Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 10 έως 17/12/23

Μικρές αλλαγές, ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα



Στις 11 ο Ερμής στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, είναι ιδανικός για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αλλά και για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Στις 13 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στις 14 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, σας αποσυντονίζει και μπερδεύει τις σκέψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να προκληθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε εμπόδια στα σχέδιά σας, επειδή σε κάποιους θα αρέσει το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό. Στις 16 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δεν θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί. Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα για να κλείσετε συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια ή ιδέες που μέχρι τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι αρκετά κοντά σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πάντα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στον συναισθηματικό σας τομέα. Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν χαρά, όμως, προσέξτε το παρασκήνιο και κυρίως αυτούς που θα εμπιστευτείτε. Ίσως στενοχωρηθείτε επειδή θα διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι απαλλαχτήκατε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ: Εάν αμφιβάλλετε για το πώς θα χειριστείτε κάποια κατάσταση ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή. Οι συναντήσεις σας και οι επαφές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να βάλετε σε ενέργεια πολλές από τις σκέψεις σας. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να περάσετε στην πράξη των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται. Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπραγοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δεν βλέπατε. Οργανωθείτε περισσότερο για να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

ΖΥΓΟΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δεν θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Αποφύγετε όσους προκαλούν εντάσεις και καυγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις γιατί θα κουραστείτε. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και στην τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες. Εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν και μη χάνετε ανούσια τον χρόνο σας. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τη συντροφικότητα. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις, αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται από πίσω. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό και σας ρίχνουν. Δείτε την πραγματική αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Θέστε νέους στόχους χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που δεν είστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουν. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας που θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αναζητήστε την εσωτερική αρμονία και παλέψτε για να τη διατηρήσετε. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι οι συζητήσεις σας συνοδεύουν εντάσεις. Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις θα περάσετε όμορφα σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα. Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Αποφύγετε βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί. Ακόμα και αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε καταστάσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys