Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Ιανουαρίου

Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα



ΚΡΙΟΣ: Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου δεν θα συναντήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δεν σας ταιριάζει απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΛΕΩΝ: Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν. Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις η συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα. Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του