Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 22 έως 29/10/23

Δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα



Στις 23 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ό,τι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ό,τι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στις 24 ο Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, καλυτερεύει τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια και τον επαγγελματικό. Με σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Στις 28 που πραγματοποιείται μερική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Ταύρο, προετοιμαστείτε για μια περίοδο που θα σας βγάζει εκτός σχεδίου με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις. Το να ξεσπάτε σε όλους και να νευριάζετε με ό,τι γίνετε, δε θα σας βοηθήσει σε κάτι, παρά θα χειροτερέψει κι άλλο τα πράγματα. Δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αφήστε για αργότερα ονειροπολήσεις και υψηλούς στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 29 ο Ερμής στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Άρη στο Σκορπιό, θα σας κάνει νευρικούς και αρκετά απρόσεκτους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ: Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, απ’ το να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε. Για να υπερασπίσετε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Μη δέχεστε ως δεδομένο όσα σας λένε χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση. Αυξάνετε η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σας σκέψης. Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε άμεσα πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στον τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας πριν αποφασίσετε το πώς θα κινηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας και προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες. Αν χρειαστεί περάστε από κόσκινο λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν ως οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξετε στη συνέχεια. Προσπαθήστε για να μην μπερδευτείτε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μη βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ό,τι δε σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας. Επίσης, προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο διάλογος και η υπομονή θα βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σχέση σας. Να είστε αντικειμενικοί αν θέλετε να αποφύγετε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκινήστε την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα, αλλά μη βιαστείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε αυτούς που σας το προτείνουν. Αλλαγές που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα καταναλώσουν την ενέργειά σας. Κάντε μόνο αυτά που σας αρέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αντιξοότητες και αναθεωρήστε ορισμένες από τις τακτικές που ακολουθείτε αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Παράλληλα, τακτοποιήστε παλιά χρέη ώστε να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον και τις ανάγκες του και θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας. Ίσως υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε αποφάσεις άλλων και να ανεχτείτε συμπεριφορές που δεν θα σας ικανοποιήσουν και τόσο. Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και γίνετε πιο ενεργητικοί απέναντι σε ό,τι σας προβληματίζει.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!