Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το ωροσκόπιό σας για τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 9/2 είναι εδώ

Είναι ώρα να πείτε «όχι» στο «κανονικό»



Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή για αναζωογόνηση και manifestation. Εάν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή να την καλύψετε μέσα από μια νέα εμπειρία, πρόσωπο ή αντικείμενο. Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και ανάλαφρη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Λάβετε υπόψη σας, είμαστε όλοι λίγο ανόητοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο γίνεται στις 9 Φεβρουαρίου 2024. Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο, σας ενθαρρύνω να εξετάσετε τον τρόπο ζωής στον οποίο συμμετέχετε και με ποιους ζείτε. Νιώθετε αποδεκτοί και θριαμβευτές, ή επικριμένοι και περιορισμένοι; Τον περασμένο μήνα, η Πανσέληνος στον Λέοντα σας ενθάρρυνε να ρίξετε φως στις ανασφάλειές σας και αντί να τις αγνοήσετε, αναγνωρίστε τις αδυναμίες σας και αποφασίστε πώς θέλετε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας προχωρώντας μπροστά. Τώρα, κάτω από τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ήρθε η ώρα να κάνετε αυτές τις αλλαγές.

Φανταστείτε τη φούσκα πραγματικότητας στην οποία θέλετε να ζήσετε. Είσαι ο αρχιτέκτονας της ίδιας σου της ζωής και όταν ζεις με ασυγχώρητο αυτοσεβασμό, θα βρεις τους ανθρώπους σου. Και με τον Ουρανό να κατευθύνεται τώρα στον Ταύρο, μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε το χαρούμενο μέρος σας και τους ανθρώπους που αξίζουν να σας πλαισιώνουν εκεί. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία!

Κριός

Εάν συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τρυφερότητα και σταματήσετε να παπαγαλίζετε αυτό που πιστεύετε ότι θα σας κερδίσει τον σεβασμό, θα βρείτε την ιδανική κοινότητα. Είναι πιθανό να λέτε ψέματα στον εαυτό σας και να εξαπατάτε τους άλλους; Είναι εντάξει να αγκαλιάσετε τον εναλλακτικό τρόπο ζωής σας. Στην πραγματικότητα, η επιλογή να αγκαλιάσετε το αντισυμβατικό θα σας βοηθήσει να καλύψετε την ανάγκη σας να ανήκετε κάπου.

Ταύρος

Η επιτυχία σταδιοδρομίας είναι πραγματικά προ των πυλών, Ταύρε. Αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε αντίσταση όταν λέτε τη γνώμη σας. Οι παράξενες και ιδιόμορφες ιδέες σας μπορεί να κάνουν τους φίλους και την οικογένειά σας να γελάσουν ή ακόμα και να κάνουν τα μάτια τους να γουρλώσουν. Βγείτε λοιπόν έξω από τη ζώνη άνεσής σας και αρχίστε να μιλάτε με νέα άτομα. Η λήψη μιας εξωτερικής γνώμης μπορεί να σας δώσει την ελπίδα που χρειάζεστε, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αύξηση του δικτύου σας βοηθά επίσης την καθαρή σας αξία!

Δίδυμοι

Βάλτε το κεφάλι σας σε ένα βιβλίο και γίνετε ειδικός σε κάποιο περίεργο θέμα που κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Σίγουρα, οι άνθρωποι μπορεί να σκεφτούν ότι είναι παράξενο όταν αρχίζετε να μιλάτε για τη δαιμονοποίηση της φυτικής ιατρικής ή πώς η φλούδα των φρούτων θα φέρει επανάσταση στον κόσμο της μόδας. Όποιο κι αν είναι το ασυνήθιστο και μεταβαλλόμενο ενδιαφέρον σας, σας ενθαρρύνω να το δείτε. Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αποδώσει στο τέλος το να είσαι μπροστά από την τάση.

Καρκίνος

Οι λέξεις που έπρεπε να πεις ξεχύνονται από μέσα σου σαν νερό από βάζο, αγάπη μου. Καρκίνε, είσαι κάποιος που ταιριάζει αρκετά με τα συναισθήματά σου. Είστε ένας φυσικός στοχαστής και διαισθητικός και μπορείτε εύκολα να διακρίνετε πότε κάτι δεν πάει καλά ή είναι λίγο. Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, σας ενθαρρύνω να χρησιμοποιήσετε τις ψυχικές σας ικανότητες και να καθορίσετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε και να αναλάβετε δράση.

Λέων

Θα εκπλαγεί σε πόσους ανθρώπους αρέσουν τα ίδια πράγματα με εσένα, Λέων. Ναι, δεν είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι όσο θα θέλατε, αλλά αυτό το κάνει πολύ πιο σπέσιαλ όταν συναντάτε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο. Να είστε πρόθυμοι να εξασκήσετε τη συναισθηματική διαθεσιμότητα και να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Για να συνδεθείτε, πρέπει να αφήσετε τις κρίσεις και τον σκεπτικισμό σας να μείνουν στο πορτ-μπαγκάζ, ώστε να μπορείτε να κάνετε χώρο για έναν συγκυβερνήτη. Θέλετε να πάτε στο επόμενο ταξίδι σας μόνοι σας ή είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε τον δρόμο;

Παρθένος

Μια νέα προσέγγιση για την υγεία και την ευεξία μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εμπλουτίσετε τον μήνα σας. Σκέφτεστε να βάλετε βλεννίνη σαλιγκαριού στα μαλλιά σας ή κρέμα matcha κάτω από τα μάτια σας; Κάντε την έρευνά σας και αφήστε τον εαυτό σας να γίνει παιχνιδιάρικος. Ίσως θα βρείτε το επόμενο προϊόν του ιερού δισκοπότηρου σας, ή ίσως όχι, αλλά ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν πειραματιστείτε! Γίνε ο επιστήμονας και το υποκείμενο της δοκιμής, Παρθένε, απλώς φρόντισε να παίζεις υπεύθυνα!

Ζυγός

Ω, η χαρά του φλερτ. Ζυγέ, τίποτα δεν χρειάζεται να προέρχεται από τα επιφανειακά φλερτ σας. Το να βάζεις τον εαυτό σου έξω μπορεί να είναι ένα παιχνίδι. Φυσικά, δεν σας ενθαρρύνω να παίξετε με άλλους ανθρώπους. Αντίθετα, σας προτείνω να προσεγγίσετε τα θέματα της καρδιάς με μια αίσθηση ελαφρότητας. Ακόμα κι αν αναζητάτε μια μακροχρόνια σχέση ή εργάζεστε για να εμβαθύνετε την παρούσα σχέση σας, μπορείτε να ανοίξετε περισσότερες πόρτες με λιγότερη ένταση.

Σκορπιός

Τι ωραία στιγμή να μείνεις σπίτι, Σκορπιέ. Μπορείτε να πάρετε τόση χαρά από την περιποίηση του χώρου σας. Μπορεί να έχετε νιώσει την ανάγκη να βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω συνεχώς, είτε λόγω κοινωνικής πίεσης είτε λόγω της πεποίθησης ότι η καριέρα σας απαιτεί να είστε υπερ-ορατοί. Θα σας ενθαρρύνω να αρχίσετε να λέτε «όχι». Απορρίψτε την ανάγκη να πάτε στην εκδήλωση δικτύωσης. Απορρίψτε την πρόσκληση για να δημοσιεύσετε ένα ασήμαντο προϊόν στο Instagram. Κάντε εγωιστικό διάλειμμα που θα σας κάνει καλό.

Τοξότης

Ένα ανοιχτό μυαλό και μια προθυμία να ακούσει μπορεί να οδηγήσει στο επόμενο μεγάλο μάθημά σας. Ναι, Τοξότη, δεν θα υπάρξει ποτέ σημείο που να μπορείς να εγκαταλείψεις το σχολείο της ζωής. Η επιθυμία σας να βγάλετε το ημερολόγιό σας και να κρατήσετε σημειώσεις θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την επανάληψη των μαθημάτων. Ο τρόπος που επικοινωνείτε και εκφράζεστε αρχίζει να αλλάζει. Μπορεί να νομίζετε ότι πιστεύετε ένα πράγμα, αλλά η ζωή θα προκαλέσει τη διαδικασία σκέψης σας.

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια, επιτρέπεται να είστε επικριτικοί, τουλάχιστον κατά τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σηκώστε τη μύτη σας σε ανθρώπους που μιλούν ανόητα, σε αυτούς που αποκλείουν ιδέες ή μιλούν με σιγουριά για θέματα που δεν έχουν μελετήσει ποτέ. Επιτρέπεται να εκφράσετε απογοήτευση όταν οι άνθρωποι προσβάλλουν τη νοημοσύνη σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, έχετε κάθε δικαίωμα να μείνετε σταθεροί σε αυτό που γνωρίζετε. Αφήστε τους πεισματάρηδες να μάθουν με τον δύσκολο τρόπο.

Υδροχόος

Δεν παίρνεις έξυπνες αποφάσεις, Υδροχόε; Η διαίσθησή σας σας έχει φτάσει ως εδώ, κάτι που αξίζει να το γιορτάσετε. Φυσικά, δεν είσαι τέλειος, αλλά κανείς δεν είναι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ο πιο αυθεντικός εαυτός σας. Για τις επόμενες εβδομάδες, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη διαύγεια που παρέχει η διαίσθησή σας. Ο διαλογισμός, οι μεγάλες βόλτες και τα χαλαρωτικά ντους είναι οι τέλειες πρακτικές για να έρθετε σε επαφή με τις εσωτερικές σας γνώσεις.

Ιχθύς

Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, σας ενθαρρύνω να σκεφτείτε με ποιον μπορείτε να μοιραστείτε τον εαυτό σας. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να αποφύγετε να μοιράζεστε τον εαυτό σας με άλλους και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μοναξιά. Εάν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να βυθιστείτε σε ένα μπάνιο ή έναν υπνάκο, σας ενθαρρύνω να κάνετε αυτό που σας φαίνεται σωστό. Καθώς αφιερώνετε χρόνο για τον εαυτό σας, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι είναι δυνατό να αφήσετε άλλους να μπουν. Σε ποιον θα απευθυνθείτε;

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της