Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει για κάθε ζώδιο η εποχή του Αιγόκερου

Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες



Ώρα να συνεννοηθείτε! Μετά από ένα μακρύ φθινόπωρο, το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι επιτέλους εδώ, και στις 21 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος μεταβαίνει στο βασικό ζώδιο της γης, τον Αιγόκερω. Φέτος, η σεζόν του Αιγόκερου διαρκεί από τις 21 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 20 Ιανουαρίου 2024. Τις επόμενες εβδομάδες, αρχίζετε να παίρνετε τη ζωή σας πιο σοβαρά, υιοθετείτε πιο παραγωγικές συνήθειες και εργάζεστε πολύ σκληρά. Τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως επωφελούνται όλα τα μέγιστα από την αστρολογία της εποχής του Αιγόκερω, ενώ τα κύρια ζώδια Κριός, Ζυγός και Καρκίνος έχουν έναν πολύ απασχολημένο μήνα.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον σοβαρό πλανήτη της δομής, και αυτό ζωγραφίζει ολόκληρο τον επόμενο μήνα με μια πολύ στωική ενέργεια. Είναι μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα; Όχι. Αλλά είναι μια πολύ απαραίτητη χρονική στιγμή όπου παραδίδονται μεγάλα έργα, γίνονται τελικές εξετάσεις και η δουλειά γίνεται. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, μπορείτε να δείτε λογικά τι έχετε μπροστά σας και να επιλέξετε έναν ρεαλιστικό τρόπο να δουλέψετε με αυτό που έχετε. Αυτός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά παραγωγικός μήνας και όσο περισσότερη δουλειά κάνετε, τόσο περισσότερες ανταμοιβές λαμβάνετε μόλις τελειώσει η σεζόν του Αιγόκερω.

Πώς η σεζόν του Αιγόκερω 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο (και θα το οδηγήσει στην κορυφή)

Κριός

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Φτάνετε σε μια μεγάλη στιγμή όσον αφορά την καριέρα σας και είναι σημαντικό να κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε. Θα δυσκολευτείτε για λίγο, θα κάνετε υπερωρίες, θα κάνετε τα περισσότερα, αλλά οι ανταμοιβές που θα αποκομίσετε θα αξίζουν απόλυτα τη δουλειά που κάνετε.

Ταύρος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο της Γης του ομοϊδεάτη Αιγόκερου, περνάτε όμορφα! Μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψετε, ιδιαίτερα μέσω της δουλειάς ή του σχολείου, και σας προτείνω να το εκμεταλλευτείτε. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να διευρύνετε το μυαλό σας και να γίνετε πιο ολοκληρωμένο άτομο ενσωματώνοντας αυτές τις νέες πληροφορίες και εμπειρίες στο ποιοι είστε, τι θέλετε και τα πιστεύω σας.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε. Ζείτε με το κεφάλι στα σύννεφα και δεν αφήνετε ποτέ τα πόδια σας να αγγίξουν το έδαφος, αλλά η εποχή του Αιγόκερου σας παρασύρει πίσω στη γη για λίγο. Υπάρχει μια ανισορροπία στη ζωή σας –ίσως συνδέεται με τα οικονομικά σας ή μια εξαιρετικά βαθιά σχέση– που πρέπει να διευθετηθεί. Εξισορροπήστε ξανά τον προϋπολογισμό σας –όχι μόνο τις ταμειακές ροές σας, αλλά και τους συναισθηματικούς πόρους σας– και πιθανότατα θα μάθετε ότι δίνετε περισσότερα πράγματα από αυτά που λαμβάνετε. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει δύσκολες συζητήσεις και δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να επιστρέψετε στη γη και να επιλύσετε τα προβλήματα της πραγματικής ζωής που έχετε παραμελήσει.

Καρκίνος

Είναι η εποχή του cuffing! Ο Ήλιος στον Αιγόκερο ενεργοποιεί τη ζώνη σχέσεων του χάρτη σας, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να σηκωθείτε και να έχετε κάποιον να σας κρατήσει ωραίο και ζεστό σε αυτές τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή είναι απλώς μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και κάθε δευτερόλεπτο που περνάτε με κάποιον ξεχωριστό σας είναι σίγουρα χρόνος που ξοδεύετε καλά!

Λέων

Η λίστα με τις υποχρεώσεις σας μόλις έγινε ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερη, Λέοντες. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη των κανόνων και της εργασίας. Το λιγότερο αγαπημένο ζώδιο του Κρόνου είναι το δικό σας, φίλοι, οπότε αυτός ο επόμενος μήνας μπορεί να φανεί σαν ένας πραγματικός κακός μήνας. Είστε ένα party animal, αλλά δεν μπορείτε να είστε σε λειτουργία πάρτι 24/7! Τελικά πρέπει να μαζέψετε όλα τα κομμάτια και να καθαρίσετε το χάλι σας. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του μήνα: Τακτοποίηση, οργάνωση και υπευθυνότητα. Βαρετό, το ξέρω, αλλά είναι σημαντικό.

Παρθένος

Η ζώνη ρομαντισμού, σεξ και διασκέδασης του χάρτη σας φωτίζεται από τον Ήλιο για τον επόμενο μήνα, οπότε η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σύντομα! Είτε πρόκειται για συναναστροφές, πολλά ραντεβού ή απλώς για να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας, η ερωτική σας ζωή μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα γίνεται όλο και πιο απασχολημένη μέρα με τη μέρα. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να εκφραστείτε, γιατί η δημιουργικότητά σας είναι σε υψηλό επίπεδο!

Ζυγός

Γυρνάτε πίσω στις ρίζες σας, Ζυγοί. Αυτός ο αστρο-καιρός του Αιγόκερου θέλει να σταματήσετε, να είστε ακίνητοι και να ρίξετε μια ματιά στο «ταξίδι σας μέχρι τώρα». Αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται και ξοδεύετε πολύ χρόνο συνδέοντας την οικογένεια και τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε ιστορία. Αυτή είναι μια στιγμή για να επιλύσετε προηγούμενες συγκρούσεις, να εστιάσετε στις καλές αναμνήσεις και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Σκορπιός

Είστε γνωστοί για το ότι είστε μυστικοπαθείς και «μυστηριώδεις», αλλά αρχίζετε να ανοίγεστε αυτόν τον μήνα! Είστε πιο περίεργοι και ομιλητικοί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε νέες συνδέσεις όπου κι αν πάτε τώρα. Βρίσκεστε ουσιαστικά στην εποχή της κοινωνικής πεταλούδας σας, προσθέτοντας τόνους και τόνους ονομάτων στη λίστα επαφών σας. Είτε είναι πλατωνικές είτε επαγγελματικές, οι επαφές που θα έχετε τον επόμενο μήνα είναι πολύ σημαντικές. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συναντήσετε φίλους σε ψηλά μέρη.

Τοξότης

Θα μένετε στα όπλα σας κάθε φορά, αν κάποιος αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις ή τις ιδέες σας, κάτι που είναι αξιοθαύμαστο... αλλά όταν αλλάζετε γνώμη περίπου πενήντα φορές την ημέρα, μπορεί να προκαλέσετε σύγχυση στους άλλους. Τον επόμενο μήνα, εστιάστε στο ποιος και τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς . Πώς θέλετε να ζήσετε; Ποιος θέλετε να είστε; Πώς σας βοηθούν οι αξίες και τα ήθη σας να γίνετε αυτό το άτομο; Σκεφτείτε το και καταγράψτε το. Αυτή είναι η ώρα για δέσμευση.

Αιγόκερως

Χαρούμενα γενέθλια! Είναι όλα για εσάς αυτή τη στιγμή, Αιγόκεροι. Έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες φτάνοντας στο τελευταίο κεφάλαιο των θέσεων εργασίας, των σχέσεων και των έργων. Τώρα που ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας, ανοίγουν πολλές πόρτες. Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα για νέα δουλειά, νέους ανθρώπους και νέα ενδιαφέροντα. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας αυτή τη στιγμή, και τα πράγματα που ξεκινάτε τώρα θα έχουν μεγαλύτερη μακροζωία και σημασία.

Υδροχόος

Πέρασε… κι αυτή η χρονιά. Και είναι σαν έχετε σηκώσει έναν τόνο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά υπολείμματα στο πιάτο σας, οπότε προτού μπορέσετε να προχωρήσετε στο 2024 και να ξεκινήσετε φρέσκα πράγματα, πρέπει να απαλλαγείτε από όλα και όλους στη ζωή σας που δεν λειτουργούν. Οι τοξικοί πρώην διώχνονται οριστικά, βάζετε στη θέση του αυτόν τον φίλο που είχατε ηλίθιο δράμα και τελικά προχωράτε από το παρελθόν.

Ιχθύς

Τον επόμενο μήνα μαθαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι, Ιχθύς. Παλιές, άθλιες συνδέσεις πέφτουν από τη ζωή σας, ανοίγοντας χώρο για νέους φίλους. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ομάδα σας ανακατεύεται χωρίς νόημα στην αρχή, αλλά υπόσχομαι ότι όλη αυτή η κίνηση έχει έναν σκοπό! Ενσωματώνετε τον εαυτό σας σε ένα πλήρωμα που λειτουργεί για εσάς. Όλοι σας γιορτάζουν όσο τους γιορτάζετε και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε μια πραγματική αίσθηση ότι ανήκετε.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;