Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι σε φοβίζει στη σχέση σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα άστρα μίλησαν: Δες τι σου δημιουργεί φόβο ως προς τις σχέσεις για να το λάβεις υπόψη σου



Η αγάπη είναι τρομακτική και όποιος προσπαθεί να σου πει το αντίθετο λέει ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε αυτό το ένα πράγμα που φοβόμαστε όταν πρόκειται για αγάπη και ραντεβού και ιδού το δικό σου, σύμφωνα πάντα με το ζώδιό σου.

Κριός

Είσαι κάποιος που κάνει το καλύτερο κάθε μέρα και κάποιος που είναι πάντα στην πέμπτη ταχύτητα.

Απολαμβάνεις κάθε ανάσα που παίρνεις και ανησυχείς ότι θα πρέπει να επιβραδύνεις το ρυθμό σου για χάρη της σχέσης.

Ταύρος

Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, τότε μάλλον είσαι πολύ περιφρουρημένο και κλειστό άτομο.

Δεν αφήνεις τους ανθρώπους να μπουν τόσο εύκολα και δεν πιστεύεις τους πάντες γιατί ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι ότι ο ερωτικός σου σύντροφος θα προδώσει την εμπιστοσύνη σου.

Όταν είσαι σε μια σχέση, δίνεις ολόκληρο τον εαυτό σου στον άλλον και σε σπάει όταν αυτό το άτομο σε απογοητεύει και σου δείχνει ότι δεν ήταν ποτέ έμπιστος.

Δίδυμοι

Όταν κάποιος συναντά έναν Δίδυμο, υποθέτει ότι οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζωδιακό κύκλο είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ότι τίποτα και κανείς δεν θα μπορούσε να τους κάνει να αμφισβητήσουν την αξία τους.

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Οι Δίδυμοι στην πραγματικότητα φοβούνται να είναι ο πραγματικός εαυτός τους σε μια σχέση. Φοβούνται να βγάλουν τη μάσκα τους και να είναι ευάλωτοι και συναισθηματικά γυμνοί μπροστά στον σύντροφό τους.

Καρκίνος

Εάν είσαι Καρκίνος, έχεις επίγνωση της στοργικής καρδιάς σου. Είσαι κάποιος που ακολουθεί πάντα τα συναισθήματά σου, αλλά δυστυχώς, αυτό σου φέρνει συχνά πολλά προβλήματα.

Και αυτό ακριβώς είναι το πράγμα που φοβάσαι περισσότερο όταν είσαι σε σχέση. Φοβάσαι να σπάσεις την καρδιά σου σε εκατομμύρια κομμάτια γιατί ο συναισθηματικός πόνος που νιώθεις όταν συμβαίνει αυτό σε κατατρώει εντελώς.

Λέων

Ως Λέων, απολαμβάνεις πάντα να είσαι ο κυρίαρχος σε κάθε σχέση, συμπεριλαμβανομένης της ρομαντικής.

Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο και αυτό που φοβάσαι περισσότερο είναι ότι θα βρεις έναν σύντροφο που θα σου αφαιρέσει αυτόν τον έλεγχο.

Αφενός, δεν σε ελκύουν άτομα που δεν μπορούν να είναι ισάξια σου και, αφετέρου, όταν βρεις το ταίρι σου, φοβάσαι ότι θα νιώσεις την ανάγκη να ανταγωνίζεσαι μαζί τους.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος είναι ερωτευμένος, φοβάται να βρει κάποιον που θα διαταράξει την τέλεια τάξη πραγμάτων στη ζωή του.

Είσαι κάποιος που έχει τις δικές σου συνήθειες και ρουτίνες και δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να τις αλλάζει για χάρη κάποιου άλλου ατόμου.

Αλλά από την άλλη πλευρά, ξέρεις ότι η αγάπη έχει να κάνει με συμβιβασμούς και ξέρεις ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς στον ρομαντικό σου σύντροφο εάν θέλεις μια επιτυχημένη σχέση.

Ζυγός

Ως Ζυγός, δεν φοβάσαι τι μπορεί να σου κάνει ο άλλος όταν είστε σε μια σχέση. Αντίθετα, φοβάσαι μήπως κάνεις κάτι λάθος που θα τον κάνει να σταματήσει να σας αγαπά.

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί ως το ζώδιο που φροντίζει πάντα τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων.

Κατά συνέπεια, φοβάσαι ότι δεν θα είσαι αρκετά καλός για το αγαπημένο σου πρόσωπο και ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες του.

Σκορπιός

Το μόνο πράγμα που φοβάσαι περισσότερο όταν είσαι σε σχέση είναι να αφήσεις το άλλο άτομο να μπει στον κόσμο σου. Παρόλο που αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, στην πραγματικότητα φοβάσαι να δημιουργήσεις μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με κάποιον, ακόμα κι αν αυτός είναι ο σύντροφός σου.

Τοξότης

Ως Τοξότης, φοβάσαι μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση. Είσαι κάποιος που χρειάζεται πάντα τον χώρο σου και αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου και ανησυχείς ότι θα ερωτευτείς κάποιον που θα προσπαθήσει να σου στερήσει την ελευθερία σου.

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάς τον σύντροφό σου, έχεις πάντα την ανάγκη να κρατήσεις ένα μέρος της ατομικότητας και της ελευθερίας σου και αυτό είναι κάτι που φοβάσαι ότι θα χάσεις όταν μπεις σε μια σχέση.

Αιγόκερως

Είσαι κάποιος που επενδύεις όλη την ενέργεια και τον χρόνο σου στην επίτευξη των μελλοντικών σου στόχων και σχεδίων. Είσαι απόλυτα αφοσιωμένος στην καριέρα σου και δεν έχεις θέση για αγάπη στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Τι γίνεται όμως αν ερωτευτείς; Τι γίνεται αν σου συμβεί αγάπη πέρα ​​από τον έλεγχό σου;

Εάν συμβεί αυτό, φοβάσαι ότι θα απομακρύνει την εστίασή σου από τα σημαντικά πράγματα και ότι θα σου αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους σου.

Υδροχόος

Ως Υδροχόος, σε οδηγεί η λογική σου. Όταν όμως είσαι σε σχέση, ξέρεις πολύ καλά ότι θα συμπεριλαμβάνονται και συναισθήματα.

Και αυτό είναι κάτι που φοβάσαι περισσότερο. Φοβάσαι ότι δεν θα μπορείς να κρύψεις πόσα πράγματα στο άλλο άτομο είσαι και ότι θα δει ότι τα συναισθήματά σου σε έχουν κυριεύσει εντελώς. Φοβάσαι μήπως χρειαστεί να κοιτάξεις τα συναισθήματά σου κατευθείαν στα μάτια και ότι πρέπει να τα μοιραστείς με το ταίρι σου.

Ιχθύς

Είσαι κάποιος που πιστεύει στα παραμύθια και που δεν είναι έτοιμος να συμβιβαστεί με μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση, θέλεις να είναι ξεχωριστή και μοναδική. Αλλά ταυτόχρονα, φοβάσαι ότι στην πραγματικότητα ζητάς πάρα πολλά.

Βαθιά μέσα σου, φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνος γιατί δεν θα βρεις ποτέ κάποιον να σου δώσει την αγάπη που θέλεις να ζήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

PETS

Βεγγαλικά, κροτίδες και σκυλάκια

Για να μην εξελιχθεί λοιπόν το Πάσχα σε εφιάλτη για το σκυλάκι σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας