Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 9 Ιανουαρίου

Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα



ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν χρειάζεται κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα.

ΛΕΩΝ: Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλον τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος.

ΖΥΓΟΣ: Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ό,τι έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα είτε εύκολα, είτε δύσκολα, θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε στη ζωή σας φροντίζοντας πάντα να είστε συνεπείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε πίσω καμία εκκρεμότητα αν θέλετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας, ειδικά αν αυτές θα αφορούν οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του