Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Ιανουαρίου

Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο



ΚΡΙΟΣ: Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε. Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Η μετάβαση στις αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνει ομαλά. Μη φοβηθείτε να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα και να βάλετε τις βάσεις σε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καινούριο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν έσοδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείτε σε σπατάλες, αφού θα έχετε παράλληλα να καλύψετε και παλιές εκκρεμότητες, οπότε θα είναι μία ή άλλη.

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετοί από εσάς ίσως μπείτε στο δίλημμα να αλλάξετε ουσιαστικά επαγγελματικό αντικείμενο. Μη βιαστείτε να το πράξετε. Κρατήστε το σαν ιδέα μέσα στο μυαλό σας και επεξεργαστείτε το αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προετοιμασμένοι για συμφωνίες και να εξετάσετε την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα. Η βελτίωση των οικονομικών σας θα έχει άμεση σχέση με τις διασυνδέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαφές σας με τα κατάλληλα πρόσωπα θα αυξήσουν τις προϋποθέσεις να κάνετε συναλλαγές που θα σας ικανοποιούν οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ: Προστατεύστε τα οικονομικά σας από κακές συγκυρίες και δύσκολες περιστάσεις. Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη, γι’ αυτό να προσέχετε πού μιλάτε για τα σχέδιά σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του