Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου

Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές



ΚΡΙΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μην μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με τον σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ό,τι την κάνει ξεχωριστή.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν νιώθετε καταπίεση στον χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα την ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές στον χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.

ΙΧΘΥΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Έχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της