Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 24 Νοεμβρίου

Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε



ΚΡΙΟΣ: Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε εφαρμογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ικανότητά σας να μπορείτε να δημιουργείτε φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μπαίνετε στη διαδικασία να παίξετε το παιχνίδι κάποιων ατόμων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε.

ΛΕΩΝ: Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων σας. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε. Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα. Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας. Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε δυνατοί στον λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;