Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει



ΚΡΙΟΣ: Όσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν δε βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μην μπουν αργότερα εμπόδιο στον δρόμο σας. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλογιστείτε τι κρύβεται πίσω από τις πράξεις σας και θα μάθετε καλύτερα ποιος είστε. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε γιατί θα χάσετε τον χρόνο σας.

ΛΕΩΝ: Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία. Αποφύγετε άτομα που δεν σας είναι ευχάριστα, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσπαθήστε να λύσετε μόνο με διάλογο οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε δημόσιες σχέσεις με χρήσιμα άτομα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Εάν κάποια άτομα σας είναι απαραίτητα συμβιβαστείτε, αλλιώς απομακρυνθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να κρατήσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης και μην τα ξοδεύετε αλόγιστα. Κρατηθείτε μακριά από ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που σας δημιούργησαν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν κάνετε το επόμενο βήμα βρείτε πληροφορίες για πρόσωπα που σας απασχολούν. Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποβάλλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που δεν σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό ακόμα και αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει.

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα