Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Τοξότη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τον νου σας, ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει.



Η περιπέτεια περιμένει! Δείτε πώς θα επηρεάσει η εποχή του Τοξότη το 2023 τα ζώδια, καθώς αυτή η αστρολογική περίοδος ενθαρρύνει νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, εξέλιξη και εξερεύνηση. Μόλις ο ήλιος εισέλθει σε αυτό το συναρπαστικό μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να αισθάνεστε όλο και πιο ανήσυχοι ενώ προετοιμάζεστε για το επόμενο κεφάλαιο του κοσμικού σας ταξιδιού.

Η μετάβαση από την εποχή του Σκορπιού στην εποχή του Τοξότη θα είναι αισθητή, καθώς θα νιώθουμε ότι τελικά βγαίνουμε από τον κάτω κόσμο. Καθώς ο ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια έκρηξη ενθουσιασμού την τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσει ο χειμώνας. Μόλις ξεκινήσει η εποχή του Τοξότη, το ηλιακό φως θα απαντήσει στον Δία, τον κυβερνώντα πλανήτη του Τοξότη. Ευτυχώς, ο Δίας θα αισθάνεται ευοίωνος, καθώς η ενέργεια του Δία μπορεί να ενισχύσει μια καλοσυνάτη στάση και μια γαλήνια προοπτική.

Μια μέρα αργότερα, μπορεί να υπάρξει κάποια αρχική ένταση σχετικά με τις ευθύνες και τις ιεραρχίες όταν ο ήλιος στον Τοξότη τετραγωνίσει τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Καθώς το τετράγωνο σιγοβράζει, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ορισμένες από τις συνδέσεις σας δεν είναι τόσο εύκολες. Οι συνάδελφοι μπορεί να αντισταθούν στο να αναλάβουν το μερίδιο της δουλειάς τους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να κάνουν μια κίνηση δύναμης. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή τη διέλευση είναι να γνωρίζετε πότε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις μάχες σας.

Δυστυχώς, η Αφροδίτη θα χάσει την αξιοπρέπειά της όταν ο πλανήτης της αγάπης, των χρημάτων και της ομορφιάς εισέλθει στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου. Αν και η παραδοσιακή αστρολογία δηλώνει ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν διαθέτει πόρους, αυτή η διέλευση μπορεί να έχει ακόμα ενδυναμωτικές ικανότητες και ταλέντα. Η επινοητικότητα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Αφροδίτης στον Σκορπιό για την απόκτηση οικονομικών και αισθηματικών ευκαιριών. Ωστόσο, ίσως πρέπει να προσέχετε να μη γίνετε εμμονικοί, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να οδηγήσει σε πτώση σε μια κουνελότρυπα εν ριπή οφθαλμού.

Ευτυχώς, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα υπεύθυνο τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 5 Δεκεμβρίου, οπότε αυτή η αρμονική όψη θα μπορούσε να βοηθήσει να αποτρέψει πιθανές παγίδες με οικονομικές ρυθμίσεις, ρομαντικές δυνατότητες και επιλογές στυλ.

Άλλο ένα ανάδρομο πέρασμα στις 6 Δεκεμβρίου, όταν οι σταθμοί του Ποσειδώνα κατευθύνονται στους Ιχθύς, που θα συμβεί στις 24 μοίρες. Από τις 30 Ιουνίου 2023, ο ανάδρομος Ποσειδώνας μας ενθάρρυνε να βγάλουμε τα ροζ γυαλιά. Οι τελευταίοι μήνες θα μπορούσαν να ήταν εντυπωσιακοί, ειδικά αν είχε διαλυθεί οποιαδήποτε ψευδαίσθηση ή σύγχυση. Όπως κατευθύνουν οι σταθμοί του Ποσειδώνα, μια ομιχλώδης αίσθηση θαύματος μπορεί να επιστρέψει. Έτσι, θα εναπόκειται σε εσάς να θεωρήσετε τον εαυτό σας υπεύθυνο για οποιαδήποτε αυταπάτη που μπορεί να έρθει με τον άμεσο Ποσειδώνα!

Ίσως είναι καιρός να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας όταν η Αφροδίτη στον Σκορπιό εναντιωθεί στον ανάδρομο Δία στον Ταύρο στις 9 Δεκεμβρίου. Αντί να προχωρήσουμε σε κάτι με ανόητη ενίσχυση, η αντίθεση θα μας ενθαρρύνει να περιορίσουμε τον ενθουσιασμό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε πάνω από το φεγγάρι για μια νέα προοπτική, αλλά σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να είστε κάπως ρεαλιστές καθώς προχωράτε μπροστά.

Ένας νέος εξάμηνος κύκλος θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου με τη νέα σελήνη στον Τοξότη, που θα συμβεί στις 20 μοίρες. Δεδομένου ότι αυτή είναι η τελευταία νέα σελήνη του έτους, αυτή μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να βάλετε προθέσεις για το τι θέλετε να φέρετε το 2024. Δεδομένου ότι ο Τοξότης σχετίζεται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση και την πνευματικότητα, θα εμφανιστούν νέες εμπειρίες που σχετίζονται με τέτοια θέματα τους επόμενους έξι μήνες.

Η τελική ανάδρομη του 2023 θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου όταν οι σταθμοί του Ερμή θα αναδρομηθούν στον Αιγόκερω, που θα συμβεί στις 8 μοίρες. Η κακή επικοινωνία, τα ταξιδιωτικά προβλήματα και τα τεχνολογικά προβλήματα αναμφίβολα θα συμβούν κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως σχετίζεται με τη δομή, την εξουσία και την εργασία, μπορεί να υπάρχουν πρόσθετα ζητήματα που σχετίζονται με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες συγκρούσεις του Εγώ και μάχες εξουσίας που θα μπορούσαν να διαταράξουν ένα ευαίσθητο οικοσύστημα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ξέρετε πότε να απομακρυνθείτε από μια ανόητη συζήτηση εάν κάποιος θέλει πραγματικά να πάει ένα ταξίδι κόντρα στο ρεύμα.

Ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι υπέροχο όταν ο ήλιος στον Τοξότη σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό και κάνει εξάγωνο τον Νότιο Κόμβο στον Ζυγό στις 15 Δεκεμβρίου. Η ενέργεια που προσανατολίζεται στη δράση υποδηλώνει ότι θα μπορούσατε να αισθάνεστε εξαιρετικά σίγουροι με την επιδίωξη μιας νέας μοιραίας ευκαιρία ή νέου κεφαλαίου. Το να αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το εγχείρημα που γίνεται μια φορά στη ζωή σας μπορεί να είναι εύκολο, ακόμα κι αν είστε συνήθως πιο ευχαριστημένοι.

Αν και οι μοιραίες όψεις μόλις εμφανίστηκαν, ίσως χρειαστεί να διευκρινίσετε πώς θέλετε να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β όταν ο ήλιος στον Τοξότη σχηματίζει ένα αποπροσανατολιστικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 16 Δεκεμβρίου. Το τετράγωνο υποδηλώνει ότι κάτι έχει λασπώσει, οπότε ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες για να αποφύγετε να αισθάνεστε χαμένοι σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε από αυτό το νέο εγχείρημα.

Αφού απολαύσουμε το συναρπαστικό ταξίδι της εποχής του Τοξότη, θα φτάσουμε στον προορισμό μας όταν ο ήλιος αφήσει τον φλογερό Τοξότη για τον υπάκουο Αιγόκερο στις 21 Δεκεμβρίου. Μέχρι να ξεκινήσει η εποχή του Αιγόκερου, ο πληθωρικός τόνος θα γίνει πιο υπεύθυνος καθώς προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά.

Πώς η εποχή του Τοξότη 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Όλα είναι από εδώ, Κριοί! Μπορεί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για το επόμενο σκέλος του πνευματικού σας ταξιδιού όταν ο ήλιος μπαίνει στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον ένατο οίκο εξερεύνησης και ταξιδιών σας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε για να βάλετε το κεφάλι σας στο παιχνίδι, καθώς θα σχηματιστεί ένα περιοριστικό τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Μόλις αφαιρέσετε τυχόν ψυχικά ή συναισθηματικά εμπόδια, μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον επόμενο κύκλο της ζωής σας μαζί με ό,τι φέρνει. Εάν έχετε περάσει τους τελευταίους έξι μήνες εξετάζοντας τις επιλογές σας, η πανσέληνος στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Μην εκπλαγείτε εάν κάποιοι από τους στόχους σας εμποδίζονται από οικονομικές επιπλοκές, καθώς η Αφροδίτη θα εισέλθει στον όγδοο οίκο των κοινών πόρων σας στις 4 Δεκεμβρίου. Αλλά προτού επενδύσετε τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας σε κάτι δυνητικά συναρπαστικό, μπορεί να θέλετε μια παύση όταν ο Ερμής σταθμεύει ανάδρομα στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου.

Ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε αντί να βιαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι οι πόροι σας δεν θα σπαταληθούν, ειδικά αν δεν έχετε πουλήσει ακόμα εντελώς μια ιδέα.

Ταύρος

Μη φοβάστε να ρισκάρετε την εποχή του Τοξότη, Ταύροι. Με τον ήλιο να διασκεδάζει τις ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις στον όγδοο οίκο των χρεών, των πόρων και των περιουσιακών στοιχείων σας, μπορεί να είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε κάτι νέο και να αποχωρήσετε από κάτι που έχετε ξεπεράσει. Η φλογερή ατμόσφαιρα της εποχής του Τοξότη μπορεί να σας ενθαρρύνει να είστε πιο τολμηροί με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Αφού σταθμίσατε τις επιλογές σας και μιλήσατε για οικονομικές στρατηγικές τους τελευταίους έξι μήνες, μπορεί να νιώσετε πιο αποφασιστικοί κατά την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου.

Θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να διασκεδάσετε με νέες επαγγελματικές διευθετήσεις όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια απίστευτα ικανοποιητική οικονομική περίοδο εάν συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αυτή η ώθηση στην ευημερία σας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις ευκαιρίες που ευθυγραμμίζονται με τις πραγματικές σας αξίες, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα αντιταχθεί στον ανάδρομο Δία στον Ταύρο στις 9 Δεκεμβρίου. Εκτός από τις οικονομικές ευκαιρίες, το τέλος της σεζόν του Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει κάποια ταξιδιωτικά ζητήματα όταν οι σταθμοί του Ερμή θα είναι ανάδρομοι στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου. Τριπλός έλεγχος των στοιχείων της κράτησής σας πριν από το jet-setting.

Δίδυμοι

Η εποχή του Τοξότη σας οδηγεί σε ατελείωτες δυνατότητες, Δίδυμοι. Μπορεί να προκύψουν νέες προοπτικές στον έρωτα και τη δουλειά καθώς ο ήλιος ενισχύει τον έβδομο οίκο των συμβάσεων και των συντρόφων σας. Δεδομένου ότι αυτή η εποχή του Τοξότη έχει φανταστικές διελεύσεις για επαγγελματική ανάπτυξη, αυτή μπορεί να είναι μια καταπληκτική στιγμή για να αναζητήσετε ευκαιρίες στην επαγγελματική σας πορεία. Η άνοδος της επαγγελματικής σκάλας θα μπορούσε να είναι μια ικανοποιητική αλλά και δύσκολη πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσετε όταν ο ήλιος στον Τοξότη σχηματίσει τετράγωνο τον Κρόνο στους Ιχθύς 24 Νοεμβρίου. Μόλις καταλάβετε τι θέλετε, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μέχρι την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου. Ευτυχώς, μπορεί να νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καθώς η εποχή του Τοξότη προχωρά.

Αν και αισθάνεστε αισιόδοξοι για τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ίσως χρειαστεί να είστε ρεαλιστές σχετικά με το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιτύχετε τους στόχους σας όταν οι σταθμοί του Ποσειδώνα κατευθύνονται στους Ιχθύς στις 6 Δεκεμβρίου. Με τον Ποσειδώνα να προχωρά, θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να πιστέψετε στον εαυτό σας, αλλά αναλάβετε την ευθύνη να πραγματοποιήσετε πραγματικά τα όνειρά σας. Εκδηλώστε υποστηρικτικές συνδέσεις και ευκαιρίες για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου.

Καρκίνος

Προσέξτε να μη δαγκώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε την εποχή του Τοξότη, Καρκίνοι. Ο ήλιος θα υπεραντισταθμίσει τον έκτο οίκο της υγείας και της καθημερινότητάς σας, ενθαρρύνοντάς σας να αναλάβετε περισσότερη δουλειά. Αν θέλετε να κάνετε τα πάντα χωρίς να καείτε, τότε να είστε ρεαλιστές για το τι μπορείτε να χειριστείτε προτού σβήσει ο ήλιος με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Ελέγξτε τον εαυτό σας προτού ναυαγήσετε, γιατί η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δεν είναι τόσο συντριπτική όπως μπορεί να έχετε προβλέψει.

Κοινοποιήστε τα όριά σας και τις προσδοκίες σας για τις δεσμεύσεις σας όταν ο Ερμής εισέλθει στον Αιγόκερο την 1η Δεκεμβρίου. Δημιουργήστε συνήθειες και διατηρήστε περισσότερη δομή στις δεσμεύσεις σας, ώστε να τηρείτε χωρίς να κουράζεστε, ειδικά όταν η νέα σελήνη στον Τοξότη γίνει στις 12 Δεκεμβρίου. Να είστε διάφανοι. Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας, μόλις ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακές επικοινωνίες στην εργασία. Μπορεί να είναι χρήσιμο να γράψετε τα πράγματα για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα ή μια περίεργη συνομιλία κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή.

Λέων

Βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, Λέοντες! Το να εκφραστείτε καλλιτεχνικά –και ρομαντικά– είναι ο σωστός τρόπος για να αγκαλιάσετε την εποχή του Τοξότη, αφού ο ήλιος θα ενεργοποιήσει τον πέμπτο οίκο της απόλαυσης και της ικανοποίησης. Αλλά προτού ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα για τη νέα σας εξωσχολική δραστηριότητα ή πολύ χρόνο για το τελευταίο σας ερωτικό ενδιαφέρον, ίσως χρειαστεί να σταματήσετε για να σκεφτείτε πόσα χρήματα θέλετε να επενδύσετε όταν ο ήλιος τελειώσει με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε χωρίς να χαλάσετε χρήματα ή να αναλάβετε μόνιμες δεσμεύσεις.

Αργότερα, μπορεί να έρθετε ξανά σε επαφή με κάτι που σας άρεσε να κάνετε ως παιδί όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου. Η τελευταία σας ρομαντική σχέση ή δημιουργική ενασχόληση μπορεί να είναι ένα είδος ταμπού στην τρέχουσα φάση της ζωής σας. Ωστόσο, αυτό το συναρπαστικό εγχείρημα θα μπορούσε να είναι θεραπευτικό για το εσωτερικό σας παιδί. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μέσα για ό,τι θέλετε να κάνετε αφού ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς για να αποφύγετε τυχαίες χρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάτε σπίτι για τις διακοπές, Παρθένοι; Με τον ήλιο στον Τοξότη να χτυπά τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, μπορεί να υπάρξει αδιάκοπη δράση στην προσωπική σας ζωή. Το να βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορεί να είναι χαοτικό, αλλά η δουλειά μπορεί να ηρεμήσει όταν η πανσέληνος στους Διδύμους πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου. Μπορεί ακόμη και να έχετε κάποια νέα σχετικά με την καριέρα που αξίζει να καυχηθείτε.

Ενώ επισκέπτεστε την πόλη σας ή περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας, μπορεί να υπάρξει κάποια συζήτηση για το προηγούμενο ιστορικό γνωριμιών σας. Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να ρωτήσουν για αυτόν τον πρώην. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν, τότε μπορεί να έχετε την ευκαιρία να το κάνετε όταν η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνδεθεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 5 Δεκεμβρίου. Αν και θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να βιαστείτε, μπορεί να θέλετε να το κάνετε αργά Ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή για να επανασυνδεθείτε, αλλά ίσως θέλετε να περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος προτού λάβετε μόνιμες αποφάσεις ή δεσμεύσεις.

Ζυγός

Μιλήστε, Ζυγοί! Ο ήλιος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τρίτο σας οίκο επικοινωνίας και κοινότητας, σας ωθεί να εκφραστείτε χωρίς φόβο. Συνήθως, σας αρέσει να είστε πιο στρατηγικοί στη συνομιλία, αλλά η παράτολμη και ειλικρινής ενέργεια της εποχής του Τοξότη θα σας ενθαρρύνει να βγείτε πιο μπροστά από το συνηθισμένο.

Εξασκηθείτε να λέτε τη γνώμη σας χωρίς να ανησυχείτε για το τι σκέφτεται κάποιος όταν η Αφροδίτη στον Ζυγό συνέρχεται με τον Νότιο Κόμβο και εναντιώνεται στον Βόρειο Κόμβο στον Κριό στις 29 Νοεμβρίου. Μπορεί να είναι καθαρτικό για εσάς να είστε βάναυσα ειλικρινείς στις σχέσεις σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι τρομακτικό, καθώς μπορεί να έχετε συνηθίσει περισσότερο να είστε πιο ευχάριστοι. Σκεφτείτε από πού πηγάζει αυτή η επιθυμία να διατηρήσετε την ειρήνη όταν ο Ερμής εισέλθει στον Αιγόκερο την 1η Δεκεμβρίου. Ενώ σκέφτεστε τις επικοινωνιακές σας συνήθειες, μπορεί να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε νέες συνήθειες κατά τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε καλό με το να ανανεώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, επαναλαμβάνοντας τα βήματά σας και απομακρύνοντας παλιές συνήθειες, μόλις ο Ερμής κατευθύνεται στον Αιγόκερο στις 13 Δεκεμβρίου.

Σκορπιός

Alexa, παίξε το “Money, Money, Money” των Abba για τον Σκορπιό. Δεν θα ήταν περίεργο αν αυτό το τραγούδι επαναλαμβάνεται κάθε μήνα με τον ήλιο στον Τοξότη να ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο πλούτου και προσωπικών σας πόρων. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια αστρολογική περίοδος που επικεντρώνεται στα οικονομικά, μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι πρέπει να δώσετε για να το αποκτήσετε στις 23 Νοεμβρίου. Το τετράγωνο μπορεί επίσης να εστιάσει την προσοχή στο πόσα χρήματα πετάτε για επιπόλαια πράγματα, επομένως ίσως χρειαστεί να περιορίσετε μέρος των δαπανών σας.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τα οικονομικά σας μέχρι την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου. Η πανσέληνος θα ολοκληρώσει έναν κύκλο έξι μηνών, επομένως η πιστωτική σας βαθμολογία ή η αναλογία χρέους προς εισόδημα πιθανότατα θα παρουσιάσουν κάποιες βελτιώσεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να επιδοθείτε στην αυτοφροντίδα όταν η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 5 Δεκεμβρίου. Σε όποιο χόμπι κι αν συμμετέχετε θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε μια νέα πηγή εισοδήματος, ειδικά αν εξακολουθείτε να αναζητάτε μια παράπλευρη ενασχόληση κατά τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου.

Τοξότης

Βάλτε σε τάξη τα πράγματά σας, Τοξότες! Με τον ήλιο στο ζώδιό σας να ενισχύει τον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας, μπορεί να νιώσετε σαν να είστε ώριμοι και υπεύθυνοι. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να απορρίψετε τυχόν σχόλια από επικριτικά μέλη της οικογένειας για να συνεχίσετε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, ειδικά όταν ο ήλιος ισοδυναμεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι θα πουν αυτό που θέλουν να πουν ό,τι κι αν κάνετε. Επίσης, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αρνητική ενέργεια να φτάσει σε εσάς.

Ευτυχώς, μπορεί να έχετε μερικούς στενούς έμπιστους για να είστε ευγνώμονες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου. Χρησιμοποιήστε την πανσέληνο για να επικεντρώσετε ξανά την προσοχή σας σε θετικές, υποστηρικτικές συνδέσεις για να συνεχίσετε να αισθάνεστε καλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να παρατηρούν τα κρυμμένα ταλέντα, τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά σας όταν η Αφροδίτη εισέλθει στον Σκορπιό στις 4 Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι θα δουν κάτι σε εσάς που μπορεί να μην δείτε στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης της Αφροδίτης. Αυτό θα μπορούσε να σας δώσει μια ιδέα για τις ιδέες, τους στόχους και τα σχέδια που θα αξιοποιήσετε κατά τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Όταν ο ήλιος του Τοξότη αρχίζει να ταξιδεύει μέσα από τον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου σας, μπορεί να νιώσετε σαν να πάτε σε χειμερία νάρκη. Η εποχή του Τοξότη θα έχει μια ανήσυχη ατμόσφαιρα, οπότε μπορεί να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν συμβαίνει εξωτερικά ενώ τα συναισθήματά σας συσσωρεύονται εσωτερικά. Ίσως αξίζει τον κόπο να εξερευνήσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας όταν ο Ήλιος του Τοξότη έρχεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Το άνοιγμα μπορεί να είναι ακόμη και υγιές για εσάς, ειδικά κατά την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου.

Η πανσέληνος θα ολοκληρώσει έναν κύκλο έξι μηνών με νέες υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες, επομένως μπορεί να παρατηρήσετε μια ουσιαστική διαφορά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πλοηγείστε στις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις.

Εάν θέλετε να βάλετε προθέσεις να εργαστείτε σε νέους μηχανισμούς αντιμετώπισης, τότε μπορείτε να το κάνετε κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει καμπύλη μάθησης όταν πρόκειται να μιλήσετε, καθώς ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Αιγόκερο μόλις μια μέρα μετά τη νέα σελήνη. Αν και ο ανάδρομος Ερμής θα είναι πιθανότατα δύσκολος, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να εργαστείτε στις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να δημιουργήσετε μόνιμες βελτιώσεις στην ψυχική σας υγεία και στα σχήματα αυτοεξυπηρέτησης.

Υδροχόος

Το να χτίσετε την κοινότητά σας είναι αυτό που κάνετε καλύτερα, Υδροχόοι. Και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να επεκτείνετε την κοινωνική σας δράση από την εποχή του Τοξότη, όταν ο ήλιος επεκτείνει τον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας. Αλλά προτού σφυρηλατήσετε νέες συνδέσεις, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τι είδους άτομο θέλετε να προσκαλέσετε στον κύκλο σας όταν ο ήλιος στον Τοξότη τετραγωνίσει τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου. Η διασφάλιση ότι οι αξίες σας ευθυγραμμίζονται θα είναι επιτακτική ανάγκη για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνιμη σχέση. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δικτύωση ή την εύρεση μιας κοινότητας ομοϊδεατών.

Μέχρι την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου, μπορεί να νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αναζητώντας κοινότητες και συνδέσεις που να ευθυγραμμίζονται με τα χόμπι σας. Ευτυχώς, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την κοινότητα των ονείρων σας κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου. Αλλά όπως είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, μην εκπλαγείτε αν μια παλιά σύνδεση ή ένας πρώην φίλος επιστρέψει μετά τον Ερμή σταθμοί ανάδρομοι στον Αιγόκερω την επομένη της νέας σελήνης. Αποκτήστε το κλείσιμο που μπορεί να χρειαστείτε και προχωρήστε.

Ιχθύς

Τι θέλετε πραγματικά να πετύχετε, Ιχθύς; Έχετε τόσα πολλά να σκεφτείτε όταν ο ήλιος στον Τοξότη στείλει φωτιά στον δέκατο οίκο της καριέρας και της φήμης σας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε για να πετύχετε έναν στόχο κάθε φορά, καθώς ο ήλιος στον Τοξότη θα τετραγωνίσει τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 23 Νοεμβρίου, προσθέτοντας περισσότερους περιορισμούς στο μείγμα. Εάν αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε ρεαλιστικά να χειριστείτε, τότε μπορεί να μην είστε τόσο επιτυχημένοι στις προσπάθειές σας. Θα είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσετε ποιους στόχους θέλετε να δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και την επαγγελματική σας πορεία.

Μπορεί ακόμη και να έχετε την υποστήριξη αγαπημένων προσώπων και της οικογένειάς σας κατά την πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου. Η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να παραπέμπει στην ολοκλήρωση ενός εξάμηνου κύκλου επικεντρωμένου στην προσωπική σας ζωή, ώστε να αισθάνεστε πιο ολοκληρωμένοι όταν ολοκληρώνετε προσωπικούς στόχους. Το να έχετε πίστη και ελπίδα στον εαυτό σας θα είναι πιο εύκολο να το κάνετε όταν ο Ποσειδώνας θα σταθεί απευθείας στο ζώδιό σας στις 6 Δεκεμβρίου. Μόλις γίνει ευθύς, ο Ποσειδώνας μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας στα όνειρά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική ενέργεια για να εκδηλώσετε απίστευτες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει κατά τη νέα σελήνη στον Τοξότη στις 12 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;