Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Ιανουαρίου

Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα



ΚΡΙΟΣ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ό,τι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου