Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιον τύπο γυναίκας ποθούν οι άντρες, σύμφωνα με το ζώδιό τους

Τι ψάχνει ένα άντρας σε μια ερωτική σύντροφο, ρωτήσαμε τα άστρα



Τι ψάχνουν οι άντρες σε μια γυναίκα; Επειδή κάθε άντρας είναι διαφορετικός, προσπαθήσαμε να βρούμε την απάντηση αυτή στα άστρα. Να λοιπόν τι συγκινεί κάποιον σε μια ερωτική σύντροφο, ανάλογα με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περιπετειώδης, εύθυμος και ανεξάρτητος. Γνωρίζει καλά αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι αυτά που θαυμάζει περισσότερο στον εαυτό του, οπότε φυσικά αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που θέλει και σε μια γυναίκα. Λαχταράει μια γυναίκα που μοιράζεται την αίσθηση της περιπέτειας και δεν φοβάται να γίνει λίγο ακατάστατος ενώ κάνει κάτι σε εξωτερικούς χώρους. Θέλει μια γυναίκα που μπορεί να περάσει το βράδυ της Κυριακής χαλαρώνοντας μπροστά στην τηλεόραση πίνοντας μια-δυο μπίρες, κι όχι αυτή που παραπονιέται επειδή δεν την πηγαίνει σε υπέροχα εστιατόρια. Θέλει μια γυναίκα που δεν θα ανέχεται την αγένεια κανενός, ούτε καν τη δική του. Το να είναι αυθάδης είναι κάτι που θα του τραβήξει αμέσως το μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποθεί την πίστη πάνω από όλα. Η προδομένη εμπιστοσύνη είναι κάτι που ένας Ταύρος δεν θα συγχωρήσει ποτέ. Γι' αυτό λαχταρά μια γυναίκα που τον κάνει να νιώθει ασφαλής, μια γυναίκα που δεν παίζει παιχνίδια αλλά τον προσέχει. Όσον αφορά τις σωματικές εμφανίσεις, λαχταρά τη γλύκα. Είναι επικεντρωμένος στα γυναικεία χαρακτηριστικά και το έξυπνο μυαλό μιας γυναίκας. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και είναι άνετη να είναι ο εαυτός της είναι κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί να ζητήσει ένας Ταύρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που ποθεί ένας άντρας Δίδυμος είναι να τον αμφισβητήσουν και όχι μόνο στο κρεβάτι. Θα προσελκύεται από μια γυναίκα που μπορεί να ταιριάζει με τη διάνοιά του και να τον κάνει να βγει από τη ζώνη άνεσής του. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα με την οποία μπορεί να συνομιλήσει βαθιά, αλλά και να έχει χιούμορ. Επίσης, για αυτόν η συζήτηση είναι μια μορφή προκαταρκτικού παιχνιδιού. Μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον του και μόνο συζητώντας μαζί του. Το να είσαι smart είναι το νέο σέξι στα μάτια ενός άντρα Διδύμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανώς ο πιο δυσκολόπιστος από όλους τους άντρες του ζωδιακού κύκλου και κάθε τόσο χρειάζεται να καθησυχάζεται ότι τα συναισθήματα μιας γυναίκας απέναντί ​​του είναι γνήσια. Είναι πάντα αυτός που κάνει όλη την προσπάθεια ​​για να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη, αλλά κάποτε του είχε γυρίσει μπούμερανγκ και από εκεί πηγάζουν οι ανασφάλειές του. Του αρέσει να αισθάνεται απαραίτητος, γι' αυτό έλκεται από γυναίκες που έχουν προβληματικό παρελθόν. Θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να την κάνει να νιώσει ασφαλής στην αγκαλιά του. Η κοπέλα που βρίσκεται σε στενοχώρια είναι ο τύπος γυναίκας που ποθεί περισσότερο ένας Καρκίνος.

ΛΕΩΝ

Ποιον άλλον θα λαχταρούσε ένας βασιλιάς από τη βασίλισσά του; Ο Λέων σίγουρα θα πάει για κάποια που θεωρεί ισάξιά του. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε έμπιστες, δυνατές και παθιασμένες γυναίκες. Οι σωματικές εμφανίσεις έχουν μεγαλύτερη σημασία για τον Λέοντα παρά για οποιοδήποτε άλλο αρσενικό ζώδιο. Θέλει μια γυναίκα που να είναι πανέμορφη, αριστοκρατική και κομψή. Βαθιά μέσα του ξέρει ότι είναι επιφανειακό, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του και θέλει να τα έχει όλα σε μια γυναίκα, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αντίθεση με τον Λέοντα, ένας άντρας Παρθένος έλκεται περισσότερο από την εσωτερική ομορφιά και τη συνολική ευφυΐα. Κάποια με την οποία να μπορεί να κοιταχτεί κατάματα είναι αυτό που κάνει έναν Παρθένο απίστευτα ευτυχισμένο. Του αρέσει να κρατά τα πράγματα απλά, γι' αυτό δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δημιουργούν περιττό δράμα. Βασικά, λαχταρά μια γυναίκα που τον στηρίζει, μια γυναίκα με την οποία μπορεί να είναι και ο καλύτερος φίλος. Δυστυχώς αυτή η γυναίκα είναι συνήθως ακριβώς κάτω από τη μύτη του και δεν έχει ιδέα γι' αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Ένας άντρας Ζυγός λαχταρά να τον αναγνωρίζουν και να τον θαυμάζουν. Μια γυναίκα που τον σκέφτεται πολύ και δεν φοβάται να το πει είναι αυτό που μετρά. Του αρέσει να δέχεται κομπλιμέντα, παρόλο που δεν θα τα ψαρέψει ποτέ γιατί θέλει να ξέρει ότι είναι εγκάρδια. Το να είναι αρεστός μεταξύ φίλων και η στενή οικογενειακή σχέση είναι αυτό που είναι σημαντικό για έναν Ζυγό. Γι' αυτό λαχταρά μια γυναίκα που μοιράζεται τα πιστεύω του και θέλει να δημιουργήσει μαζί του μια δεμένη κοινωνική ομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει καμία έκπληξη και καμία αμφιβολία γι' αυτό ένας άντρας Σκορπιός χρειάζεται μια αισθησιακή, παθιασμένη γυναίκα. Θέλει το πάθος της να ξεπερνά την κρεβατοκάμαρα. Του αρέσουν οι άγριες και ανεξάρτητες γυναίκες που φέρουν το άρωμα του μυστηρίου με τις οποίες μπορεί να σχετίζεται. Βλέπει μια σχέση ως δεσμό μεταξύ δύο ίσων, γι' αυτό και η ανάγκη δεν του ταιριάζει. Πάνω απ' όλα θέλει κάποιον που να σέβεται το είδος της τρελας του. Μια γυναίκα που νιώθει άνετα στο πετσί της και δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα που μοιράζεται την αίσθηση του χιούμορ του είναι όλα όσα λαχταρά ο Τοξότης. Πιστεύει ότι αν μπορεί να σχετιστεί σε αυτόν τον τομέα με μια γυναίκα, μπορεί να σχετίζεται μαζί της οπουδήποτε. Ουσιαστικά χρειάζεται κάποια που να τον συνεπάρει. Κάποια που είναι αισιόδοξη σαν αυτόν και δεν παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Κάποιος που δεν θα εκνευριστεί αν κάνει κάποια ανόητη φάρσα. Θέλει κάποια με την οποία να μπορεί να απολαύσει τη ζωή αλλά και κάποια που θα είναι εκεί όταν η ζωή γίνεται σκληρή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να ακούγεται λίγο ασυνήθιστο, αλλά αυτό που λαχταρά περισσότερο ένας Αιγόκερως είναι μια κλασική γυναίκα. Μια γυναίκα που πιστεύει ότι ένας άντρας πρέπει να πάρει το προβάδισμα και να την απογειώσει. Συνήθως παίρνει τον χρόνο του για να συνδεθεί με κάποια γιατί θέλει να βεβαιωθεί ότι είναι συμβατοί. Θέλει κάποιαν που είναι εργατική και συγκεντρωμένη όπως αυτός, αλλά κάποιον που, σε αντίθεση με αυτόν, ξέρει πότε είναι ώρα να χαλαρώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λαχταράει μια γυναίκα με τσιγγάνα ψυχή. Κάποια που δεν υποκύπτει στα κοινωνικά πρότυπα και μπορεί να σκεφτεί μόνη της. Εκτιμά τη μοναδικότητα, το ανοιχτό μυαλό και την εξυπνάδα σε μια γυναίκα. Θέλει μια γυναίκα που του ξυπνά το μυαλό και του κάνει ερωτήσεις που δεν περίμενε. Είναι εύκολο γι' αυτόν να μπει σε φιλοσοφικές συζητήσεις ανεξάρτητα από το θέμα, επειδή θέλει να γνωρίζει λίγα πράγματα για τα πάντα. Του αρέσει επίσης να διασκεδάζει και να αστειεύεται, ώστε να μην τα πάει καλά με γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν την αίσθηση του χιούμορ του.

ΙΧΘΥΣ

Λαχταράει μια δημιουργική και καλλιτεχνική γυναίκα. Κάποια που δεν θα εκνευρίζεται από τη συνεχή ανάγκη του να ονειροπολεί. Οι προηγούμενες σχέσεις του συχνά τελείωναν επειδή τον κατηγορούσαν ότι ζούσε στη χώρα λα λα. Χρειάζεται ένα κορίτσι που να μπορεί πραγματικά να τον καταλάβει για την ευαίσθητη φύση του, μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένος. Το καλύτερο ταίρι για έναν άντρα Ιχθύ θα ήταν μια σύγχρονη hippie spirit γυναίκα. Είναι σπουδαίος ακροατής, και μια καλλιτεχνική κι αυθόρμητη γυναίκα και θα του δώσει έμπνευση για να ονειρευτεί μεγαλύτερα όνειρα αλλά και μια κλήση αφύπνισης όταν το χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα