Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/1

Φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε



Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερο, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική ευτυχία, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Στις 25 η Πανσέληνος στον Λέοντα, φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μεγάλες αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στον δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι για εσάς και να τις αρπάξετε. Εμπιστευτείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 27 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Ταύρο, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και εμπόδια. Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι σαφέστατα καλύτερη και ο εγωισμός θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

ΚΡΙΟΣ: Θα προκύψουν νέες καταστάσεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, οπότε είναι λογικό να προκληθούν και ορισμένα μικροπροβλήματα. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή. Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Το ένστικτό σας και μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ό,τι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα αλλά κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό σας χώρο χρησιμοποιώντας τη διπλωματία. Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και να τους βάλετε σε εφαρμογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε τον χώρο σας. Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να χτίσετε τη ζωή σας απ’ την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Τροποποιήστε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες που θα κάνετε θα ανταμειφθούν στη συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες και αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας διευθετήστε τις άμεσα. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα καλυτερέψετε τις συνθήκες στη ζωή σας. Θα υπάρχουν θετικές προεκτάσεις, αλλά η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σας αφήνει να τις δείτε. Κρατήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους αν κάτι δεν έγινε όπως θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο υπάρχει για καλό. Να αντιδράτε μόνο αν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας. Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και ό,τι θέλετε να πείτε προσέξτε τον τρόπο που θα το εκφράσετε, ώστε να γίνει με σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική σας ζωή και μην ενεργείτε χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας. Αλλάξτε παραστάσεις γιατί δεν σας βοηθάει να κολλάτε σε ανθρώπους και συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε. Ίσως δώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από άτομα που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Εάν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία αποφύγετε την επίκριση ή τη σιωπή. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, κάντε αισθητή την παρουσία σας. Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές. Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε για να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε τον νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Ένα δώρο που θα έχετε για αυτό το μήνα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, θα παίξουν τον ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του