Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η εποχή του Σκορπιού έχει να κάνει με τη διαίσθηση, δείτε πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

Τώρα περισσότερο από ποτέ, δεν πρέπει να παραμελείτε τα ένστικτά σας



Μετά από μια αρκετά ταραχώδη σεζόν του Ζυγού (χάρη στην έκλειψη ηλίου της περασμένης εβδομάδας), επιτέλους προχωράμε στην εποχή του Σκορπιού και η ατμόσφαιρα αλλάζει! Ο Ήλιος μπήκε στο σταθερό ζώδιο του Σκορπιού τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και μένει εκεί μέχρι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Κατά την περίοδο του Σκορπιού, όλοι μας ενδιαφέρονται πολύ λιγότερο για το επιφανειακό. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, αισθάνεστε πολύ πιο συναισθηματικοί, έντονοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που είναι αληθινό. Τα ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς ευδοκιμούν περισσότερο αυτή τη στιγμή, ενώ τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων και Υδροχόος περνούν πιο ταραχώδη.

Η εποχή του Ζυγού είχε να κάνει με τη μάθηση μέσω νέων συνδέσεων και τη δημιουργία σχέσεων, και τώρα η εποχή του Σκορπιού θέλει να βελτιώσετε αυτές τις σχέσεις. Πάρτε τους ανθρώπους και τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, εστιάστε σε αυτά και αφήστε τον εαυτό σας να μπλέξει περισσότερο. Παίρνετε κάποιον/κάτι που σας αρέσει και μπορείτε να το μεταμορφώσετε στο πάθος σας.

Ο πλανήτης της δομής και της υπομονής, ο Κρόνος, εναρμονίζεται με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στον Σκορπιό, οπότε αισθάνεστε σαν να χαλαρώνετε στη συναισθηματική ατμόσφαιρα που είναι η εποχή του Σκορπιού. Είναι εύκολο να μπείτε σε βαθιές συζητήσεις με άλλους και μπορείτε να συνδεθείτε σε πιο ουσιαστικά επίπεδα. Είστε επίσης πιο αναλυτικοί, επομένως είναι μια καλή στιγμή να ερευνήσετε και να μάθετε περισσότερα για το ποιος ή τι σας ενδιαφέρει. Με αυτά τα ενισχυμένα συναισθήματα έρχεται μια ισχυρότερη αίσθηση της διαίσθησης, επομένως τώρα περισσότερο από ποτέ, δεν πρέπει να παραμελείτε τα ένστικτά σας.

Αυτό το διάστημα, μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι κάτι/κάποιος που είναι μεγάλο μέρος της ζωής σας δεν σας ταιριάζει πλέον. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη, τον πολεμιστή, και νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ όταν πρόκειται να κόψετε αυτές τις τοξικές συνδέσεις. Ένας άλλος από τους πλανητικούς κυβερνήτες του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης και της μεταμόρφωσης. Αυτήν τη στιγμή, έχετε τη δυνατότητα τώρα να μετατραπείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, ενώ καθαρίζετε τη ζωή σας από αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε: Η ενέργεια του Σκορπιού έχει την τάση να είναι λίγο παρανοϊκή και με το πόσο συναισθηματικοί νιώθετε τώρα, είναι εύκολο να αρχίσετε να παίρνετε πολλές στροφές. Υπάρχει επίσης ένας φόβος να είστε ευάλωτοι, παρά την έντονη λαχτάρα για βαθιές, έντονες συνδέσεις. Αγκαλιάστε αυτά τα αυξημένα συναισθήματα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ανοιχτεί στους άλλους. Αν δεν μπορείτε, χάνετε πολλά από αυτά που έχει να προσφέρει η σεζόν του Σκορπιού!

Κριός

Είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και εκείνοι, αλλά αυτόν τον μήνα, μαθαίνετε πόσο πολύ οι άλλοι έχουν τον έλεγχο της ζωής σας. Αντί να τους πολεμάτε, μάθετε να καταλαβαίνετε και να αποδέχεστε πως οι συνάδελφοί σας, ο σύντροφός σας και η δουλειά σας δυστυχώς έχουν μεγάλη επιρροή στη ζωή σας. Εργαστείτε με αυτά τα συστήματα αντί να τα βλέπετε ως περιορισμούς ή εμπόδια και θα δείτε ότι έχουν πραγματικά κάποιο όφελος στη ζωή σας.

Ταύρος

Είναι η εποχή του cuffing για το ζώδιό σας! Η ατμόσφαιρα αυτού του μήνα σας βοηθά να απογοητεύσετε τους τοίχους σας και να κάνετε ουσιαστικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον ξεχωριστό. Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση, μπορεί να κάνετε DTR (aka Define The Relationship). Και αν είστε ζευγάρι, θα μπορούσατε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Και ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, μετατρέπετε τους φίλους σας σε κολλητούς και στριμώχνετε βράδια με πρώην φίλους ή εραστές.

Δίδυμοι

Εάν αισθάνεστε άρρωστοι, είναι πολύ σημαντικό να το ελέγξετε αυτή τη σεζόν του Σκορπιού. Είστε περισσότερο σε επαφή με το σώμα σας αυτή τη στιγμή, επομένως τα συμπτώματα οποιωνδήποτε ανθυγιεινών, μη παραγωγικών συνηθειών είναι πολύ πιο δυνατά. Το να καθαρίζετε το δωμάτιό σας, να τρώτε λαχανικά κάθε τόσο και να δεσμεύεστε να κάνετε μια βόλτα ή ένα τζόκινγκ κάθε τόσο μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Μπόνους: Οι υγιεινές συνήθειες που ξεκινάτε τώρα υπόσχονται να παραμείνουν για πολύ, πολύ καιρό.

Καρκίνος

Είναι αγάπη! Ή ίσως είναι πόθος… αλλά ποιος νοιάζεται! Είστε πιο εκφραστικοί, δημιουργικοί και στοργικοί αυτή τη στιγμή, και αυτό σας μετατρέπει σε μαγνήτη αγάπης. Οι συναναστροφές μπορούν να συμβούν πιο εύκολα και συχνά, ο ρομαντισμός μπορεί να βρει τον δρόμο του στη ζωή σας και ό,τι κι αν συμβεί, είναι εύκολο να βρείτε το ασήμι. Εάν έχετε κάτι που θέλετε να πείτε ή να κάνετε, ειδικά όταν πρόκειται για ρομαντικό, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε – χωρίς τύψεις.

Λέων

Γύρνα πίσω στις ρίζες σου, Λέων. Σας αρέσει να ζείτε τη στιγμή, οπότε το να κάνετε παύση και να κοιτάξετε πίσω δεν είναι πραγματικά το αγαπημένο σας πράγμα. Αλλά είναι σημαντικό να μην ξεχνάς από πού ήρθες! Αυτή την εποχή του Σκορπιού, εστιάστε στο να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας – βιολογική ή επιλεγμένη. Κάντε ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης. Ξεκουράστε το σώμα σας και ανανεώστε το μυαλό σας.

Παρθένος

Η εποχή του Σκορπιού σε βοηθά να βρεις τις τέλειες λέξεις για να πεις, Παρθένε. Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να στείλετε ένα σημαντικό μήνυμα ή να ξεκινήσετε μια σημαντική συζήτηση, τα αστέρια σας προτρέπουν να το κάνετε! Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μελετήσετε ή να γνωρίσετε νέους ανθρώπους – ο εγκέφαλός σας χρειάζεται τόνωση και όσο περισσότερα μαθαίνετε και συνδέεστε με άλλους, τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε. Η κοινωνική σας ζωή είναι επίσης πιο ζωντανή τώρα. Νέοι φίλοι (και ίσως ένας πιθανός εραστής, αν είστε ελεύθεροι) είναι καθ' οδόν!

Ζυγός

Έχεις κακή φήμη όταν πρόκειται να είσαι συναισθηματικά αναστατωμένος, Ζυγέ. Οι απόψεις σας τείνουν να κάμπτονται και να αλλάζουν ανάλογα με το ποιος είναι τριγύρω, αλλά η εποχή του Σκορπιού είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εμπεδώσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες σας. Μπορεί να έρθετε σε περισσότερες διενέξεις τώρα, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή στέκεστε στη θέση σας και εμμένετε στην ηθική σας για ό,τι αισθάνεστε για πρώτη φορά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε στη δουλειά σας. Περισσότερα χρήματα μπορούν εύκολα να βρεθούν στον δρόμο σας αν καταβάλετε προσπάθεια.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά Σκορπιέ! Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας στη ζωή – τις ρομαντικές, τις πλατωνικές και τις επαγγελματικές. Ποιος ή τι σας φαίνεται πιο συναρπαστικό; Με ποιον ή τι μπορείς να δεις πραγματικά τον εαυτό σου να κολλάει για πολύ καιρό; Μόλις το αποφασίσετε, βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας σας. Τα έργα και οι σχέσεις που ξεκινάτε τώρα υπόσχονται να έχουν μακροζωία και μεγάλη σημασία.

Τοξότης

Οι πρώην όλων των ειδών –ρομαντικοί, πλατωνικοί και επαγγελματίες– αναδύονται και τα αστέρια σας προτρέπουν να ρίξετε μια ματιά πίσω, να επανασυνδεθείτε και να αποφασίσετε αν αξίζουν ή όχι μια θέση στη ζωή σας τώρα. Ένας πρώην εραστής μπορεί να κάνει έναν υπέροχο φίλο στο παρόν ή ένας παλιός φίλος μπορεί να είναι μια χρήσιμη επαγγελματική σύνδεση. Η επιστροφή στον χρόνο και η ενασχόληση με το παρελθόν δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό για εσάς, αλλά είναι απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεζόν του Τοξότη τον επόμενο μήνα εντελώς χωρίς αποσκευές!

Αιγόκερως

Έχετε έναν στενό κύκλο και σπάνια αφήνετε φίλους να έρχονται ή να φεύγουν. Είστε επιλεκτικοί με το ποιους περνάτε τον χρόνο σας και μόλις επιλέξετε έναν φίλο, τον επιλέγετε οριστικά. Μερικές φορές αυτό το κάνετε έτσι ώστε οι φίλοι σας να είναι λίγοι και πολύ μεταξύ τους, αλλά μπορείτε να μαζέψετε λίγους περισσότερο αυτή τη σεζόν του Σκορπιού. Είστε πιο εξωστρεφείς και ανοιχτοί στο να συναντήσετε άλλους τώρα, επομένως είναι μια καλή στιγμή να δημιουργήσετε τη λίστα επαφών σας και ίσως ακόμη και να κάνετε έναν ή δύο νέους κολλητούς!

Υδροχόος

Η εποχή του Σκορπιού σημαίνει ότι η δουλειά σας ψηφίζεται πολύ σκληρά, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε το καλύτερο! Φτάνετε στη γραμμή του τερματισμού για σημαντικές εργασίες ή έργα τώρα και όσο καλύτερα αποδίδετε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές σας. Μια προαγωγή, μια αύξηση ή ένα μπόνους μπορεί να έρθει σύντομα στον δρόμο σας. Αλλά αν αποτύχετε και κάνετε μισή δουλειά, οι συνέπειες θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Ιχθύς

Είστε χαρούμενοι που ζείτε στον δικό σας μικρό κόσμο τις περισσότερες φορές, αλλά η εποχή του Σκορπιού είναι εδώ για να σας επαναφέρει στη γη. Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στον πραγματικό κόσμο γύρω σας. Αντί να ονειρεύεστε και να φαντάζεστε όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, τώρα είναι η ώρα να πιάσετε τη ζωή από τα μπαλάκια και να κάνετε αυτό επιθυμείτε! Κάντε ένα ταξίδι. Πηγαίνετε σε μια περιπέτεια. Η εποχή του Σκορπιού έχει να κάνει με το να βιώνεις τον κόσμο γύρω σου και να μεγαλώνεις ως αποτέλεσμα όλων των πλούσιων εμπειριών που συναντάς. Απλώς πρέπει να φύγετε πρώτα από το la-la land. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!