Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 15-21/10

Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας



Στις 20 ο Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ζυγό, σας ωθεί να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να δώσετε την πρέπουσα προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας. Στις 21 ο Ήλιος στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σας ωθεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε, θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Στις 22 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.

ΚΡΙΟΣ: Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τρίτους να πάρουν αποφάσεις για εσάς. Μην ξεχνάτε πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που ποθεί ο εσωτερικός συναισθηματικός σας κόσμος. Μην αφήσετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητήσετε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων. Η ανυπομονησία βλάπτει και πρέπει να προχωράτε σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πανικοβάλλεστε για να ανταποκριθείτε όπως πρέπει σε κάθε περίπτωση. Ο αλληλοσεβασμός είναι απαραίτητος για να μην πληγώνεται κανένας, αλλά η μονόπλευρη υποχώρηση δεν θα είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να βολιδοσκοπήσετε τις καταστάσεις. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην προσπάθεια να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα. Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντος που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους. Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα. Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα. Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Εφαρμόστε πρωτότυπες ιδέες στον εργασιακό χώρο και μη φοβάστε να ρισκάρετε. Απλώς να θυμάστε ότι πρέπει να προσφέρεται και ποιοτική δουλειά. Μπορεί στα προσωπικά σας να έχετε την απόλυτη ελευθερία, αλλά στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο πρέπει να κινείστε σύμφωνα με τους κανόνες. Μην κάνετε κατάχρηση της δύναμής σας, γιατί όλοι έχουν όρια και πρέπει να τα σεβαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Μην ανταγωνιστείτε άτομα που σας στήριξαν στο παρελθόν. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Μετά απ’ όσα έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα, έχετε την πείρα να μην κάνετε πράγματα που δεν πιστεύετε κατά βάθος.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας για να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ένας κοινός στόχος ή μια επιδίωξη θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη μιλούν πίσω από την πλάτη σας. Πριν καταλήξετε σε αποφάσεις, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ακόμα και αν δεν είναι το καλύτερό σας, πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα. Αποφύγετε περιττά έξοδα, κάνοντας μόνο απαραίτητες αγορές. Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Αν κάνετε όλες τις δουλειές μαζί που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλλιεργήστε ό,τι τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να βάζετε ημίμετρα. Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας θα χρειαστεί να κινείστε με σύνεση, ενώ αν σκέφτεστε μια επιχείρηση πρέπει και επιβάλλεται να οργανωθείτε σωστά. Για να κατακτήσετε τους στόχους που έχετε, χειριστείτε σωστά τη δυναμικότητά σας, αποφεύγοντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε σε ό,τι καινούριο.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε αλλού τις πρωτοβουλίες αν δεν μπορείτε να είστε ψύχραιμοι. Θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά ενεργώντας με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκράτηση. Για να αξιοποιήσετε τα προτερήματά σας, ζητήστε συμβουλές από φίλους που σας ξέρουν καλά. Αναζητήστε αυτούς που είναι ικανοί να σας διαφημίσουν. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας, πριν αρχίσετε να τα μπερδεύετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού