Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 8 Ιανουαρίου

Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα



ΚΡΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του