Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου

Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας



ΚΡΙΟΣ: Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά παρότι θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας αποσυντονίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας, θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Εντοπίστε τις θετικές και τις αρνητικές επιρροές που δέχεστε, αξιοποιώντας τις πρώτες και περιορίζοντας τις δεύτερες.

ΛΕΩΝ: Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Έντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας, είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας τρόπος για να νιώσετε πιο ήρεμα, είναι να μάθετε να μη μπερδεύετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια πριν δεχθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ίσως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο.

ΙΧΘΥΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, πριν αναλάβετε καινούριες υποχρεώσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη