Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα



ΚΡΙΟΣ: Η τύχη σας ευνοεί για να γλιτώσετε από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Μην επενδύσετε οπουδήποτε ακόμα και αν μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατηθείτε γιατί η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σας μπελάδες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με κάθε τρόπο ό,τι και αν ακούσετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας προκαλέσουν ένταση. Εάν θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας ασφαλή, αποφύγετε σήμερα να δανείσετε.

Pixel

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλύψτε τα κενά που έχετε, κάνοντας παράλληλα ένα προσεκτικό προγραμματισμό. Κάντε μια προσπάθεια να υπερπηδήσετε εμπόδια και να πετύχετε κάτι που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο.

ΛΕΩΝ: Ρίξτε τους τοίχους γύρω σας και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προγραμματίζετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ή έτοιμοι να τις κάνετε. Έχετε το περιθώριο να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα εργασιακά σας θέματα, αφού σε αυτόν τον τομέα θα υπάρχει σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένες πληροφορίες που θα πάρετε θα σας παρασύρουν συναισθηματικά. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην πιστεύετε ό,τι σας λένε, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε είναι ψέμα. Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε στη συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας. Δώστε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε, απ’ το να ξοδεύεστε δεξιά και αριστερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα είναι μοναδικές, οπότε μην αναβάλετε τίποτα για αύριο. Διακόψτε σχέσεις που παίρνουν και δεν δίνουν, επικεντρώνοντας την προσοχή σας σε όσες είναι υγιείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιμένετε λίγο ακόμα και μην πιέζετε καταστάσεις για να υπάρξουν οι αλλαγές που θέλετε. Προτιμήστε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε απ’ το να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα και θα περάσετε υπέροχα. Μη διστάζετε να βάλετε μπροστά νέους στόχους, επειδή ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί οι προηγούμενοι.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η τέχνη της ζωής ή πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Οι πιο αποτελεσματικές συνήθειες ή πράξεις αυτοφροντίδας σύμφωνα με το ζώδιό σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.