Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι λένε τα άστρα για έρωτα, σχέσεις και αγάπη αυτόν τον μήνα

Δες τι φέρνει στα ερωτικά σου ο Νοέμβριος, σύμφωνα με το ζώδιο σου



Βγάλτε τα καλύτερα εσώρουχα και τα αγαπημένα σας ερωτικά παιχνίδια, γιατί η εποχή του Σκορπιού είναι εδώ! Και ο Νοέμβριος θα είναι πιο αγαπησιάρικος από ποτέ για όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Αυτός ο μήνας είναι ένας ιδιαίτερα γεμάτος, με τον Κρόνο, έναν πλανήτη που επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμα σχέδια και δομή, να κινείται απευθείας στις 4. Αλλά, αυτή η σκέψη με μεγάλη εικόνα εισχωρεί επίσης στην ερωτική μας ζωή, καθιστώντας αυτή τη στιγμή μια ιδιαίτερα συναρπαστική.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης όλων των πραγμάτων αγάπης, κινείται στον ειρηνικό και αρμονικό Ζυγό στις 8, εξισορροπώντας τα πράγματα και επιτρέποντας μια πολύ αναγκαία παιχνιδιάρικη ενέργεια. Μερικές άλλες ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε αυτόν τον μήνα περιλαμβάνουν τη νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 13, ο ήλιος που περνά στον Τοξότη στις 22 και η πανσέληνος στους διασκεδαστικούς Διδύμους στις 27.

Δες τι φέρνει στα ερωτικά σου ο Νοέμβριος, σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ

Σε σχέση: Αν και είσαι σίγουρα επικεντρωμένος στη δουλειά αυτόν τον μήνα, Κριέ, μην αφήνεις τον ρομαντισμό έξω στο κρύο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κινείται στον χουχουλιάρικο Ζυγό στις 8. Αφιερώστε αυτόν τον χρόνο για να απολαύσετε τη σχέση σας και να ελαφρύνετε τα πράγματα! Με όλη την ανοδική πορεία που κάνετε για να φτάσετε την καριέρα σας στο σημείο που θέλετε να είναι, πρέπει επίσης να χαλαρώσετε. Προγραμματίστε μια βραδινή έξοδο στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή ίσως πάρτε μια αυθόρμητη μέρα με το ταίρι σας για να απολαύσετε το φθινόπωρο. Η δουλειά δεν χρειάζεται να γίνει εις βάρος της διασκέδασης!

Single: Τα μάτια σας (και οι εφαρμογές γνωριμιών) είναι πάντα ανοιχτά. Μετά από μερικούς μήνες εστίασης στην καριέρα σας, αισθάνεστε λίγο πιο ρομαντικοί από ό,τι συνήθως καθώς η Αφροδίτη μετακομίζει στον Ζυγό στις 8. Είναι η καλύτερη στιγμή για ραντεβού, οπότε βγείτε εκεί με την πιο χαριτωμένη εφαρμογή σας και κάντε το να συμβεί! Ο Ζυγός, όπως και η Αφροδίτη, έχει να κάνει με την ομορφιά, οπότε αφιερώστε χρόνο για να επενδύσετε στη φυσική σας εμφάνιση. Μερικές φορές, κάτι τόσο απλό όπως ένα κούρεμα ή ένα νέο lip gloss μπορεί να είναι απλώς η ώθηση που χρειάζεστε για να βγείτε εκεί έξω και να επιδοθείτε στο φλερτ σας. Αν ψάχνετε να γνωρίσετε ~αυτόν~ (ή έναν από αυτούς) αυτόν τον μήνα, φροντίστε να ενημερώσετε τους φίλους σας. Τα άστρα δείχνουν ένα πιθανό ραντεβού στα τυφλά, μια χαριτωμένη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σχέση: Ταύρε, είσαι συγκεντρωμένος στη σχέση σου αυτόν τον μήνα, με τους πλανήτες να δίνουν έμφαση στο L-O-V-E. Η νέα σελήνη βρίσκεται στον αισθησιακό Σκορπιό στις 13, προτρέποντάς σας να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην ερωτική σας ζωή. Ακόμα κι αν είστε ευχαριστημένοι με τον σύντροφό σας (που, ελπίζουμε, είστε!), ποιοι είναι μερικοί τομείς που θα μπορούσατε να επεκτείνετε μαζί; Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, σας ζητά επίσης να στηριχτείτε στο ταίρι σας για κάποια ευθύνη, και το αντίστροφο. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από το να εξελίσσεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου στις καλύτερες εκδοχές του εαυτού σου!

Single: Τα πράγματα είναι να γίνουν αρκετά ρομαντικά για σένα, Ταύρε! Είναι η εποχή του Σκορπιού και αυτό το αισθησιακό, μυστηριώδες ζώδιο είναι το αστρολογικό σας αντίθετο, αυξάνοντας την πικάντικη ενέργεια στη ζωή σας. Όταν η νέα σελήνη στον Σκορπιό φτάνει στις 13, είναι στο σπίτι των σχέσεών σας, επιτρέποντάς σας να ρίξετε μια σημαντική ματιά στους γύρω σας. Οι άνθρωποι στη ζωή σας – από τους φίλους σας, τα FWB, μέχρι τους πιθανούς συνεργάτες – σας φέρνουν χαρά και προσθέτουν στη ζωή σας; Εάν εξαντλούν την ενέργειά σας, μπορεί να είναι καιρός να χαλαρώσετε μερικούς ανθρώπους. Η Αφροδίτη στον Ζυγό που αγαπά την ομορφιά σας προσφέρει μια εξαιρετική στιγμή να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε σχέση: Ο Νοέμβριος είναι πολύ καυτός για εσάς, Δίδυμοι! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ευχαρίστησης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του αισθησιασμού και της οικειότητας. Ανάψτε μερικά κεριά, αναδείξτε το καλύτερο σετ εσωρούχων σας και ετοιμαστείτε γιατί δεν θα σας λείψει η σέξι ενέργεια, ειδικά γύρω στις 8. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μείνετε στην κρεβατοκάμαρα, αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Όταν ο ήλιος περνάει στον κοινωνικό και περιπετειώδη Τοξότη στο τέλος του μήνα, αναδεικνύει επίσης τις συνεργασίες και την επικοινωνία σας. Χρησιμοποιήστε την πανσέληνο, που είναι στο ζώδιό σας στις 27, για να πείτε τη γνώμη σας.

Single: Αν και αυτός είναι ένας μήνας γεμάτος δουλειά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε χρόνο για λίγο ειδύλλιο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης όλων των πραγμάτων της αγάπης, της ομορφιάς και της ευχαρίστησης, μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτός είναι ο τρόπος της αστρολογίας για να σας πει να σχεδιάσετε αυτή την αυθόρμητη βραδινή έξοδο με τον ενθουσιασμό σας και απλώς να απολαύσετε τη στιγμή! Δεν χρειάζεται να είναι όλοι «η αγάπη της ζωής σας» (αν και ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να είναι), αλλά η διασκέδαση είναι εξίσου σημαντική με το να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Φροντίστε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο για περιπέτειες αυτόν τον μήνα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε σχέση: Καθώς η εποχή του Σκορπιού εντείνεται, τόσο εντείνεται η επιθυμία σας για εγγύτητα, Καρκίνοι. Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού προσγειώνεται στο σπίτι του ρομαντισμού σας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σας να συνδεθείτε βαθιά με τον σύντροφό σας. Σίγουρα, μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί και να έχετε μια υπέροχη σεξουαλική ζωή, αλλά μοιράζεστε τις πιο αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας; Η ενέργεια της νέας σελήνης σας ενθαρρύνει να πείτε τη γνώμη σας. Στη συνέχεια, η σεζόν του Τοξότη στις 22, σε συνδυασμό με την ενέργεια της πανσελήνου στους Διδύμους στις 27, σας κάνει να νιώθετε πιο κοινωνικοί στα τέλη Νοεμβρίου. Κάντε μερικά σχέδια με τους φίλους και το ταίρι σας και απολαύστε τον εαυτό σας!

Single: Είμαστε στην εποχή του Σκορπιού και τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, Καρκίνοι. Αντί να τα πετάξετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλύσετε την ερωτική σας ζωή. Είσαι πραγματικά εντάξει με το να είσαι single και να παίζεις στο άδειο γήπεδο αυτή τη στιγμή; Ή μήπως υπάρχει μια βαθύτερη λαχτάρα για συναισθηματική εγγύτητα που αγνοείτε; Οι πλανήτες σας προτρέπουν να μείνετε κοντά στο σπίτι κοντά στη νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 13. Διαμορφώστε τον χώρο σας και σκεφτείτε το είδος της σχέσης που αναζητάτε. Να είστε ανοιχτοί για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, ειδικά γύρω από την πανσέληνο στους φλύαρους Διδύμους στις 27. Μπορεί να υπάρχει κάποιος πολύ ενδιαφέρον μπροστά σας!

ΛΕΩΝ

Σε σχέση: Αν νιώθετε ότι εσείς και η σχέση σας είστε πλοία που περνούν καταιγίδες τον τελευταίο καιρό, μην αγχώνεστε πολύ γι' αυτό: Είναι φυσικό να έχετε άμπωτες και τρικυμίες στις σχέσεις. Και οι δύο εστιάζετε στο να προχωρήσετε στη δουλειά, και αυτό είναι υπέροχο. Φροντίστε όμως να κρατάτε τον σύντροφό σας ενήμερο για τις κινήσεις που κάνετε. Θα χαρούν να σας γιορτάσουν! Όταν ο ήλιος και ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης μετακομίζει στον Τοξότη στο τέλος του μήνα, προσθέτει μια πραγματική φωτιά στην ερωτική σας ζωή. Απολαύστε το και μέχρι να φωτίσει η πανσέληνος στους Διδύμους στις 27, θα φύγετε από αυτόν τον μήνα πιο δυνατοί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Single: Ψάχνεις για αγάπη και έχεις μπλέξει με εμπόδια, Λέων; Η εποχή του Σκορπιού (και μετά, η εποχή του Τοξότη) είναι εδώ για να εμπλουτίσουν τα πράγματα. Περάστε το πρώτο μέρος αυτού του μήνα σκεπτόμενοι τι θέλετε, γιατί η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου είναι να πάτε και να το αποκτήσετε! Γράψτε μια λίστα με τις ιδιότητες που θέλετε σε έναν σύντροφο, ή ακόμα και ένα φλερτ, και να το έχετε υπόψη σας, ειδικά γύρω από την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Αυτό θα τονίσει το σπίτι της διασκέδασης και των γνωριμιών σας, προκαλώντας πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους να πλημμυρίσουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σχέση: Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το να δίνεις και να παίρνεις, Παρθένε. Και ενώ δεν είναι πάντα διασκεδαστικό να συζητάτε για δουλειές και ανάγκες, είναι σημαντικό. Κοινοποιήστε τυχόν ανισορροπίες που νιώθετε! Είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σας να είναι τόσο απασχολημένος με τα δικά του που δεν παρατήρησε ότι δεν έχει σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα εδώ και ένα μήνα, ούτε καν έχει βγάλει τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν για να τους το υπενθυμίσετε απαλά. Ο μήνας θα κλείσει με μια γλυκιά και κοινωνική νότα, με την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 να δίνει έμφαση στην καθαρή επικοινωνία.

Single: Έχετε αγάπη στο μυαλό σας αυτόν τον μήνα, ειδικά καθώς ο Κρόνος μετακινείται σε μια περιοχή του χάρτη σας που ασχολείται με σχέσεις στις 4. Ο Κρόνος είναι ένας παραγωγικός πλανήτης γνωστός για την ανάδειξη μακροπρόθεσμων στόχων. Εάν μπήκατε στον πειρασμό να σύρετε δεξιά σε οποιονδήποτε και σε όλους, ο Κρόνος σας ζητά να είστε λίγο πιο απαιτητικοί. Αν και είναι καλό να παραμείνετε ανοιχτοί, αυτός ο μήνας σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βρείτε έναν σύντροφο που πραγματικά σας καθηλώνει και προσθέτει στη ζωή σας! Θυμήσου, η ποιότητα πάνω από την ποσότητα, Παρθένε. Πιθανότατα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Διδύμους στις 27, γι' αυτό έχετε τα μάτια σας και την καρδιά σας ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ

Σε σχέση: Η ενέργεια της σχέσης είναι γλυκιά αυτόν τον μήνα, Ζυγοί. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης όλων των πραγμάτων ομορφιάς, αγάπης και ευχαρίστησης, βρίσκεται στο ζώδιό σας. Και δεδομένου ότι είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, αυτό κάνει τις ρομαντικές δονήσεις ακόμα πιο δυνατές, οπότε απολαύστε χρόνο με αυτόν που αγαπάτε. Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια φανταχτερή, οικεία βραδινή έξοδο, ο Νοέμβριος είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να απολαμβάνετε τις μικροσκοπικές στιγμές που κάνουν τη ζωή σας όμορφη. Δεδομένου ότι θα περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, η επικοινωνία είναι αυξημένη, ειδικά γύρω από την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27. Πείτε με αγάπη τη γνώμη σας και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Single: Αν περιμένατε να έρθει το κατάλληλο άτομο στην τροχιά σας, ο Νοέμβριος μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Με την Αφροδίτη να περνάει χρόνο στο ζώδιό σας στις 8, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ερωτική σας ζωή. Νιώθετε πιο σίγουροι και ελκυστικοί από ποτέ, και οι άνθρωποι γύρω σας σίγουρα το παρατηρούν. Μείνετε ανοιχτοί σε νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις κάποιον που θα σε παρασύρει ή τουλάχιστον θα σου δώσει μερικές πεταλούδες στο στομάχι σου. Η μόνη πρόκληση θα είναι να εξισορροπήσετε χρόνο για διασκέδαση με όλες τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σχέση: Εσείς και ο σύντροφός σας είστε κρατημένοι και απασχολημένοι αυτόν τον μήνα, Σκορπιοί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα του μήνα, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι των κοινωνικών επαφών σας. Απολαύστε λίγο χρόνο με διπλό ραντεβού με φίλους και να βγείτε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Είναι σημαντικό να ταρακουνήσετε τα πράγματα, ειδικά στη σχέση σας. Μπορεί να αναδείξει νέες και συναρπαστικές πλευρές του συντρόφου σας που δεν εμφανίζονται πάντα όταν παρακολουθείτε το Netflix στον καναπέ. Στη συνέχεια, αφιερώστε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Διδύμους στο τέλος του μήνα για να έχετε ένα Σαββατοκύριακο μόνο για τους δυο σας. Σβήστε τα κεριά και απλά απολαύστε ο ένας τον άλλον, σωματικά και συναισθηματικά!

Single: Είναι τα γενέθλιά σου και σίγουρα θα κάνεις πάρτι ανάλογα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, περνά την πρώτη εβδομάδα του μήνα στην αναλυτική Παρθένο, αναδεικνύοντας το σπίτι των φιλιών σας. Είναι πιθανό το άτομο που ψάχνατε να είναι κρυμμένο κάπου στον κύκλο της κολλητής σας; Νιώθετε αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να δείτε αν οι φίλοι σας μπορεί να έχουν κάποιον που θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό ερωτικό ταίρι. Ο Κρόνος είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, προτρέποντάς σας να ασχοληθείτε σοβαρά με τους στόχους σας για ραντεβού. Ο χρόνος είναι πολύτιμος, γι' αυτό μην σπαταλάς τον δικό σου σε κάποιον που δεν σε εκτιμά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε σχέση: Ήρθε η ώρα να απολαύσεις και να διασκεδάσεις αυτόν τον μήνα, Τοξότη! Ενώ η δουλειά και η ζωή σας έχουν απασχολήσει πολύ, αυτός ο μήνας πρόκειται να ελαφρύνει τα πράγματα με γιορτές γενεθλίων και διασκεδαστικές βραδιές. Φροντίστε να φέρετε και τον σύντροφό σας μαζί σας. Αν και είναι υπέροχο να περνάτε αυτόν τον κρίσιμο χρόνο μαζί, είναι επίσης σημαντικό να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας μαζί. Κάντε σχέδια με τις ομάδες φίλων σας και απλώς διασκεδάστε! Στη συνέχεια, η πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 αναδεικνύει τον οίκο των συνεργασιών σας, φέρνοντας εσάς και τον έρωτά σας πιο κοντά από ποτέ.

Single: Δεν σας λείπουν επιλογές αυτόν τον μήνα. Μεταξύ των εορτασμών του φθινοπώρου και των προετοιμασιών των γενεθλίων, είστε πολύ απασχολημένοι με πολλές ομαδικές δραστηριότητες! Όσο ζείτε το έξω, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για όποιον τραβήξει την προσοχή σας. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπαίνουν και θα βγαίνουν από τη ζωή σας αυτόν τον μήνα... το πιθανότερο είναι, τουλάχιστον ένας από αυτούς να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για ένα διασκεδαστικό ραντεβού ή και περισσότερο. Ο πρακτικός Κρόνος βρίσκεται επίσης στο σπίτι σας αυτόν τον μήνα, ζητώντας σας να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος ζωής σας ευθυγραμμίζεται με τους μελλοντικούς σας στόχους, ειδικά γύρω από την αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μια σχέση: Εσείς και η σχέση σας είστε σαν την Beyoncé και τον Jay-Z αυτόν τον μήνα, ανήκετε στα ισχυρά ζευγάρια! Είναι μια πλήρης ενεργοποίηση και για τους δυο σας, την οποία μπορείτε να γιορτάσετε γύρω από τη νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 13. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου και τιμήστε όλη τη δουλειά που έχετε κάνει στην καριέρα σας, αλλά και στη σχέση σας. Όλοι οι σπόροι που φύτεψες ανθίζουν αυτόν τον μήνα και είναι υπέροχο. Εφόσον εσείς και το ταίρι σας είστε τόσο ευθυγραμμισμένοι, ίσως υπάρχει τρόπος να συνδυάσετε τη δουλειά και τον ρομαντισμό με ένα έργο πάθους στο σπίτι. Αυτό πιθανότατα θα ενισχύσει τον δεσμό σας ακόμη περισσότερο!

Single: Η καριέρα σας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε χρόνο να εμπλουτίσετε τα πράγματα με ένα ή δύο ραντεβού! Η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 13 σας ενθαρρύνει να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και η τοποθέτηση του Ουρανού αυτόν τον μήνα σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε το απροσδόκητο στη ζωή και την αγάπη. Το τέλειο ταίρι σας μπορεί να είναι πίσω σας στην ουρά για τον latte σας! Στη συνέχεια, η πανσέληνος στους Διδύμους στα τέλη Νοεμβρίου αναδεικνύει τις καθημερινές σας ρουτίνες, δίνοντας την ευκαιρία για γαλήνιες συναντήσεις. Αγκαλιάστε τη ροή της ζωής, μείνετε ανοιχτοί σε νέες συνδέσεις και επικοινωνήστε καθαρά με πιθανούς συνεργάτες. Ο Νοέμβριος θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε κάποιον που εκτιμά τις δεξιότητες και την αφοσίωσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σχέση: Ο Νοέμβριος προσφέρει μια ευκαιρία να κάνετε μεγάλα όνειρα με τον σύντροφό σας. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η ενέργεια σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε τις κοινές σας φιλοδοξίες και να σχεδιάσετε κάποιες περιπέτειες. Ξεκινήστε να κάνετε κράτηση για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για το 2024 ή απλώς συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε ένα δρομολόγιο για μια πραγματικά διασκεδαστική βραδινή έξοδο με παιχνίδια για ενήλικες. Η επικοινωνία και το να περάσετε χαλαρό χρόνο μαζί είναι το κλειδί αυτό το μήνα!

Single: Κάνει ζέστη εδώ μέσα ή μόνο εσύ ζεσταίνεσαι, single Υδροχόε; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, κινείται με το ζώδιο του αέρα στον οίκο των σχέσεών σας. Μετάφραση: Δείχνεις και νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να συναντήσετε κάποιον, γι' αυτό μη φοβάστε να στείλετε ένα ποτό σε αυτή τη γλύκα στο μπαρ ή να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στην εφαρμογή γνωριμιών σας, σύροντας κατά βούληση αυτό το μήνα. Αν ψάχνετε για κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα, σκεφτείτε να εγγραφείτε σε μια δραστηριότητα ή ένα μάθημα σε μια περιοχή που αγαπάτε. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα πιθανό ταίρι που μοιράζεται τα πάθη σας για να σας προετοιμάσει για την εποχή του cuffing!

ΙΧΘΥΣ

Σε σχέση: Ο Νοέμβριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς και τον σύντροφό σας να ονειρευτείτε το μέλλον σας μαζί. Ο Κρόνος, ένας πλανήτης που ενθαρρύνει τη σκέψη των μεγάλων εικόνων, μετατοπίζεται στο ζώδιό σας στις 4, κάνοντας αυτή μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή για εσάς και το ταίρι σας. Εργαστείτε σε έναν κοινό πίνακα οράματος, σχεδιάστε το σπίτι των ονείρων σας ή κάντε κράτηση για ταξίδια για το 2024. Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στο όμορφο μέλλον που χτίζετε μαζί και αυτός ο μήνας είναι καιρός να κάνετε κρίσιμα βήματα προς αυτό. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, περνά το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου στον Ζυγό, αναδεικνύοντας την οικειότητα για εσάς. Αυτό θα κάνει τον δεσμό που έχετε ακόμα πιο ισχυρό καθώς επιτρέπετε στον εαυτό σας να απολαμβάνει ο ένας το σώμα και το μυαλό του άλλου αυτόν τον μήνα!

Single: Η ερωτική σας ζωή παίρνει ώθηση στις αρχές Νοεμβρίου. Ναι! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8, κάνοντας σας να νιώθετε σούπερ κοινωνικοί. Πιθανότατα θα συναντήσετε ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό είναι καλό γιατί όταν η Αφροδίτη μεταβαίνει στον Ζυγό, θα τονίσει το σπίτι της οικειότητας, τους κοινούς πόρους και τις σχέσεις σας γενικότερα, καθιστώντας σας πιο ξεκάθαρο από ποτέ για το τι θέλετε στην αγάπη.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα