Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 28 Οκτωβρίου

Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια



ΚΡΙΟΣ: Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτή η μέρα, σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί το άγχος σας σε ό,τι θα αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή, θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στον χρόνο.

ΛΕΩΝ: Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο προφίλ σας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός