Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 29/10 έως 5/11

Μείνετε στο παρόν, αντιμετωπίστε το και κοιτάξτε το μέλλον



Στις 31 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δεν θα σας στενοχωρήσουν κιόλας. Στις 3 ο Ήλιος στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, φέρνει υπέρμετρο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό που οδηγούν σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία η πρακτικότητα δε θα βοηθήσει, οπότε μακριά από θέματα που θα αφορούν το μέλλον σας. Στις 4 ο Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Στις 5 ο Κρόνος σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, ξυπνάει μνήμες του παρελθόντος κάνοντάς σας να αναπολείτε στιγμές, αλλά και να θέλετε να τις ξαναζήσετε. Μείνετε στο παρόν, αντιμετωπίστε το και κοιτάξτε το μέλλον. Έχετε αμέτρητες δυνατότητες να πετύχετε και αν σας αποσπάει την προσοχή το περιβάλλον που βρίσκεστε, επιδιώξτε να απομονωθείτε και να βρείτε την ησυχία που χρειάζεστε.

ΚΡΙΟΣ: Ενώ η συναισθηματική σας σχέση θα πηγαίνει μια χαρά, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα σας δημιουργηθεί ανασφάλεια, ζήλια και έντονος εκνευρισμός προς τον σύντροφό σας. Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσά σας γιατί το χάσμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας θα πλήξει τη σχέση σας. Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη. Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μην μπουν αργότερα εμπόδιο στον δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε τον χρόνο σας. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Φοβάστε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί φοβάστε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα του εργασιακού χώρου, θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε τα σχέδιά σας. Βάλτε προτεραιότητες, γιατί τόσο η προσωπική, όσο και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε όταν πρόκειται για την πρόοδό σας. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί για να γεμίσετε ενέργεια και δύναμη.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεστομίσετε πράγματα που στην πραγματικότητα δεν εννοείται μόνο και μόνο για να πικάρετε το έτερόν σας ήμισυ, γιατί ίσως έχει να σας προσάψει πράγματα που θα είναι πραγματικότητα, όπως κτητικότητα και αδιαφορία από την πλευρά σας τον τελευταίο καιρό που ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα και δεν θα σας αρέσει καθόλου ο ρόλος του υπόλογου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε και να κατέχετε τον ρόλο του αρχηγού στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι από εσάς παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Όμως, μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε πάνω σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί ακόμα και αν δε θα το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε βέβαια, να το διορθώσετε αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με ηρεμία ακόμα και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις. Καλή η χαλαρότητα αλλά επικίνδυνη αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλέσετε. Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε πιο καλά τον χρόνο σας και παράλληλα δώστε βάση στα θέλω των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα. Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε για τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε. Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο, προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας. Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν θα αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμα πολλά να ξεκαθαρίσετε. Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και μη χάνετε χρόνο. Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός