Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 25 Οκτωβρίου

Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής



ΚΡΙΟΣ: Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επεκτείνετε η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Αποδεχθείτε τες αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψετε τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!