Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το ζώδιο σας

 Εδώ είναι το καλύτερο δώρο αυτών των γιορτών για κάθε ζώδιο...



Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας θα περιμένουν ένα δώρο κάτω από το δέντρο που να φωνάζει «ουάου!». Με τόσες πολλές ιδέες εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε για κάθε μέλος της οικογένειας και τους φίλους σας. Γι' αυτό μελετήσαμε τα αστέρια και ετοιμάσαμε έναν οδηγό για τα τέλεια δώρα Χριστουγέννων με βάση τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου 🎄. Εμπιστευτείτε μας, με τον οδηγό μας, θα βρείτε το τέλειο δώρο σε χρόνο μηδέν.

Εδώ είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για κάθε ζώδιο...

ΚΡΙΟΣ

Μια «εμπειρία» ζωής

Τα άτομα με προσωπικότητα Κριού είναι έξυπνα και χρειάζονται διαρκή ψυχαγωγία. Οι δραστήριοι Κριοί λατρεύουν τις προκλήσεις και να πιέζουν τον εαυτό τους στα άκρα. Γιατί, λοιπόν, να μη δοκιμάσετε τα νεύρα τους και να οργανώσετε κάποιες τολμηρές, αθλητικές δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση ή να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο και να οργανώσετε μια συνεδρία εκμάθησης αλεξίπτωτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλαρωτικά κεριά

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα Ταύρου αγαπούν την ασφάλεια και μισούν οτιδήποτε υπερβολικό, οπότε όταν ψωνίζετε δώρο για έναν Ταύρο, αποφύγετε οτιδήποτε πολύ φανταχτερό. Για τον εύκολο Ταύρο, γιατί να μην επιλέξετε κάτι χαλαρωτικό και comfort, όπως ένα διαχύτη αρωματοθεραπείας ή ακόμα και μερικά όμορφα κεριά; Και οι δύο ιδέες θα τους βοηθήσουν πραγματικά να αντεπεξέλθουν και να ξεχάσουν τις ανησυχίες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα «διάλειμμα» για το σκ

Η προσωπικότητα των Διδύμων είναι πολύ νεανική και λατρεύει την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Απεχθάνονται να μένουν σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Για να χαρείτε το εσωτερικό παιδί της αγάπης των Διδύμων, προσφέρετέ τους έναν εκπληκτικό χάρτη του κόσμου, με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν δεν έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν όσο θα ήθελαν, θα μπορούν να σχεδιάσουν στο μέλλον τα ταξίδια τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλμπουμ φωτογραφιών

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι και λατρεύουν να περνούν πολύ ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε τον δικό σας Καρκίνο φέτος, προσφέρετέ τους κάτι πολύ ουσιαστικό, γιατί να μην γίνετε πονηροί και να δημιουργήσετε ένα λεύκωμα με όλες τις αναμνήσεις σας και ακόμη και μερικές αστείες φωτογραφίες που η προσωπικότητα του Καρκίνου μπορεί να κρατήσει για πάντα; Ο Καρκίνος θα λατρέψει την ιδέα και θα συγκινηθεί πολύ από τη στοχαστικότητα σας.

ΛΕΩΝ

Εξοπλισμός για πάρτι

Οι Λέοντες είναι πραγματικά υπέροχοι διασκεδαστές και λατρεύουν να οργανώνουν δείπνα και να έχουν φίλους κοντά τους για κάθε περίσταση. Αυτά τα Χριστούγεννα, δώστε στον φίλο σας με προσωπικότητα Λέοντα κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο για τα σουαρέ, επιλέξτε μερικά ιδιαίτερα πιάτα, ποτήρια κρασιού ή ακόμα και μερικά δροσερά σουβέρ. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, θα εκτιμηθεί πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτραπέζια παιχνίδια

Τα άτομα που γεννήθηκαν με την προσωπικότητα της Παρθένου αγαπούν να κάνουν ήρεμες και ήσυχες ζωές και μισούν τις θορυβώδεις δραστηριότητες με έντονο ρυθμό. Οι προσωπικότητες της Παρθένου λατρεύουν να προκαλούν τον εαυτό τους διανοητικά, γι' αυτό επιλέξτε ένα πολύ περίπλοκο σετ παζλ, το οποίο θα τους διασκεδάσει για ώρες.

ΖΥΓΟΣ

Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα Ζυγού έχουν πολύ έντονο μυαλό και αγαπούν να μαθαίνουν νέα πράγματα στην παρέα των φίλων τους. Για να κάνετε τα Χριστούγεννα τους τα καλύτερα, οργανώστε μια μέρα μόνο εσείς και ο φίλος/σύντροφός σας Ζυγός σε μια έκθεση επιστήμης ή γκαλερί, το δώρο σίγουρα θα απολαύσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δώρο της χαλάρωσης

Η προσωπικότητα του Σκορπιού είναι γνωστή για τους εργατικούς και μυστηριώδεις χαρακτήρες, οπότε τα Χριστούγεννα θα ήταν η τέλεια αφορμή για να τους προσφέρετε κάτι που πραγματικά θέλουν. Δώστε στον Σκορπιό σας την ευκαιρία να καθίσει αναπαυτικά, να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του μπροστά στο σόου που ήθελε να δει από τότε που θυμάστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα δώρο για το κατοικίδιό τους

Οι ιθαγενείς Τοξότες είναι εκ φύσεως σπορ και δραστήριοι άνθρωποι, που τους αρέσει να τους πιέζουν στα όριά τους. Είναι γνωστοί για τους χαρούμενους χαρακτήρες τους και είναι συχνά εξαιρετικοί φιλόζωοι, οπότε φέτος αφιερώστε την αγάπη τους για τα κατοικίδια ζώα τους και χαρίστε τους μερικά πραγματικά χαριτωμένα ρούχα για τους καλύτερους τετράποδους φίλους τους. Η προσωπικότητα του Τοξότη θα ξετρελαθεί με την ιδέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι για το σπίτι

Αν ψωνίζετε για μια προσωπικότητα Αιγόκερου αυτά τα Χριστούγεννα, λάβετε υπόψη τους πρακτική πλευρά και να τους δώσετε κάτι που θα οργανώσει ή θα ομορφύνει τον χώρο τους. Υπάρχουν πολλά διακοσμητικά δώρα εκεί έξω. Ένας πίνακας ζωγραφικής, μερικά άνετα μαξιλάρια ή ακόμα και ένα εξωτικό φυτό, επιλέξτε αυτό που σας τραβάει το μάτι και δεν θα κάνετε λάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξεσουάρ επικοινωνίας

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι και συμπαθητικοί χαρακτήρες, τόσο πολύ, έτσι είναι σχεδόν πάντα σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους τους μέσω μηνυμάτων. Έχοντας κατά νου την αγάπη τους για την επικοινωνία, αξιοποιήστε το δημιουργικό σας δαιμόνιο και ψωνίστε για μια προσαρμοσμένη θήκη κινητού τηλεφώνου ή κάποιο φωτογραφικό αξεσουάρ για μια προσωπικότητα Υδροχόου αυτά τα Χριστούγεννα, θα τους αρέσει απόλυτα η ιδέα.

ΙΧΘΥΣ

Μια ονειροπαγίδα

Η προσωπικότητα των Ιχθύων είναι ο πραγματικός τζόκερ του ζωδιακού κύκλου και λατρεύει να ευχαριστεί τους ανθρώπους γύρω τους, αλλά έχουν επίσης μια πολύ ονειρική πλευρά στην προσωπικότητά τους. Το ιδανικό δώρο για τον φίλο σας Ιχθύ είναι μια ονειροπαγίδα. Θα λατρέψει την μποέμ εμφάνιση και τη σημασία του δώρου.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη