Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 25 Νοεμβρίου

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από καιροσκόπους



ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενούς σας, θα σας κουράσουν. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και όπως φαίνεται τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό τρόπο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από καιροσκόπους και στη συνέχεια φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας που συχνά σας διακατέχει.

ΙΧΘΥΣ: Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς σας ιδέες και προτάσεις που θα υλοποιήσουν αρκετά από τα σχέδιά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;