Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το μάντρα Δεκεμβρίου για το ζώδιό σας

Μάντρα ζωδίων: Η μία λέξη που πρέπει να έχετε κατά νου, με βάση το ωροσκόπιό σας αυτόν τον μήνα



Σύμφωνα με το Agni Purana, ένα αρχαίο λογοτεχνικό κείμενο της Ινδίας, «η αστρολογία δεν είναι μια πεποίθηση αλλά μια ξεκάθαρη επιστήμη». Δεν χρειάζεται να το ακολουθήσετε τυφλά χωρίς να κατανοήσετε τις λογικές και τις θεωρίες που κρύβονται από πίσω τους. Κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι διαφορετικό και μοναδικό. Όλοι έχουμε τα δικά μας δυνατά σημεία και αδυναμίες. Έτσι, το είδος των δυνάμεων που χρειαζόμαστε, οι θεότητες που πρέπει να λατρεύουμε, οι πολύτιμοι λίθοι που πρέπει να φοράμε και τα μάντρα που ψέλνουμε θα ήταν επίσης διαφορετικά. Κάθε ζώδιο έχει τα αντίστοιχα μάντρα του που μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη της ειρήνης και της ηρεμίας μέσα.

Τι είναι το μάντρα;

Τα μάντρα είναι μια σειρά ισχυρών λέξεων που δημιουργούν θετική ροή ενέργειας στο περιβάλλον κάποιου εάν απαγγέλλονται κατάλληλα. Αν και τα μάντρα μπορούν να ψάλλονται και να απαγγέλλονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τα μάντρα που σχετίζονται με το ζώδιό σας θα πρέπει να ψάλλονται είτε το πρωί μετά το μπάνιο είτε το βράδυ μετά τον καθαρισμό των χεριών και των ποδιών. Τα μάντρα είναι γνωστό ότι διώχνουν προβλήματα ή διασφαλίζουν την ασφάλεια, είτε όταν ξεκινάτε κάποια ευοίωνη δραστηριότητα, μια νέα δουλειά/δουλειά, ταξιδεύετε ή περνάτε μια ζοφερή φάση. Τα μάντρα έχουν τεράστια δύναμη για να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια, φόβο, εμπόδιο και προβλήματα από τη ζωή ενός ατόμου.

Κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει κάτι να μάθει. Δώσαμε στον καθένα ένα μάντρα μιας λέξης για να τον βοηθήσουμε να αναπτυχθεί εκεί που χρειάζεται περισσότερο.

Το μάντρα σας για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

«Είμαι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες καριέρας και καλωσορίζω τη χαρά της εξισορρόπησης της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής».

ΤΑΥΡΟΣ

«Ο Δεκέμβριος φέρνει ανανέωση, ευεξία και έμπνευση στη ζωή μου».

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εκμεταλλεύομαι το δώρο μου για την επικοινωνία, την καλλιέργεια των οικογενειακών δεσμών και την επένδυση στην ανάπτυξή μου για ένα καλύτερο μέλλον».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δημιουργώ ένα σταθερό και ευνοϊκό μέλλον, συνδέομαι με νέους φίλους και εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας με αυτοπεποίθηση».

ΛΕΩΝ

«Χαιρετίζω την προσωπική μου ανάπτυξη, δίνω προτεραιότητα στην ευημερία μου και ανοίγω την καρδιά μου στη μαγεία του ρομαντισμού».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Εξισορροπώ την εργασία και την προσωπική μου ζωή με χάρη, δημιουργώντας ένα αρμονικό σπίτι και δίνοντας πίσω στην κοινότητά μου, γαλουχώντας την ευημερία και την ευτυχία μου».

ΖΥΓΟΣ

«Είμαι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες καριέρας, διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου με σύνεση και καλωσορίζω τις εμπλουτιστικές εμπειρίες στη ζωή μου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δίνω προτεραιότητα στη συναισθηματική μου ευεξία, καλλιεργώ τις σχέσεις μου και διοχετεύω το πάθος μου σε ουσιαστικά επιτεύγματα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δράττω τις ευκαιρίες που έρχονται με ένα νέο έτος ζωής και έχω τον έλεγχο του οικονομικού μου μέλλοντος, διασφαλίζοντας την ευημερία».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αγαπώ την πορεία μου προς την επιτυχία με αφοσίωση και γαλουχώ τον εσωτερικό μου κύκλο, βρίσκοντας χαρά στην ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας και οικογενειακών δεσμών».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Είμαι ο αρχιτέκτονας του πεπρωμένου μου, διαμορφώνοντας ένα μέλλον θετικής αλλαγής μέσα από τον κοινωνικό ακτιβισμό, τη δικτύωση και τη συνεχή αυτοβελτίωση».

ΙΧΘΥΣ

«Καλωσορίζω το δημιουργικό μου πνεύμα, γαλουχώ την ψυχή μου μέσω της αυτοανακάλυψης και ανοίγω την καρδιά μου στην αγάπη και τη σύνδεση, βρίσκοντας χαρά σε κάθε στιγμή».

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;