Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές



ΚΡΙΟΣ: Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί. Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν, αρκεί να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τα πρόβατα από τα ερίφια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φανερώνετε το ενδιαφέρον σας για αυτά. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΛΕΩΝ: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι’ αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία, που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η οικονομική σας κατάσταση θα παρουσιάσει αύξηση, αλλά δεν θα λείψουν κάποιοι σοβαροί προβληματισμοί για τις μελλοντικές σας επιλογές ή τη διαχείριση περιουσιακών σας στοιχείων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επαναπροσδιορίστε τη θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα τη θετική τους ανταπόκριση σαν επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στις κατευθύνσεις σας και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεχτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέματα γραφειοκρατίας θα επιλυθούν πιο εύκολα, ενώ μπορείτε να περιμένετε και τη βοήθεια από κάποια άτομα που σχετίζονται με τις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το αλάθητο ένστικτό σας για να κάνετε σωστές επιλογές και κινήσεις. Η καλή σας τύχη θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις στους τομείς που προβληματίζεστε ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της