Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Νοεμβρίου

Μην προσκολλάστε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία



ΚΡΙΟΣ: Η αποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσκολλάστε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος, για να απαλλαγείτε μια και καλή. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σας περιβάλλον, για να μη γίνετε στόχος. Εάν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ: Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν. Κάντε τώρα μια καλή αρχή και θα δείτε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί τίποτα να σας αιφνιδιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας. Μη σκαλίζετε προσωπικές ιστορίες που θέλετε να ξεχάσετε, γιατί έτσι θα ανοίξετε μέτωπα στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε αυτά που σας λένε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις που είστε κατασταλαγμένοι εδώ και καιρό. Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς και πόσο ζηλεύει το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Βράζει από μέσα του, το εκφράζει εύκολα ή η ζήλια δεν είναι του στιλ του; Μια βόλτα στα άστρα έχει τις απαντήσεις…

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός