Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 21 Οκτωβρίου

Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους



ΚΡΙΟΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ποτέ μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε. Ηρεμήστε το έτερον σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δεν θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο, ό,τι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν. Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τηρήστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι ή αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

PETS

Βεγγαλικά, κροτίδες και σκυλάκια

Για να μην εξελιχθεί λοιπόν το Πάσχα σε εφιάλτη για το σκυλάκι σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας