Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Reality check: Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος του Οκτωβρίου το ζώδιό σας

Είναι μια καλή στιγμή να αφουγκραστείτε εκ νέου επιθυμίες και ανάγκες



Η Πανσέληνος είναι μια εποχή για να απελευθερωθείτε και να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας κρατάει πίσω. Εάν έχετε κάτι που είναι πλέον περιττό στη ζωή σας, αυτή είναι η ώρα για να το αφήσετε. Μέσω του σιωπηλού διαλογισμού, της ανταλλαγής σκέψεων ή της πνευματικής πρακτικής, η Πανσέληνος είναι ένα σημείο όπου μπορούμε να αφεθούμε.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Ταύρο είναι ένας αστρολογικός υπαινιγμός για να αναπολήσετε πόσο έχετε μεγαλώσει. Ακολουθώντας τη δυτική αστρολογία, αυτοί οι νέοι και ολοκληρωμένοι οδηγοί της Σελήνης είναι μηνιαίες υπενθυμίσεις για να ορίσετε και να αναθεωρήσετε τις προθέσεις σας. Το ωροσκόπιό σας είναι μια υποτυπώδης προτροπή για αυτοστοχασμό.

Δεν λατρεύετε εκείνες τις στιγμές που πιστεύετε με σιγουριά ότι τα έχετε καταλάβει όλα, μόνο και μόνο για να σκοντάψετε λίγα λεπτά αργότερα δημόσια και να τραυλίσετε από αμηχανία; Έχουμε βρεθεί όλοι εκεί, μωρό μου, και είναι μια δύσκολη εμπειρία. Αλλά εδώ είναι η ανατροπή – όλα πραγματικά συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ξέρω, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που λένε οι χίπις της Νέας Εποχής για να παρηγορηθούν μετά από μια γκάφα, αλλά ισχύει. Μερικές φορές, υπάρχει γνήσια σοφία σε αυτή τη φιλοσοφία. Πάρτε, για παράδειγμα, τις στιγμές που έχετε βάλει το χέρι στο στόμα σας και η αμηχανία είναι αισθητή. Είναι μια ώθηση από το σύμπαν, που σας ενθαρρύνει να σταματήσετε και να σκεφτείτε πώς φτάσατε εκεί. Έχει να κάνει με το να δείχνετε στον εαυτό σας κάποια συμπόνια γιατί, ας το παραδεχτούμε, είμαστε όλοι υπέροχα πλάσματα.

Αναγνωρίστε ότι συχνά, ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε σε μια κατάσταση που σας κάνε να ανατριχιάζετε είναι επειδή έχετε δώσει προτεραιότητα στην άνεση έναντι της πραγματικότητας. Η σεληνιακή έκλειψη της Πανσελήνου στον Ταύρο, που γίνεται στις 28 Οκτωβρίου, χρησιμεύει ως ένας ήπιος έλεγχος πραγματικότητας. Θα μπορούσε να προκαλέσει συναισθήματα όπως θυμό ή προδοσία. Αντί να εκτονώνετε αυτά τα συναισθήματα σε ανυποψίαστους ανθρώπους, γράψτε σε ένα ημερολόγιο και σκάψτε βαθιά. Αυτό το σεληνιακό γεγονός δημιουργεί μια αντίθεση με τον Ήλιο στον αινιγματικό και μυστικοπαθή Σκορπιό. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι η τέλεια στιγμή να εξασκηθείτε στο να μιλάτε λιγότερο και να συλλογίζεστε τα κίνητρα πίσω από τα λόγια σας. Άλλωστε, ποιος μετάνιωσε ποτέ που σκέφτηκε πριν μιλήσει;

Δείτε πώς επηρεάζει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου το ζώδιό σας

Κριός

Κριε, τη στιγμή που νόμιζες ότι οι αξίες σου ήταν στο απόγειο της τελειότητας, η ζωή σου ρίχνει μια καμπύλη. Το να έχεις πρότυπα είναι αξιέπαινο, αλλά δεν είναι χαραγμένα σε πέτρα. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως σας θέλετε και αντισταθείτε στην παρόρμηση να δείξετε την οργή σας. Μερικές φορές, τα πράγματα απλώς τελειώνουν χωρίς ξεκάθαρους λόγους.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σοφία βρίσκεται στο να παραμερίζεις το εγώ σου και να εμπιστεύεσαι τους γύρω σου. Ναι, η παραίτηση από τον έλεγχο μπορεί να είναι τρομακτική, ειδικά αν έχετε βιώσει τραύμα ή αρνητικές εμπειρίες. Θεραπεία σημαίνει συχνά να μαθαίνεις ξανά να εμπιστεύεσαι όχι μόνο τους άλλους, αλλά το πιο σημαντικό, τον εαυτό σου. Το να εμπιστεύεσαι τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους είναι ένα βήμα για να εμπιστευτείς ξανά τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, δεν έχει κάθε πετάρισμα του ανέμου κοσμική σημασία. Μερικές φορές είναι απλώς ένα αεράκι που προκαλείται από έναν κοντινό ανεμιστήρα ή από κάποιον που ξεφυσάει. Το θέμα εδώ είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι στον απτό κόσμο – τι μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να αγγίξετε και να γευτείτε. Η βιασύνη για τα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο κακό παρά καλό.

Καρκίνος

Καρκίνε, όσο κι αν λαχταράς να συναναστραφείς και να γιορτάσεις τους φίλους σου, αυτή η Πανσέληνος σε προτρέπει να στρέψεις την προσοχή σου στα προσωπικά σου έργα και πάθη. Δεν σας προτείνω να βουτήξετε στη δουλειά ή την καριέρα με εμμονή, μάλλον ακριβώς το αντίθετο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την Πανσέληνο ως ευκαιρία να παίξετε και να πειραματιστείτε χωρίς καμία ατζέντα. Διασκεδάστε και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να κυλήσει ελεύθερα.

Λέων

Λέων, μπορεί να είναι δύσκολο να αποχαιρετήσεις κάποιον ή κάτι που ξέρεις ότι πρέπει να φύγει. Θα μπορούσε να είναι ένα αγαπημένο αντικείμενο, ένα γούρι ή ακόμα και ένας φίλος ή συγκάτοικος με τον οποίο μοιραστήκατε υπέροχες εμπειρίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τον αντίκτυπο που είχαν στη ζωή σας και κάντε χώρο για ό,τι έρχεται. Αντί να αναζητάτε νέες συνδέσεις, αγαπήστε τις αναμνήσεις.

Παρθένος

Παρθένε, δεν χρειάζεται να είσαι ο παντογνώστης σοφός όλη την ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, αποφύγετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να επεξεργάζεστε διανοητικά τα συναισθήματά σας. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι τα έχετε καταλάβει όλα, αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να αποκαλύψει την πολυπλοκότητα του κόσμου. Αυτό που έχει νόημα για τους ενήλικες μπορεί να μην έχει νόημα για τα παιδιά. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και αγκαλιάστε την απλότητα.

Ζυγός

Ζυγός, παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συμβιβαστείτε με τις αξίες σας και να εξερευνήσετε τι θέλουν οι άλλοι, τώρα είναι η ώρα να μείνετε αποφασιστικοί. Οι άνθρωποι μπορεί να σηκώσουν ένα φρύδι ή να σας χαρακτηρίσουν ως πολύ παραδοσιακό για τα γούστα τους, αλλά ξέρετε την αξία σας. Είναι καλύτερα να σε θυμούνται ως εμβληματικό παρά να ακολουθείς το πλήθος για χάρη μιας παροδικής τάσης. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας και απελευθερώστε την επιθυμία να συμμορφωθείτε.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτή είναι η στιγμή σου για να απολαύσεις να είσαι αυθεντικά ο εαυτός σου. Ενώ οι φίλοι σας μπορεί να κυνηγούν συγκινήσεις ή να επιδίδονται σε πολυτελείς διακοπές, εσείς απολαμβάνετε τη χαρά της απώλειας. Είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσετε στη διατήρηση, την εξοικονόμηση και τις έξυπνες επενδύσεις. Ο χρόνος σας να λάμψετε είναι στον ορίζοντα και μπορείτε απλώς να εξοικονομήσετε ή να κερδίσετε μερικά επιπλέον χρήματα ενώ διασκεδάζετε.

Τοξότης

Τοξότη, καταλαβαίνεις τη σημασία του να ακούς την εσωτερική σου φωνή και να ακολουθείς τη διαίσθησή σου. Ως σοφή ψυχή, γνωρίζετε ότι η εσωτερική σας αίσθηση της γνώσης σπάνια μιλάει δύο φορές. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και δώστε προσοχή. Αποφύγετε να χαθείτε στη χαοτική φασαρία της καθημερινότητας. Ακόμα κι αν κάτι φαίνεται αγνοούμενο, αν το ένστικτό σας λέει ότι έχει σημασία, τότε ακούστε την έκκλησή του.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να εμβαθύνεις στην πραγματική σου καθαρή αξία, και δεν το εννοώ με την οικονομική έννοια. Μιλάω για το δίκτυο των ανθρώπων που ενισχύουν την αξία σου. Σκεφτείτε να εμπλακείτε σε οργανισμούς με επίκεντρο την κοινότητα ή αποκλειστικούς συλλόγους με κάποιο σκοπό. Όσο περισσότερο ασχολείστε με πρόθεση, τόσο πιο σοβαρά θα σας πάρουν.

Υδροχόος

Υδροχόε, ετοιμάσου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, φίλε μου. Ενώ η έλξη του σπιτιού και η συναισθηματική προσκόλληση μπορεί να σας δελεάσουν να παραμείνετε στη θέση τους, αν παρακολουθείτε την αγορά κατοικίας και νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας, πετάξτε. Σκεφτείτε πού θέλετε να δημιουργήσετε την κληρονομιά σας και πώς θέλετε να σας θυμούνται. Πού θα τραβήξετε την επόμενη φωτογραφία σας στο LinkedIn;

Ιχθύς

Ιχθύς, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να βρείτε το πιο ζεστό μέρος στο σπίτι σας, να τυλιχθείτε με μια ζεστή κουβέρτα και να απολαύσετε ένα φλιτζάνι από το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα. Κάντε τον εαυτό σας να νιώσει πραγματικά άνετα. Βελτιώστε τη ζωή σας εμβαθύνοντας στις σελίδες ενός σαγηνευτικού βιβλίου που σας καλεί. Απομυθοποιήστε κάτι που σας ιντριγκάρει για λίγο. Ένα βιβλίο γεμάτο με κρυμμένη γνώση είναι η τέλεια απόδραση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός