή και τη φιλοδοξία σας. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να προσέχετε πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Άλλωστε, δεν θα θέλετε να υιοθετήσετε κατά λάθος μια υπερβολικά μαχητική, επιθετική φήμη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Ιχθύς

Περιπέτεια φωνάζει το όνομά σας, Ιχθύς. Θα απαντήσετε στο κάλεσμα όταν ο Άρης στον Σκορπιό εντείνει τον ένατο οίκο της εξερεύνησης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης; Για ορισμένους, αυτή η διέλευση μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερη σκέψη με μια εκπαιδευτική διαδρομή. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να δεσμεύσετε μια βασική διαδικασία, πιστοποίησης ή αίτησης για να πάτε ανέβετε βαθμίδα. Για άλλους, αυτή η διέλευση μπορεί να αναφέρεται στην ανάληψη νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να ταξιδέψετε, ειδικά σε ένα περίπλοκο μέρος που αποκαλεί το όνομά σας σαν τραγούδι σειρήνας. Ο Άρης στον Σκορπιό θα μπορούσε επίσης να υπαινίσσεται ότι ξεκινάτε ένα πνευματικά βαθύ ταξίδι, όπως το να εμβαθύνετε τη σχέση σας με τον ανώτερο εαυτό σας μέσω διαλογισμού ή ακόμα και να συνεργαστείτε με έναν πνευματικό σύμβουλο. Ανεξάρτητα από το ταξίδι σας, απλά να ξέρετε ότι θα οδηγήσει σε τεράστια ανάπτυξη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα