Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου

Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δε σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα



ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα σύνθετα στη σχέση σας πιο απλά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαλαρή. Περιμένετε τη σωστή στιγμή για μια καινούρια προοπτική με κοινούς στόχους.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει τον χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΛΕΩΝ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε το κουράγιο σας. Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση με έναν καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά. Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δε σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η εποχή των Διδύμων στο ζώδιό σας

Προχωρήστε και σχεδιάστε αυτό το μεγάλο πάρτι!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά και το μυαλό του Δίδυμου άντρα

Θα τα δεις όλα διπλά μαζί του!

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Cate Blanchett λάμπει στις Κάννες με φόρεμα στα χρώματα της Παλαιστίνης

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα από τις Κάννες

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: H super sexy εμφάνισή της στα μπουζούκια

Είναι σίγουρα η πιο hot mama της Ελλάδας

FITNESS

5 τρόποι για να αυξήσεις τις καύσεις σου κατά τη διάρκεια της γυμναστικής

Τι μπορείς να κάνεις για μεγαλύτερη απώλεια θερμίδων όσο γυμνάζεσαι