Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 13 Ιανουαρίου

Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν



ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας γιατί η υπερβολή βλάπτει. Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε φίλους φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει. Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να δώσετε ελευθερία κινήσεων στους άλλους για να συνεργαστούν μαζί σας. Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις που έχετε, καθώς δεν χρειάζεται να τεκμηριώσετε σε όλους ότι είστε ξεροκέφαλοι.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου