Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 20 Οκτωβρίου

Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας



ΚΡΙΟΣ: Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, χειριστείτε πρακτικά τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν. Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο. Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Η μέρα δεν είναι αρνητική για τις προσδοκίες σας, ειδικά αν τις διατηρείτε σε χαμηλό επίπεδο και δεν υπερβάλλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία, ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στον χρόνο χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Oι εξωτικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μαρόκο

«Ταξίδια… Το παράθυρο του νου στον κόσμο», έγραψε στο instagram

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου