Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/12/23

Είστε κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας



Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας αφήνει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να λάβετε τη βοήθειά τους στα σχέδιά σας. Στις 21 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν. Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, ρίχνει την ψυχολογία σας και μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Θα είστε περίεργοι και καχύποπτοι απέναντι στους άλλους, οπότε θα είναι σκόπιμο να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που δεν θέλετε να πληγώσετε ή να δείξετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που είστε πραγματικά. Αποφύγετε να ζείτε σε ουτοπίες για να μη μείνουν στάσιμα τα σχέδιά σας. Εξετάστε εξονυχιστικά συμφωνίες επαγγελματικές ή οικονομικές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε μέρος σε κόντρες ή διαμάχες.

ΚΡΙΟΣ: Πλέον είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι’ αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο. Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού εσείς τις τροφοδοτείτε για να υπάρχουν. Εάν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε απ’ το να περιμένετε σε θέση αναμονής. Κρατήστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε αν όσα σας έχουν συμβεί μέχρι τώρα και δεν σας άρεσαν σας έγιναν μάθημα, ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει. Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα με καρδιά και λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί τους. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση, ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε. Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας. Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σαν θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιον λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δεν θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει. Η βδομάδα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Αφού είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος γιατί όχι κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί δεν θα έρθουν με καλό σκοπό. Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο τον σύντροφό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής, ειδικά αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη