Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η Πανσέληνος του Λύκου στις 25 Ιανουαρίου θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου θα ενθαρρύνει κάθε ζώδιο να αποκτήσει αυτό που είναι και τι πιστεύει



Οι θερμοκρασίες μπορεί να πέφτουν, αλλά η κοσμική ενέργεια του 2024 θερμαίνει ήδη τα πράγματα. Ο ανάδρομος Ερμής έληξε την 1η Ιανουαρίου, η σεζόν του Υδροχόου είναι ήδη γεγονός και η επερχόμενη πανσέληνος του Ιανουαρίου στον Λέοντα (γνωστός και ως Wolf Moon 2024) ολοκληρώνει το πλανητικό σκηνικό.

Καθώς η εποχή του νεροφόρου συνεχίζεται, θα αναδείξει την καινοτομία και την επιθυμία όλων για μοναδική και αυθεντική αυτοέκφραση. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό το ζώδιο του αέρα που κυβερνά ο Κρόνος δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των φώτων της δημοσιότητας, η προσοχή που έχετε λάβει μπορεί να σας παρακινήσει να κρατήσετε κρυφές μερικές από τις μη δημοφιλείς απόψεις σας.

Ευτυχώς, η Πανσέληνος του Λύκου θα ενθαρρύνει κάθε ζώδιο να αποκτήσει αυτό που είναι και τι πιστεύει, ακόμα κι αν προσελκύει την προσοχή ορισμένων που μισούν.

Γιατί ονομάζεται Πανσέληνος Λύκου;

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου πήρε το παρατσούκλι «Wolf Moon» επειδή οι λύκοι βγαίνουν και ουρλιάζουν και τους ακούς καλύτερα» αυτή τη στιγμή. Και ο ήχος διαρκεί πολύ περισσότερο γιατί οι ουρανοί είναι τόσο καθαροί.

Δεδομένου ότι αυτό το ετήσιο γεγονός λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια ενός από τους πιο κρύους μήνες του έτους, αναφέρεται επίσης ως παγωμένο φεγγάρι.

Πότε εμφανίζεται η Σελήνη του Λύκου του 2024;

Στις 25 Ιανουαρίου(περίπου στις 07:56:00μμ, η Σελήνη του Λύκου θα φτάσει στο μέγιστο φωτισμό στο σταθερό ζώδιο της φωτιάς του Λέοντα.

Καθώς λαμβάνει χώρα αυτό το φαινόμενο, όλοι θα κληθούν να μπουν στο προσκήνιο για να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει για τις ικανότητές τους.

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Κριός

Στις 25 Ιανουαρίου, η Σελήνη του Λύκου θα φωτίσει τα τρέχοντα πάθη, τους έρωτες και τα χόμπι σας. Ποιες δημιουργικές αναζητήσεις σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος; Αυτή θα είναι η ώρα να τα εμφανίσετε πλήρως. Αυτή την ημέρα, μπορεί επίσης να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κάνετε εμφανές οποιοδήποτε συναίσθημα τρέφατε για μια συντριβή ή ρομαντικό ενδιαφέρον. Ως συνάδελφο ζώδιο της φωτιάς, είναι σημαντικό να σας δοθούν ευκαιρίες να μοιραστείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας σήμερα, η διακαή επιθυμία να το πείτε όπως είναι θα είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών.

Ταύρος

Η πανσέληνος του Λέοντα θα ρίξει φως στα πιο προσωπικά σας θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, θα σας υπενθυμιστεί πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αισθάνεστε επικυρωμένοι, να σας βλέπουν και να υποστηρίζονται από την άνεση του χώρου διαβίωσής σας. Αυτό θα μπορούσε να σας παρακινήσει να κάνετε κάποιες προσαρμογές στη διακόσμηση του σπιτιού σας φανερώνοντας την πραγματική σας ουσία ή να διοργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι μετά από έναν βαθύ καθαρισμό – οτιδήποτε αφήνει τον ασφαλή χώρο σας να λάμπει.

Δίδυμοι

Στις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα θα ρίξει φως στις τρέχουσες σκέψεις και ιδέες σας, τροφοδοτώντας σας με αυτοπεποίθηση να τις μοιραστείτε με όποιον είναι πρόθυμος να ακούσει. Ως φορέας επικοινωνίας του ζωδιακού κύκλου, νιώθετε περισσότερο σαν τον εαυτό σας όταν μοιράζεστε πληροφορίες με τους συνομηλίκους σας και αυτήν την ημέρα, θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας με τρόπο που σίγουρα θα προσέξουν οι άλλοι. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο μικρό (αλλά σημαντικό) όσο να έχετε μια σημαντική συζήτηση με έναν φίλο ή τόσο μεγάλο όσο το να μιλήσετε σε ένα podcast.

Καρκίνος

Τα τρέχοντα οικονομικά σας, ο προϋπολογισμός και οι προσωπικοί σας πόροι θα είναι ο κύριος στόχος σας κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Λύκου στις 25 Ιανουαρίου. Αυτή την ημέρα, θα αναγνωρίσετε τα υπάρχοντα για τα οποία είστε πιο περήφανοι, μαζί με τα αντικείμενα που ποθείτε να αποκτήσετε. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας πιο επιρρεπή στο ξεφάντωμα, γι' αυτό παρακολουθήστε προσεκτικά τις δαπάνες σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει, αλλά να θυμάστε ότι η αυτοφροντίδα δεν χρειάζεται πάντα να είναι υπερβολική (ειδικά αν δεν είναι εντός του προϋπολογισμού σας).

Λέων

Η πρώτη πανσέληνος του χρόνου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Στις 25 Ιανουαρίου, θα σκεφτείτε πώς μπορείτε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά αυτήν την ημέρα, θα θέλετε να κερδίσετε την αναγνώριση –αν και δεν τη χρειάζεστε– για τα μέρη της ταυτότητάς σας με τα οποία έχετε βαθιά απήχηση.

Παρθένος

Θα ρίξετε μια ματιά προς τα μέσα στις 25 Ιανουαρίου, καθώς η Σελήνη του Λύκου φωτίζει τον 12ο οίκο της απομόνωσης και της ανάκαμψης. Αυτή η πανσέληνος θα αναγνωρίσει τα χαρίσματα και τα ταλέντα στον εαυτό σας που μπορεί να έχετε την τάση να παραμελείτε. Αξίζετε την αναγνώριση, αλλά πρέπει να επιτρέψετε να φανούν αυτά τα μέρη του εαυτού σας. Αν και μπορεί να μην σας αρέσει να είστε μπροστά και στο επίκεντρο αυτήν την ημέρα, θα βρείτε εκπλήρωση στις πρακτικές που σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση πίσω από κλειστές πόρτες.

Ζυγός

Στις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα θα φέρει αυξημένη προσοχή στις τρέχουσες φιλίες, συμμαχίες και κοινωνικές ομάδες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παρατηρήσετε πώς η κοινότητά σας υποστηρίζει και επιβεβαιώνει την ταυτότητά σας. Έχετε αισθανθεί παραμελημένοι από τους συνομηλίκους σας; Αν ναι, περιμένετε να νιώσετε μεγαλύτερη αναγνώριση και μη διστάσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας εκτιμούν για αυτό ακριβώς που είστε.

Σκορπιού

Η επιθυμία σας για εξουσία και αυτοέκφραση στην καριέρα σας θα τονιστεί καθώς η πανσέληνος του Λέοντα κορυφώνεται στον 10ο οίκο της κοινωνικής σας θέσης. Γύρω στην πανσέληνο της 25ης Ιανουαρίου, θα μπορούσατε να κερδίσετε αναγνώριση για τις προσπάθειές σας στη δουλειά ή να αναλάβετε έναν νέο επαγγελματικό ρόλο. Είστε κάποιος που απολαμβάνει την ιδιωτικότητά σας, αλλά αυτή την ημέρα, οι άλλοι θα θέλουν να σας γιορτάσουν, οπότε φροντίστε να δεχτείτε τον έπαινο (και να πάρετε αυτό το credit).

Τοξότης

Στις 25 Ιανουαρίου, η πανσέληνος του Λέοντα θα ρίξει φως στις πνευματικές σας πεποιθήσεις και αναζητήσεις για ανώτερη γνώση και σοφία. Αυτό το κοσμικό γεγονός θα μπορούσε να σας κάνει να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που αυξάνουν την επίγνωσή σας για τον κόσμο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του ταξιδιού σε νέα μέρη ή της κοινής χρήσης των τρεχουσών σπουδών σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Το να κάνετε πράγματα που σας βγάζουν από τη ζώνη άνεσής σας είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ, οπότε μην διστάσετε να είστε λίγο αυθόρμητοι.

Αιγόκερως

Κατά τη Σελήνη του Λύκου στις 25 Ιανουαρίου, θα κοιτάξετε πιο κοντά στα χρέη και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Πάντα κατέχατε με υπερηφάνεια αυτό για το οποίο είστε υπεύθυνοι και, αυτήν την ημέρα, θα αναγνωρίσετε τυχόν οφειλές που έχετε συγκεντρώσει και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν. Μπορεί να πληρώνετε δάνεια ή να βοηθάτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με τα δικά του προβλήματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα αισθάνεστε σίγουροι για την ικανότητά σας να χειρίζεστε ακόμη και τα πιο βαριά θέματα.

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή θα φωτιστεί κατά την πανσέληνο του Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου, αναδεικνύοντας την επικύρωση και την αποδοχή που επιθυμείτε από τις σχέσεις σας. Αυτή τη μέρα, θα εστιάσετε περισσότερο στη σύνδεση με αυτούς που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι σας βλέπουν. Αν και δεν είστε ο μεγαλύτερος θαυμαστής της υπερβολικής προσοχής, αυτή θα είναι η στιγμή να εκφράσετε τις ανάγκες σας. Οι άνθρωποι στη ζωή σας θέλουν να σας δουν να πατάτε γκάζι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους αφήσετε.

Ιχθύς

Η Σελήνη του Λύκου στις 25 Ιανουαρίου θα φωτίσει τα καθήκοντά σας, τις συνήθειες και τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας, προσκαλώντας σας να βρείτε περισσότερη υπερηφάνεια και εξουσία σε αυτές τις προσπάθειες. Αν νιώθετε αποκομμένοι από τις καθημερινές σας ρουτίνες, αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε την εστίασή σας.

Μπορεί να έχετε μια μακρά λίστα με πράγματα να κάνετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Ολοκληρώστε μια εργασία και, στη συνέχεια, χαρίστε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή κάποιου είδους – οτιδήποτε σας επιτρέπει να αισθάνεστε περήφανοι και πλήρεις μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Δείτε το νέο video της Mitski για το “Star”

Η επιτυχημένη τραγουδοποιός επανενώνεται με την επί χρόνια συνεργάτιδά της, Maegan Houang, για τις ανάγκες του νέου της visual για το The Land Is Inhospitable and So Are We 

ΥΓΕΙΑ

7 tips στοματικής υγιεινής που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Πώς να προστατέψεις την υγεία των δοντιών και των ούλων σου αποτελεσματικά