Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο



ΚΡΙΟΣ: Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας για να καλύψετε περισσότερες από τις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται καινούριες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στον προσωπικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε άμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα δοκιμάζουν ακόμα και τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και μην προβείτε σε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις δε θα ξέρετε μέχρι που μπορείτε να προχωρήσετε ή να οπισθοχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στιλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο χωρίς ωστόσο να υποπέσετε σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείτε παρακινδυνευμένες, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα σας οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!

Η εργασιακή ανισότητα υπό τη μορφή των φυλετικών διακρίσεων στη χώρα μας παραμένει παρούσα, παρά τις εκτενείς και συντονισμένες προσπάθειες θεσμών και οργανώσεων να αρθούν τέτοιου είδους περιορισμοί.

BEAUTY TIPS

3 tips για μεταξένια μαλλιά

Όπως τα προτείνουν οι hair experts